Край на висенето: Пускат "Цариградско"... предсрочно!

Кметицата доволна, че изпълнила плановете си две седмици по-рано
1 сеп 2015 13:05,
45
Край на висенето: Пускат "Цариградско"... предсрочно!
Снимка: Булфото, ахрив

На 2 септември, две седмици предсрочно, пускаме движението по основните платна на бул. "Цариградско шосе", обяви кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, по време на инспекция на строителните работи на бул. "Витоша".

Така от утре сутринта ще можем да се движим свободно по основните платна на един от най-натоварените столични булеварди.

Кметът коментира, че е започнала работа по локалните платна на "Цариградско шосе", като там ще се работи в продължение на следващите 2 месеца, но движението ще бъде изцяло възстановено.

"Знаете, че възстановихме от тази сутрин движението по бул. "Черни връх", така че вече постепенно по основните обекти ще започне и възстановяване на движението, каквато беше и целта на тази много интензивна работа", посочи Фандъкова.

Тя каза, че и движението по бул. "Витоша“ се пуска 7 дни по-рано от срока, който е по договор. "Знаете, че настоявам да се работи не само качествено, но и бързо, колкото се може, за да може максимално бързо да се пуска движението", уточни тя и посочи, че продължава работата по тротоарите.

Още по темата

От утре сутрин се пуска и движението на автомобили и трамваи в участъка от НДК до бул. "България".

Фандъкова уточни, че само за 2 дни, от 12 септември, движението ще бъде спряно в участъка от НДК до бул. "Скобелев" за полагане на износващия слой асфалт, защото в улиците около НДК текат цялостни ремонти.

"До 15 септември трябва да приключат ремонтите и на тротоарите, подлезът, които се ремонтира отново, той се ремонтира няколко пъти заради вандалски прояви и затова поставяме и монтираме и видеонаблюдение", уточни тя.

"В същото време в улиците около НДК се прави цялостен ремонт на тротоарите по проекта за ремонт на НДК и този проект ще се съобрази с приключването на тротоарите на 12 септември", посочи тя.

По думите й, в един участък от НДК до бул. "Скобелев' няма да бъда поставен износващият слой асфалт, за да може да се изчака приключването на тротоарите и в рамките на 2 дни да може да се асфалтира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересна държава сме ние. Нищо не е на мястото си. Нито един не е в профила си. Премиер пожарникар. Хабер си няма от право, финанси и икономика но се пъне да взима решения. Кметица - даскалица и то по Руски език. Все едно е на Марс. Цецко Честният който разби МВР то. Един час няма като джандарин. Фрости, Фрости до полуда. Като им свирнат от американското посолство и ще си счупят краката да тичат. Защото резнат ли ги и няма крадене, охрани, лукс, богаташки живот.
7
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази есен листопада ще се контролира. Листата ще се събират във въздуха за да не се налага да си носим аквалангите и плавниците. Преди ремонта колко есени и зими е валяло, много, но никога не е било такова наводнение на Цариградско. Като замръзне водата ще си караме кънки безплатно, за здравето на Юрданка. Да ни е жива и здрава. Оправи си положението за 5 поколения напред. Ние да му мислим. Да си я изберем отново за да я направим милиярдерка като Батко.
6
11
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 8 години
Фандъкова с тези постоянни ремонти, само дразни хората в провинцията, защото те асфалт не ядат и пак ще гласуват за БСП и Волен.
5
15
 
8
 
! Отговори
Мукавей преди 8 години
На народ, който е беден и горивата са му скъпи, не му пука какви са пътищата, защото не шофира. Вие, щом толкова много се вълнувате от състоянието на пътищата, значи нито сте бедни, нито горивата са ви скъпи.
4
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даскалицата да вземе и си ходи на село. На нас не ни трябва Послушанка на Рапона а знаещ и можеш човек. Кажете ми, какви познания има по строителство и архитектура, по урбанизация и инфраструктура? Горката няма никакви. Като я гледате такава тихичка и смирена само тя и Рапона си знаят колко е откраднато и кой колко е прибрал от "качествените" ремонти. София си остава все така лошо организиран и прашен град. Като паднат първите силни дъждове ще видите качеството на извършеното. Ще плуваме с лодки
3
7
 
15
 
! Отговори
ъх преди 8 години
Честито ! ! ! Другата година пак.
2
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво, нека правят. Тук само жалки хейтърчета виждам!!! Едиственото ми несъгласие е с огромните срокове, който си дават и после говорят-пуснали предстрочно. Смешно.
1
13
 
12
 
! Отговори
Kmeta преди 8 години
Пред изборни маниполации на гербавите грабители