"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?

Изсипани милиони за ремонт, а накрая – пълноводен гребен канал
20 авг 2015 14:40, Александър Попов
273
"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?
Снимка: Bulgaria On Air

Софиянци вече няма да завиждат на пловдивчани - и те си имат гребен канал. Всъщност това е ремонтираният булевард "Цариградско шосе", който заприлича на пълноводна река след изсипалия се днес дъжд.

Оказа се, че ремонтът за милиони не струва и лев, след като шофьорите "карат на тръни" да не им загасне колата от придошлата вода...

Всъщност "Цариградско шосе" бе прекръстен на "Цариградско море" след ремонт по времето на кметуването на Бойко Борисов.

Причината бе, че след като положиха асфалта между Ректората и Яворовата алея, пътуващите безплатно разбиваха бъбреците си от надигналите се вълни.

Е, след вълните вече заприижда и водата!

"Цариградско шосе" или "Цариградско море"?
Снимка: Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: Цариградско шосе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
28
 
! Отговори
Ванко преди 8 години
Кога ли ще стане ясно,че може би цялата строителна одисея е само начин за усвояване на пари,че никой не го интересува какво ще стане после, важно е поредната лентичка, усмихната кметица, доволни министри и щастливи бизнесмени? Кой ли би проверил бюджета на столицата ,как и къде отиват стотици милиони, какво е качеството на строителство и ремонтите, кои фирми усвояват парите ? Кой и какво трябва за да се самосезира независимата и почтенна прокуратура ??????? Пък и току виж гърците дошли на море ?
126
1
 
19
 
! Отговори
200 преди 8 години
Унуфри, Унуфри, Питаш кое е виновен, че по магистралата се движат претоварени камиони ли? Ами точно правителството и МВР. Кой според теб трябва да НАЛАГА ЗАКОНА? Баба ти ли? Има си органи, има си санкции и познай кой не си е свършил работата и ЗАЩО !Аз ли трябва да спирам и проверявам камиони? Свикнете, че когато нещо в държавата не върви си има отговорни и те са във властта ! Тиквата е вече 5 години във властта и става все по-зле, а ти като Морозов го защитаваш?!?! Да не си влюбен в него?
125
0
 
23
 
! Отговори
?! преди 8 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
124
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Gerberasti -така правят пътищата ГЕРБ за ЛОДКИ КАНУ !!!ИНДИАНЦИ ГЛАСУВАИТЕ ПАК ЗА ГЕРБ ...Следващите ремонти ще ги направят за лодки с кил 4,5 меътра.По некадърно управление няма. След ремонтите на ГРЕБ само ГРЕБНИ КАНАЛИ !!!
123
2
 
29
 
! Отговори
??? преди 8 години
Мутрата и Фандупкова толкова могат.Ама как са се налапали от този ремонт , само те си знаят.Ние ще лапаме мухите,........дори и внуците ни ще има да им връщат дълговете.Това, да теглиш заеми за да може да ги окрадеш ......нямам думи..........
122
5
 
8
 
! Отговори
до 194 преди 8 години
Очевидно достатъчно, че да се образува водоем и водата да не може толкова бързо да се отводни :) Колкото искайте ме плюйте, ама такива гледки тепърва ще стават чести, те не се случват само в бг, повечето, които следят какво се случва по света извън матрицата, го знаят мн добре, наводнения и бедствия станаха на мн места, и това ще продължава, защото човека все още не се е научил как да живее в синхрон и симбиоза на тази планета, или ще бъде "прочистен" от нея, или ще се научи.
121
13
 
7
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Миналата седмица пътувах по магистрла Тракия, посока Бургас. На новия участък след Сливен преброих няколко бетоновоза, тирове, камиони, пълни с дърва и един, който возеше в каросерията си фадроми. Температурата на въздуха беше 35 градуса!Е, утре пътят като стане на вълни от тия *** кой ще е виновен? Аз, ти, правителството, Бойко Борисов или някой друг?Промяната към по-добро започва от всеки един от нас, но тази промяна не започва с омраза и хейт!
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми като за пореден път българският инженерен гений е решил, че "отводняване" и "вертикална планировка" са някакви митични твари дето се срещат само в приказките, така ще е.
119
2
 
28
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА НЕДОВОЛСТВА. ВСИЧКИ ВИЕ СИ ИЗБИРАТЕ ТЕЯ НЕГОДНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ВЕЧЕ 25Г. ХАЛАЛ ДА СА ВИ И ПАК ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ.
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До UnufriАМСАЛАК
117
1
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 8 години
Ай честито за цариградското море,лилето данчето и бойчето да идват да резват лентата и да пускат гондолите...
116
4
 
9
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
189 в Германия има забрана за тежкотоварни камиони да пътуват в горещо време. В България също я има, но никой не я спазва, защото бай *** смята, че законите и правилата важат за всички останали, но не и за него!И от титан да ти направят пътищата, докато 2-*** изграждат и 2002-*** срещу тях рушат, нищо положително няма да се случи.
115
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички партии се възползват от положението си и не са спрели да крадат за сметка на народа, въобще това не го подлагайте на съмнения, вие сте просто работните пчелички, робите, че това се вижда ясно в реалността на страната ни, ако някой искаше досега да направи държавата да е добре, щеше да го е направил, те просто поддържат един поносим жизнен стандарт за народа, докато те си живеят в лукс и не са спрели да действат извън правилата, иначе климатичните промени не са майтап.
114
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В понеделник сутринта валя, нали? Ами да ви кажа, че по новоремонтирания Малинов имаше доста добре оформени реки. Всичко е така. Максимум хвърлени пари, ррезултат минимален.
113
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ама недейте така, тази снимка не е истинска, и вълните по новата магистрала Струма са манипулация. В Германия и Холандия (от техните магистрали имам преки впечатления) НЕ вали и не грее силно слънцето, затов атам няма вода и вълни. На, и народа му от калпав материал на Бойко и времето му прави номера. Съжалете го човека
112
10
 
10
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
185 ти откъде знаеш, че ГЕРБ отклоняват средства за себе си? Би ли споделил по-подробно информацията, за която боравиш с такава сигурност?
111
7
 
3
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
180, трябваше да дойдат и двамата да ти замитат водата пред колата, за да си караш спокойно :)И какво общо има пътят Варна -Константин и Елена с Цариградско?Как ще коментираш това, че миналата година Хърватия и Сърбия бяха под вода цяло лято?Пътищата си имат някакъв дебит на вода, който могат да поемат. 100 литра повече от този дебит вече образуват локви. Тепърва ще четем дали водата на цариградско се е образувала от немърливо изпълнение или силни валежи, но всеки бърза с хейта!
110
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Превключете пристрастеният си ум от алчност и егоизъм, към мъдрост, знания, разум, и рационализъм и може и да оцелеете като цивилизация :D
109
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Долу Фандъкааа... да подава оставка
108
0
 
1
 
! Отговори
селтик прост преди 8 години
До Ф.С.Вда ве имам и морето, въй, въй, хепиту дей?