"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?

Изсипани милиони за ремонт, а накрая – пълноводен гребен канал
20 авг 2015 14:40, Александър Попов
273
"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?
Снимка: Bulgaria On Air

Софиянци вече няма да завиждат на пловдивчани - и те си имат гребен канал. Всъщност това е ремонтираният булевард "Цариградско шосе", който заприлича на пълноводна река след изсипалия се днес дъжд.

Оказа се, че ремонтът за милиони не струва и лев, след като шофьорите "карат на тръни" да не им загасне колата от придошлата вода...

Всъщност "Цариградско шосе" бе прекръстен на "Цариградско море" след ремонт по времето на кметуването на Бойко Борисов.

Причината бе, че след като положиха асфалта между Ректората и Яворовата алея, пътуващите безплатно разбиваха бъбреците си от надигналите се вълни.

Е, след вълните вече заприижда и водата!

"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?
Снимка: Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: Цариградско шосе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
17
 
3
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Балсам за дребните душици на всички хейтъри е тази статия :)Виждам, че освен футбол и политика масово се разбира и от пътно строителство вече :)Дерзайте! Светът е оцелял, защото е хейтвал може би...
86
1
 
9
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Мислех, че обучението на Павлов за първосигналната система е само при кучетата. Оказва се,че е валидна и при хората! И за тези с първосигнална система е по-важно, че се прави нещо а не с какво качество е! И усвояването на финансов ресурс продължава и в следващият мандат!
85
1
 
10
 
! Отговори
-10 преди 8 години
15 см воден стълб за 30 мин са ЕКСТРЕМНО много вода за нашите ширини!------------И те така от няколко години насам. Все са екстремно много, пък завали ли все се случва!
84
0
 
10
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Силвия, превантивните мерки бяха ремонта. Сега ще трябва да взимат превантивни на превантивните, или следпревантивни. Между другото, наводненията станаха запазена марка на ГЕРБ. Спомням си едни канута преди време пак по превантивно отремонтирани шосета.
83
15
 
5
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
До 121: половината от годината живея в Англия мой човек. Много добре знам как вали там!Пътищата се проектират спрямо климатичните особености на региона. В дубай няма да видиш никъде отводнителни канавки на извънградски път, защо ли?15 см воден стълб за 30 мин са ЕКСТРЕМНО много вода за нашите ширини!А иначе продължавайте да хейтите всяко новопостроено нещо и да се вглеждате само в измислени дефекти и далече ще стигнете!Пълно е с малки злобни човечета в тази държава!
82
1
 
10
 
! Отговори
един съвет преди 8 години
защо се оплаквате, сега като замръзне морето през зимата ще имаме и най-голямата пързалка на балканите а що не и в европа и така 3 в 1 - шосе/море/пързалка
81
9
 
5
 
! Отговори
Бат Петко преди 8 години
Леле, ама много сте бе. Сигурно ще трябва да избрем кмет от БСП (извинявайте, независимия Мирчо), за да почнете да викате "СЛАВА" и "УРА". И тогава ще дойде едно щастливо време !Такива като мене даже помнят подобни времена. Апропо, крайно време е да се разкарате от сайтовете, работното време свършва, изкарахте си парите за деня. Чао, кре.ени
80
0
 
3
 
! Отговори
тиква преди 8 години
от къде по -точно са снимките някой да ме светне.
79
2
 
16
 
! Отговори
:) преди 8 години
ГЕРБ активизираха троловете от Младежкото Гестапо и сега половината коментари ще са на доволни от това безобразие. Всички виждаме, че е некадърно направено с цел печалби и рязане на ленти. Те ми пишат как всичко е ОК. Жалка история.
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СилвияГорката.
77
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 115Какви глоби? Нали тиквата щеше да накара строителите да преправят Орлов мост? Какво стана? Нищо. Кинтите са усвоени. А резултата ... няма значение. *** е свикнал да го правят на ***.
76
0
 
12
 
! Отговори
Цако преди 8 години
Сега Юрданка ще излезе и ще каже, че виновни са колите. Тъй като са много вдигат нивото на водата. Или пък е виновна Софийска вода, че точно в този момент се спукал голям водопровод.
75
0
 
22
 
! Отговори
За Unufri преди 8 години
Заблудено малко герберче, Отиди в Англия, Белгия, Холандия и т.н. и виж какво става когато вали (там вали много). После ела в БГ-то и продължи да пишеш глупости.
74
0
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
До UnufrКакво ниво на валежите бе? Силно е валяло има няма половин час.
73
17
 
2
 
! Отговори
Силвия преди 8 години
На есен ще гласувам отново за Фанъкова, защото съм убедена, че още днес ще бъдат предприети действия по отводняването на участъка и вземане на превантивни мерки. Толкова години сме ставали свидетели на къде къде по-големи проблеми и никой нищо не смееше да каже, защото никой не го слушаше. Сега имаме кмет, който се вслушва и затова и се появиха толкова много "акъллии".
72
0
 
9
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
GOLQMI NEKADURNI SPECIALISTI !
71
22
 
8
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Трябваше да направят отводнителна система, която да е способна да понесе водата при скъсване на ясовирните стени на яз Искър и Белмекен едновременно. Тогава *** българско искърско *** може би щеше да бъде доволно, и нямаше да му четем присмехулни напъни по форумите.При такова ниво на валежите, нищо не те спасява, освен отводнителна система дето ще струва 10 пъти повече от пътя. Но БГ простака иска да кара на сух асфалт, без значение какъв потоп му се изсипва на главата!
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега на строителите тежки глоби и да почват пак-безплатно. Само така ще има резултати, четеш ли Бойко? Не е много трудно и сам да се сетиш надявам се.
69
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На есен пак гласувайте за Фандъка.
68
0
 
25
 
! Отговори
Илко преди 8 години
Къде е Тиквата да разправя какъв велик строител е /