117 снегорина рият София, летището – изчистено

Сутринта е имало пътни драми по Бистришко шосе
10 мар 2015 09:30,
17
117 снегорина рият София, летището – изчистено
Снимка: архив, Булфото

117 снегорина и избутват и обработват със смеси против заледяване улиците на София, съобщиха от Столичната община.

В момента се извършват обработки със смеси против заледяване в районите Панчарево, Витоша, Южна дъга, Кремиковци, Нови Искър, Връбница и Младост.

Обработват се и улици, по които се движи масовият градски транспорт и основните улици в кварталите.

Известни затруднения е имало тази сутрин в придвижването в участък по Бистришко шосе, които е ангажимент на Агенция "Пътна инфраструктура". Сигналът е предаден в Пътната агенция.

Няма отменени полети на Летище София, съобщиха от пресцентърът на летището.

Полетите се извършват нормално, като има известно забавяне от около 20 минути.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Додо преди 9 години
Е те това още не го бех видел...снегорини да рият!!!!! С пърлицата ли рият бре, кандидат-полужурналистче ньедно? И какво, изриха или покриха нещо в крайна сметка?
11
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 9 години
ПАК и ОТНОВО е изненадана Столична община от 5-дневен валеж на сняг!В почти всички райони на София няма изчистени вътрешни улици, а само там, където се движи градския транспорт и то в средата им, и всичко е нахвърляно отстрани, което прави невъзможно хората да ходят по тротоарите дори!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моите уважения към кадърните и грамотни журналисти.Вероятно г-н Желев не е на щат при вас,т.е. селски кореспондент-любител.
9
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 9 години
Трябва да се забрани със закон (въпреки, че не е демократично) на пенсионери (особено като този N10 пост) да гласуват на избори!София се бил развил за 25 год. ??? ПЪРВО - не е вярно. Никакво градоустройство, никаква архитектура, неадекватни транспортни комуникации и др. под. Този "младеж" (от пост 10) не е ходил никога явно извън България, за да може да направи някакви сравнение ПРЕДИ - СЕГА и да види другаде, какво значи "развитие" ."Еле па" това недоразумение Фандъкова - да е направила нещо ?
8
3
 
5
 
! Отговори
tankist преди 9 години
До Софиянец-пенсионер, пич нищо лично ама не смяташ ли , че е бреме да си вземеш хаповете?
7
4
 
9
 
! Отговори
Софиянец-пенсионер преди 9 години
Дълбок поклон на Софиянци , че през тези 25 години никога не гласуваха за ретроградната партия БКП-БСП . Така нашия град се развива благодарение на ГЕРБ и Данчето Фандъкова . Погледнете София как изглежда , просто това е един Европейски град . С добра инфраструктура , метро , зали , паркове и т. н. А сега направете сравнение с вечно комунистическо-социалистическите градове , Видин , Враца , Монтана , Лом и други подобни . Това са градове на мизерия , кражби и простотия .
6
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАДЕ СЕЕ 4УЛО И ВИДЯЛО ДА ОБИ4А6 ДРУГА СТРАНА РУСИИЯ А НЕ БЪЛГАРИА,А ЖИВЕЕ6 В БЪЛГАРИА,ТА КАК НЯМА ДАЕ ТАКОВА ВРЕМЕТО.ВСИ4КО СЕ ВРЪ6ТА.В ЛОНДОН Е ИМАЛО ЦВЯТ ПО ДЪРВЕТАТА.АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПИТАИТЕ ВА6И ПОЗНАТИ.ЖИВЕЕ В БГ ПЛА4Е ЗА МОСКВА ТОВА КАКВОЕ.А НИКОИ НЕ ОТИВА НА ЕКСКУРЗИЯ ПОНЕ КАК ДА НЕСЕ ЯДОСВА 4ОВЕК.ПЛА4АТ ЗА6ТОТО ДО СКОРО САМО КОМАНДВАХА НЕ РАБОТЯХА ПОРТИИНИТЕ СЕКРЕТАРИ КОЛЯХА БЕСЕХА.
5
1
 
9
 
! Отговори
!? преди 9 години
На вниманието на работилия по публикацията г-н Златко Желев! Речник на думите в българския език: Думата "рия" означава: Копая,ровя,дълбая земята(обикн.с крак или със ***)." 117 снегорина и избутват и обработват със смеси против заледяване улиците на София"-избутват улиците?!
4
1
 
7
 
! Отговори
tankist преди 9 години
от гео милев до младост 4 един час, наобратно час и десе минути. По околовръсното нищо не беше почистено ама грам. За целия преход видях една опесъчителна машина без гребло ама не пускаше пясък карах зад нея около километър. Това е другото са мокрите сънища на боко и фандъчката.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До като несе научиме да гласуваме за ГЕРБ така 6тее.Троината пикае6е сре6то дядо господ.И пак някои *** гласуват за тях.
2
0
 
6
 
! Отговори
Pi4 преди 9 години
Какво се случва в България. В Белград е 10 градуса и слънце, в Атина почти 20 градуса.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На село глиганите рият, а снегорините ринат. Явно в града снегорините рият, а глиганите ришкат.