Бабата на един от биячите: Да си хваща багажа...

Жената подкрепи внука си, и тя би скочила като него
Обновена: 29 фев 2016 11:24 | 29 фев 2016 11:22,
194
Бабата на един от биячите: Да си хваща багажа...
Снимка: Кадър "Нова телевизия"

Бабата на един от биячите на Околовръстното шосе, посъветва внука си да стяга багажа и да бяга зад граница.

Мария е баба на Христо Христов - 22-годишният републикански шампион по бокс от Червен бряг. Той е един от тримата мъже, които преди дни пребиха с палки мъж и жена на пътя в София.

Биячите бяха разпознати и арестувани благодарение на клипче заснето от пострадалата жена.

Още по темата

Мария Димитрова е националка по троен скок, мъжът й Васко Наумов – също атлет, републикански шампион. Биячите пък бяха разпознати като охранители на Ивайло Борисов Ториното – обвиняем за участие в организирана престъпна група и наркоразпространение.

Биячите пък също били спортисти – боксьори.

"За мен той е най-добрият", разказа днес бабата на Христо пред Нова тв. Внукът й си ранил ръката по време на бокс и се отказал от спорта.

"Той не е агресивен, нито е криминално проявен. Каза ми, че е започнал да работи като охрана, но не е за по телефона какво точно прави", обясни още жената.

Тя разказа, че внукът й най-много мразел да го псуват на майка.

"И аз, ако бях на негово място, и аз щях да скоча по същия начин. Нищо не мога да го посъветвам, защото той е по-умен от мен. Освен да си хваща багажа и да бяга през граница", коментира още тя.

Версията на биячите е, че те са били провокирани от Васко Наумов, който изтласкал колата им от пътя, а после им показал среден пръст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sram e da imasch takav vnuk sin gamen ***.bia4 koja naika te e vaspitala
134
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тези които не знаят-Боян Радев натрупа пари от спекула с антики....
133
0
 
7
 
! Отговори
Lavro преди 8 години
Бивш лекоатлет: Много грешиш за твоето поколение. Андон Николов лежа в затвора, понеже преби и строши челюстта на невинен човек - оня празнувал със съпругата си годишнина от сватбата им (сами), щангистът пиян отишъл да се заяжда и... А от какъв бизнес са парите на Боян Радев - ти кажи. "Охранителен" или просто рекет?
132
0
 
33
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Това нагло бабе, е било някога нагла ***, която сега подтиква прос-тото си мотрафонче да се укрие от правосъдие! Я прокуратурата, малко да живне !!! Тая като е баба, не означава че не трябва да носи отговорност!
131
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бабе що ти е квадратна главата,а?
130
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала на холдинга,евала бе София! Жеега,жеега на околовръстното ааа оооууу!
129
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бабетке, хич не му стягай багаж за чужбина, ами го вържи тоя Убосник с л*йняно въже да си седи тука! А е минал границата, а са го опандизили! Тук ще му се размине, за сега! След време, ще си го гръмнат неговите, Но за сега - тука да си седи, да му се радваш дорде си жива! Че нали ти си го тъпкала с мекици и кюфтета и си го учила да бие децата?
128
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДАаа, крушата не пада по-далеч от дървото.....тъжна картинка - проста женичка, с просто детенце и просто внуче, а един ден и с просто правнуче.
127
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали разбрахте какво е домашното възпитание? Крушата не пада по-далеч от дървото.
126
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да стане бой на улицата по този начин трябват простаци от двете страни. Но когато единия набие другия, то набития излиза жертвата.
125
0
 
43
 
! Отговори
London преди 8 години
А бе бабке,тък в чужбина да не мислиш че такива идиотчета се толерират.Сега тпябва да отиде тоя твоя внук трябва да подтои б пандиза за да се превъзпика.
124
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бабата с този акъл и тя е за пандиза , стара жена а без мозъчна
123
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добрият бил... Аман от мутри и *** в тая държава, с такива като бабиния златен до никъде няма да стигнем. Да беше прочел някоя книга вместо да налита на бой щеше да сколаса повече и нямаше да се чувства ощетен от лошата държава, дето не го е оценила по достойнство... Те в чужбина за *** мутри не размитат...
122
1
 
20
 
! Отговори
Бивш лекоатлет преди 8 години
Май става дума за разправа между едни от сегашните най-добри спортисти на България.Не мога да си представя, че Боян Радев, Петър Киров, Благой Благоев и много други от моето поколение биха реагирали по този примитивен начин. Това ли е новата "демокрация" ?Пълна АНАРХИЯ. Те и "спортистите"ни вече не носят международни награди.
121
0
 
48
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Бабата да не дава акъл да ходи зад граница, защото след време ще и се обадят че е пострадал и трябват пари и ще и вземат спестяванията и пенсията.
120
1
 
49
 
! Отговори
зад граница преди 8 години
Бабе, тук такива като внука ти не вървят. Трябва да си работлив, толерантен, да имаш и малко акъл за учене на език
119
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След това изказване на тази госпожа, прокуратурата да се самосезира и да изготви обвинение за подтикване към престъпление.
118
1
 
55
 
! Отговори
Dinosaurus преди 8 години
До упорит профанАло, а ако теб те бият безпардонно пред жена ти, тя какво, да аплодира ли побойниците?Ако е така, то аз съм фен на Мария, барабар с псувните. Щото все пак да гледаш как чупят зъбите на съпруга ти не е стимул за възторг, нали? Освен може би за твоята жена?А иначе, бабиното момченце е толкова уравновесено и добричко...
117
1
 
43
 
! Отговори
az преди 8 години
До ShoppСлед тази статия и на баба го псуват според мен!
116
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виж ти бабето, нали е невинен че защо да бяга тогава. И бабето е за затвора, такива родители такова поколение