Катастрофа блокира "Брюксел" и "Цариградско" в София

Шофьорка спряла в лява лента да помисли, объркала пътя
Обновена: 9 фев 2016 12:12 | 9 фев 2016 09:51,
53

 Снимка: Dnes.bg



Катастрофа на столичния булевард "Брюксел" блокира движението и по бул. "Цариградско шосе. Тапата започва още при Окръжна болница.

Инцидентът е станал малко преди 8 часа. Ударили са се два автомобила, като причина за катастрофата е трети автомобил, спрял в лявата лента на булеварда без да се обозначи. Водачът на автомобил с марка Шевролет успял да спре, но автомобил с марка Пежо не успял и ударил Шевролета.

След като двата автомобила се ударили, третият, който бил спрял в лявата лента на булеварда, тръгнал. Не след дълго обаче се върнал.

Шофьорката на автомобила отново спряла в лявата лента, този път в посока център. Тя признала вината си, като обяснила пред полицаите, че объркала пътя и спряла да помисли.

Очакват се екипи на "Пътна помощ", които да извозят катастрофиралите коли и да освободат движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
хехе преди 8 години
Че е гъска, гъска е, но не е пряко отговорна за катастрофата. Пряко отговорен за катастрофата е този, който е блъснал вече спрелите автомобили, тъй като се е движил с несъобразена скорост. Подценяването на скоростта е основен грях на КАТ, чиято теза е, че превишената скорост е основна причина за ПТП. А всъщност ако превишената скорост е съобразена, няма как да е причина за ПТП. За разлика от непревишената НЕСЪОБРАЗЕНА скорост, която доста често става причина за ПТП.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За това, че е спряла без причина сигурно си е за глоба. Но за катастрофата няма вина. Скорост и дистанция всеки трябва да спазва, всичко се случва.
37
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте философствали, по-долу човекът си е казал - спрял е нормално, ама няква заспа отзад го е отнесла. Не се е сетила уеко да мине у десно, щом пък чак толкова се е пързаляло.
36
3
 
12
 
! Отговори
Наско преди 8 години
На булевард никой няма права да спира където му падне, освен ако колата не му е повредена и не е обозначена за целта! Подобни спирания не са оправдание, за никого, още повече за това че някой бил се объркал или не разбрал! Ако не си разбрал или си се объркал за това си има правила и те са да отбиеш в Дясно и да си пуснеш аварийните. И да на всеки булевард, лявата лента обикновено е за изпреварване и в нея се кара по-бързо от обикновеното :D
35
6
 
4
 
! Отговори
П преди 8 години
Не разбрах механизма на това ПТП
34
3
 
1
 
! Отговори
65 преди 8 години
taq sigurno e ot selo-tam ima samo desni lenti
33
8
 
1
 
! Отговори
Борис Бойков преди 8 години
Мало.умниците в колхоза са процентно повече и непобедими: https://youtu.be/sJl2XzyiP3g
32
4
 
1
 
! Отговори
Борис Бойков преди 8 години
*** в колхоза са процентно непобедими: https://youtu.be/sJl2XzyiP3g
31
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя не е аварирала, но тези отзад не могат да знаят по каква причина е спряла и трябва да се съобразят със нейното спиране. Тук вероятно се изпуска друго - някой отзад е шофирал не с разрешените до 80 км/час, а примерно с 140 км/час.
30
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо не разбирам. Винаги може да се случи да спре автомобил някъде, вкл. и в лявата лента на бул. Брюксел. Ако всеки път когато някой в България спре така, се случваха такива катастрофи, то отдавна да сме изчезнали като народ. Там са две ленти - спира тази в лявата, значи минаваш в дясната лента, независимо дали е включила аварийните, или дали е сложила триъгълника. Всеки знае, че между обозначаването на колата и спирането й, има известно време, когато колата не е обозначена. Тя не е аварирала,
29
10
 
25
 
! Отговори
ДА преди 8 години
Разбирам я!На тази отсечка се кара като за излитане!Едните идват под моста,вторите завиват от Цалиградско и от са и от там и изведнъж.всички се събират в 100-1500 метра.След това се разделят на две-по Брюксел и към Дружба.Ако не си минавал от там-жална ти майка за ориентация!А качиш ли се на Брюскел-направо на терминала!Никакви знаци,стрелки,надписи-изобщо-българска работа.Тя ,че не е трябвало да спира-едно на ръка.Другото е ясно.
28
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно не знае къде и как да спре жената. Опитала се да се сети, седяла и мислила, седяла и мислила и по едно време се е усетила, че само си седи и си тръгнала.
27
2
 
18
 
! Отговори
Tonka преди 8 години
мога да ви кажа от опит, че и сред мъжете има "блондини". Един такъв екземпляр ме удари и обяснението му беше, ЧЕ Е СЪНЕН. Та той дори не мислеше, направо си спеше... :)
26
0
 
10
 
! Отговори
Оня от морето преди 8 години
Бабы за рулем,спасение нет! :D
25
0
 
46
 
! Отговори
Иван преди 8 години
"спряла да помисли" - едно е ясно, мисленето не й е силната страна.
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мислила е коя лента да хване за направо.
23
0
 
38
 
! Отговори
Лелелелеллелелеле преди 8 години
"Шофьорката на автомобила отново спряла в лявата лента, този път в посока център. Тя признала вината си, като обяснила пред полицаите, че объркала пътя и спряла да помисли."Ще взема да се гръмна с патрони за глиган....
22
0
 
13
 
! Отговори
Mitev преди 8 години
Измислила го е :)
21
0
 
11
 
! Отговори
Мартин Иванов преди 8 години
До АнонименКолата беше спряла. Ние спряхме зад нея, без да я пипнем, и след това каката отзад ни тресна и ни завъртя.
20
1
 
1
 
! Отговори
bros преди 8 години
Ехее, Марето търка с чешката гума днес...