"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?

Изсипани милиони за ремонт, а накрая – пълноводен гребен канал
20 авг 2015 14:40, Александър Попов
273
"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?
Снимка: Bulgaria On Air

Софиянци вече няма да завиждат на пловдивчани - и те си имат гребен канал. Всъщност това е ремонтираният булевард "Цариградско шосе", който заприлича на пълноводна река след изсипалия се днес дъжд.

Оказа се, че ремонтът за милиони не струва и лев, след като шофьорите "карат на тръни" да не им загасне колата от придошлата вода...

Всъщност "Цариградско шосе" бе прекръстен на "Цариградско море" след ремонт по времето на кметуването на Бойко Борисов.

Причината бе, че след като положиха асфалта между Ректората и Яворовата алея, пътуващите безплатно разбиваха бъбреците си от надигналите се вълни.

Е, след вълните вече заприижда и водата!

"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?
Снимка: Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: Цариградско шосе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
149, аз пък да ти припомня, че инфраструктурата в Сърбия и у нас я прави една и съща фирма - Трейс. Я се разходете малко из Европа, където дъждовете са много по-интензивни и чести, дали ще видите подобни потопи както тука, при най-малкия дъждец??Да, ама не!
106
6
 
1
 
! Отговори
Светлин преди 8 години
Текстът е доста анти Герберски, ситуацията е неприятна, но не мисля, че трябва да се подходжда толкова крайно.
105
6
 
5
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Задължително трябва да има някой виновен за всяка една климатична екстремност и най-добре този някой да е човек или група от хора, които мразим с цялото си сърце :)
104
0
 
1
 
! Отговори
селянин преди 8 години
До СофиянецКакво правиш в София, върни се на село.
103
7
 
6
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Никъде, в нито един пост по-надолу не съм твърдял, че е нормално на пътя да има вода :)Някакъв журналист е използвал алегория с гребен канал и ви подава хейтърски материал и вие БЕЗ НИКАКВА МИСЪЛ захапвате случката и включвате на 5-та хейтърска!Има причина на пътя да има вода, но тази причина не на всяка цена е, че някой е откраднал нещо или е свършил работа през пръсти. Всичко, което подкрепя вашата теория, че ГЕРБ са престъпници, ще го изложите тук, а останалите факти нямат значение :)
102
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не вярва, че климата не е същият, а то виждам, че са мн тия спящите, и че човека не трябва да се променя, то той ще бъде убеден в следващите години, в обратното :D До тогава сте свободни да си живеете в материалистичните, егоистични илюзийки, в които сами се вкарвате :D
101
3
 
5
 
! Отговори
Ставайте най-после преди 8 години
Водата е в повече, ако човешката цивилизация не се промени и започне да живее в синхрон и симбиоза с живата реалност, в която се намира, ще бъде прочистена като вирус от жив биологичен организъм, иначе се заблуждавайте с политика и некачествени ремонти колкото искате, не е от тях, климатът вече не е същият :D Иначе политиците са лъжци, крадци и долни манипулатори, които не са спрели да се възползват от положението си за сметка на народа!
100
0
 
17
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Неокастрената селска кьостерица дето се изживява за кметица да грабва плавниците и шнорхела и да се гмурка да намери милионите дето са на дъното на "Цариградското море".
99
2
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
--Ама те хич не крадът - ( Фирмата опънала милионите заедно с кметицата и Боко ***) А така софианци - плувайте - поне да не идвате на нашето море и да създавате задръствания и да храните мутрочадърите на плажа )) Стоите си там на село София и дишайте свеж бензинов въздух - да ви е Честита новата магистрала и новото Царско море ) Наздраве !
98
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не вярва, че климата не е същият, и че човека не трябва да се променя, то той ще бъде убеден в следващите години, в обратното :D До тогава сте свободни да си живеете в материалистичните, егоистични илюзийки, в които сами се вкарвате :D
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема не е че го е ремонтирал ГЕРБ! Проблема е че не се решава проблема, а той е елементарен! И е от десетилетия! Ако не беше герб щеше да е друг !
96
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Водата е в повече, ако човешката цивилизация не се промени и започне да живее в синхрон и симбиоза с живата реалност, в която се намира, ще бъде прочистен като вирус от жив биологичен организъм, иначе се заблуждавайте с политика и некачествени ремонти колкото искате, не е от тях, климатът вече не е същият :D Иначе политиците са лъжци, крадци и долни манипулатори, които не са спрели да се възползват от положението си за сметка на народа!
95
13
 
3
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Припомням на мрънкачите от този форум, че миналата година половината инфраструктура на Хърватия и Сърбия беше под вода цяло лято.СлОчаенОс? Не мисла :)Дългата ръка на Бойко Борисов не пощади и съседите :)
94
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До UnufriАкъла ти е колкото на всички от Граждани за Европейско Разграбване на България. Значи паднали са 15l/кв.м. 1л=10см х 10см х 10см или 0.1м х 0.1м х 0.1м или 1м х 1м х 0.001м или 1кв.м. х 0.001м. Т.е. 15л/кв.м. са 15 х 1кв.м. х 0.001м/1кв.м. т.е. 0.015м воден стълб. Това както и да го погледнеш е 1.5см Но понеже ТОЙ е *** и вие сте прости! Ах, забравих - също лъжливи и крадливи.
93
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко сте филмирани, никой реално не вижда, че водата е малко в повече :D Нищо, продължавайте да игнорирате това, което реално се случва около вас и се правете на луди, че всичко е нормално, и не е нужна никаква промяна в поведението на човешката цивилизация :D Мн ми е интересно какво ще обвинявате на следващите обилни дъждове :D
92
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Унуфри, ти не разбра ли че 15 см на квадратен метър са 150 литра, нещо не си в час!Такъв дъжд ще отнесе ! 15 литра на кв.м са 15 мм
91
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** (за Боко и Даскалицата) е, че пак започна да вали интензивно
90
0
 
11
 
! Отговори
Чиста работа преди 8 години
а на ви са море,аре пускайте корабите бойчето да идва да резва лентата на новото море...
89
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идеална причина сегашните участици в ремонт да бъдат отново ремонтирани по това време другото лято.
88
0
 
3
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Вчера във Варна беше абсолютно същото за 40мин толкова дъжд се изля, че улиците станаха като реки и дори преливаха на тротоара. Наложи се да пътувам малко в тази обстановка и колата беше близо до загасване от вълната, която се образуваше