Фандъкова мина 60-те, печели вота в София

Вили Лилков и Михаил Мирчев са на много след нея
27 окт 2015 09:18,
86
Фандъкова мина 60-те, печели вота в София
Снимка: БТА

Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София, печели изборите с 60,13 процента по данни на ЦИК, публикувани в интернет сайта на комисията, при обработени 74,98 процента СИК протоколи в ОИК.

На второ място се нарежда Вили Лилков, кандидат на Реформаторския блок с 9,82 процента.

Трети с 8.44 процента е Михаил Мирчев (МК "БСП лява България").

Георги Кадиев, кандидат на коалиция "Сердика", има 5,94 процента, следван от Ангел Джамбазки (ВМРО-БНД) с 4,88 на сто от участвалите в гласуването за кмет на София.

Явор Нотев от ПП "Атака" печели 2,81 процента. Резултатът на Иван Велков, кандидат на "Зелените" е 1,43 процента. Силвия Трендафилова (НФСБ) взима 0,99 процента, а Страхил Ангелов от "Движение напред България" - 0,83 процента от гласовете на местния вот.

Жената до Бареков – Мария Календерска ще се задоволи с незадоволителните 0,50 на сто.

Двама души са първи, но отзад напред. Това са Владимир Марков, издигнат от Национално движение за права и свободи и Николай Петров Гацев от Национална републиканска партия, които успяват да привлекат на своя страна 0,09% от столичани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** гадове червени една каруца сте в София време е да си ходите при бащицата Пурко в москва
59
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
не ви разбирам аз не гласувам защото няма за кого вие гласувате и после пишетегневни коментари някой може ли да ми каже какво ще се подобри за мен в люлинслед като избрахте герб
58
6
 
4
 
! Отговори
Висок % за корупция преди 8 години
Заради корупцията на Герб в периода 2009 -2013 г. и нарушения в обществените поръчки по европрограми, Евр. комисия спря на Герб в началото на 2013 г. 1 милиард по 2 европрограми и с най- много нарушения по тях са: на 1-во място Димитър Николов- кмет на Бургас и 2-ра- Й. Фандъкова - София. Това беше съобщено от Евр. комисия. Орешарски цяла година поправяше нарушенията на тези двама кметове и на др. от Герб, за да пуснат отново европарите.За награда на корумпираните- нов мандат с висок %. Браво!
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
герб са фашисти и убиици,утре ще им разкатаем верицата пред народното събрание
56
1
 
8
 
! Отговори
66 преди 8 години
Такива космически проценти не е имало досега!Хората се стъписаха от тази гигантска манипулация на пожарникар и физкултурник.Мислех,че поне в София хората са малко по-умни,но...Какво е това?Тези резултати са просто неприлични за една демокрация!То бива купуване и лъготене...
55
0
 
1
 
! Отговори
дд преди 8 години
До АнонименВреме е!
54
2
 
1
 
! Отговори
88 преди 8 години
До малко математикаЧе за какви 60% се пише тогава!?Че то е по -малко от жителите на един квартал!Затова задължително гласуване и който не гласува да не бъде обслужван от държавната и общинската администрация!Толкоз!
53
1
 
4
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
И кой трябваше да спечели? Мирчев ли? Кой пък е той? БСП е крайно време да разбере че София никога няма да има червен кмет. Кадиев ли? Този дето уж щеше да напуска НС пък след това се премисли? Нотев чийто лидер прави скандали за да вдига рейтинг и позволява ДПС да е на власт? Зеления ли който по проценти едва успя да бие ниско-масленото мляко? Или тези които нямат и един цял процент от гласовете? Или дайте им кмет на БСП само защото до сега си нямали такъв? Е не става така другари.
52
5
 
11
 
! Отговори
малко математика преди 8 години
избирателната активност в София е била 30 %. 60%Х30 = 18 % за Фандъкова?
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се стигне до следващи избори предлагам, резултатите да се пишат от Бащицата, който повече слушкал и му давал, той ще има по-добри резултати, например м/у 90 и 100 и така назад. Така ще се спестяват поне 30 милиона. Защото те така и се пилеят а резултата е както си го нагласи Бащицата. Нещо се е покрил, май. Голяма е измамата и излагацията! Такава бруталност от Татово време е нямало. Бащицата ни я върна. Чака ни светло бъдеще/Севернокорейско/. Да ви е честито.
50
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са ми интересни защитниците на Фъндупкова и Рапона. Толкова са се омазали, че за защита вадят отдавна изтърканите лафове за комОнизамът, Кутев който вече е забравен, а и Държавна сигурност и т.н. За тяхно съжаление, разрухата която причиняват с некадърните си решения, фалшиви избори и корупцията прояде живота ни, рано или късно ще им се търси сметка. Разделението на обществото ни е огромно за което те допринасят, особено с тези резултати на изборите, тотално изфабрикувани от ГЕРБ.
49
6
 
15
 
! Отговори
Е как да не!? преди 8 години
Ако герберастите бяха пуснали още 3-4 -*** от техните дупетати и утрепали поне 5-6 още в Армеец и току виж Мандаткова ударила 90%! Бе направо тодор-живковски резултат!!
48
1
 
10
 
! Отговори
един бивш от сините преди 8 години
Наблюдаваме края на демокрацията и израждането й в олигархия ! Свиркаджиите от РБ просто влязоха в мафията и сега се крият от своите,за да не ги питат,абе кво стана със синята мечта. Радан се крие и пращат Москов да лъже из студията ,колко невъзможно е вече да се управлява без санкцията на мафията.Честито .На следващите ДСБ съвсем няма да го има.
47
8
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Ревете бре другари! Друго и така не ви остава. Нищо че Манолова стои зад този закон по кой се провеждат изборите. Нищо че тя е автора на идеята за съкращаването на членовете на ОИК въпреки че и на предишните избори имаше хаос по същите причини. Нищо че ЦИК се ръководи от човек предложен от Манолова. Имало купуване на гласове. Нищо че в Гетата след ДПС най-много на всички избори има БСП. Ревете, аз пък с удоволствие ще чета че за всичко е виновен Б.Б. Продължавайте все така в същия дух!
46
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обаче най-яко ме изкефи новината, че оня гербераски *** в Бургас бил спечелил с 86%.Такова нещо нямаше дори по времето на Бай Тошо - вЕрвайте ми.Чудя се защо направо не го писаха със 106%.
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като лисица в кокошкарник е на тая снимка.
44
0
 
9
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Нормално е Фандъкова да вземе изборите от раз. Въпреки диков, въпреки "нашите" фирми и некачествените ремонти.Просто конкуренцията е не слаба, тя не съществува.
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе ако броят до петък може и до 99.9 % да го докара фандъка.
42
1
 
7
 
! Отговори
До Пешко преди 8 години
Колко ще ти кихнат днес? Ще има ли за бял хляб и сиренце? Май отвързаха кесийката от партията на Рапона. Станахте за смях ама нищо де, за хиляден път и някак си стана ежедневие. А Кутев..,.стара ти е информацията. Нищо общо с нормално мислещите и все още с достойнство.
41
4
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
stiga pikahte gaz,be drugari .priemete fakta kato beli hora taka iska naroda.stiga ste tarsili pod vola tele. az ne sam ot Sofia,no se radvam,che izbraha Fandakova,jelaia i uspeh prez predstoiashtia mandat