София светна в коледна премяна

Йорданка Фандъкова запали светлините на коледната елха
10

Снимка: Булфото

Празничната украса и красивата коледната елха от тази вечер радват гостите и жителите на столицата.

Заря ознаменува запалването на светлините на Коледната елха на София. Кметът Йорданка Фандъкова и стотици столичани отброиха от 10 до 1 в градинката пред хотел "Рила".

Церемонията по запалването на светлените е за последно на това място. От догодина ще бъде украсявано дърво в обновения парк пред НДК, обеща кметът на столицата. “С ремонта на НДК засадихме един прекрасен жив бор, който от следващата година ще украсяваме, защото мястото там е по-голямо”, посочи тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На фона на останалият кошмар на София--тази елха изглежда гротеско жалка....
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крадливия,корумпиран катун София НЕ Е БЪЛГАРИЯ.....ДОЛУ кръвопийците на народа
2
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ОТ ОБЩИНАТА Р-Н ЛЮЛИН ОБЕЩАХА ДА СЪДЕЙСТВАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ ПОВРЕДА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА ПРЕД БЛОК 503 ПОСОКА 96 СОУ ОЩЕ ВЧЕРА НО ЯВНО ЧАКАТ БЪЛЗОДВИЖЩИТЕ СЕ КОЛИ ДА УБИЯТ Я ДЕТЕ , Я ГОЛЯМ ЧОВЕК В ТЪМНАТА ЧАСТ НА ДЕНОНОЩИЕТО! Е НАЛИ СВЕТИ НА ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ. ТОВА СЕ ПОВТАРЯ СЛЕД КАТО НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ ИЗБОЛИТЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО НА ПЪТЕКАТА БЕ ПЕСНАТО САМО СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА ОТ УВЕДОМЯВАНЕТО! ДО КОГА НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ИЗОСТАВЕНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ВЛАСТ, ВЕРОЯТНО КМЕТА ВЕЧЕ Е СПОКОЕН!
1
1
 
1
 
! Отговори
Кутев преди 8 години
Аре бе, до кога ще ви чакам? Вие на работа ли сте или ще ми се правите на лукова глава?Почвайте! Усвоява средства; кич; а улиците кога ще асфалтира; самоковските картофи...Почвайте веднага, че хората четат вече статията и какво ще си помислят, като няма коментари!