Бабата на един от биячите: Да си хваща багажа...

Жената подкрепи внука си, и тя би скочила като него
Обновена: 29 фев 2016 11:24 | 29 фев 2016 11:22,
194
Бабата на един от биячите: Да си хваща багажа...
Снимка: Кадър "Нова телевизия"

Бабата на един от биячите на Околовръстното шосе, посъветва внука си да стяга багажа и да бяга зад граница.

Мария е баба на Христо Христов - 22-годишният републикански шампион по бокс от Червен бряг. Той е един от тримата мъже, които преди дни пребиха с палки мъж и жена на пътя в София.

Биячите бяха разпознати и арестувани благодарение на клипче заснето от пострадалата жена.

Още по темата

Мария Димитрова е националка по троен скок, мъжът й Васко Наумов – също атлет, републикански шампион. Биячите пък бяха разпознати като охранители на Ивайло Борисов Ториното – обвиняем за участие в организирана престъпна група и наркоразпространение.

Биячите пък също били спортисти – боксьори.

"За мен той е най-добрият", разказа днес бабата на Христо пред Нова тв. Внукът й си ранил ръката по време на бокс и се отказал от спорта.

"Той не е агресивен, нито е криминално проявен. Каза ми, че е започнал да работи като охрана, но не е за по телефона какво точно прави", обясни още жената.

Тя разказа, че внукът й най-много мразел да го псуват на майка.

"И аз, ако бях на негово място, и аз щях да скоча по същия начин. Нищо не мога да го посъветвам, защото той е по-умен от мен. Освен да си хваща багажа и да бяга през граница", коментира още тя.

Версията на биячите е, че те са били провокирани от Васко Наумов, който изтласкал колата им от пътя, а после им показал среден пръст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
18
 
! Отговори
batko преди 8 години
каква прокуратура ве баце , в люлин такива още при слизането ги маркират с олово
114
1
 
41
 
! Отговори
иван преди 8 години
Прокуратурата да се задеиства , че да не взимат хората правосъдието в свои ръце!
113
1
 
50
 
! Отговори
Чудната България преди 8 години
Много интересно - как така един среден пръст може да те "принуди" да пребиеш човек... че и на жена да посегнеш на всичкото отгоре с приятелите си... чудя се и се мая... много умен ще да е - щом е отреагирал така - спор няма. Ако наистина се е случило нещо подобно решението не е да пребиеш някой, а да подминеш с усмивка - явно на отсрещния му е толкова багажа, щом това е най-смисленото, което може да ти каже и покаже... Крайно време е и тези неофициални "черни кортежи" да изчезнат от пътя...
112
1
 
31
 
! Отговори
ямболия преди 8 години
До АнонименАбсолютно същото е и в Ямбол. Простащината владее и ражда още по-голяма простащина. Да си ***, мутряга, насмукан и напомпан вече е въпрос не на социална прослойка или опит за оцеляване, а едва ли не престиж ...
111
41
 
5
 
! Отговори
упорит профан преди 8 години
До Анонимен 23Ми аз гледах видеото! Жената на бития - Мария псуваше през цялото време , тази ако ме напсува така мен и аз набия мъжа и по време на афект ще ме съдят ли ?
110
2
 
19
 
! Отговори
Мозък преди 8 години
Къде толкова сиво вещество, което да действа?
109
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За Съжаление хората в Чврвен бряг страдат от патологична омраза и завист един към друг породена от вродената им първичност и простотия , с която те толкова години не положиха никакви усилия да се преборят ... Там са на принципа всеки срещу всеки , просташкия егоцентризъм на Баби Дядовци родители съвсем естествено подтиква и децата им към практивунето на бойни спортове , щанги + химия и т.н. Всичко с цел самосъхранение и донапомпване на егото поради силно враждебната просташка среда
108
1
 
21
 
! Отговори
Dinosaurus преди 8 години
До АнонименАло, всякаква ли вина предполага побой, разбирачо? Ако на всяко действие противодействието е равно, защо не слезе само един от двете засечени коли и да се п*ува с този, дето ги "обидил", да го обижда и той! Видя се как налита като луд, разбра се че така и шофират на Ториното гавазите, имат поменик от нарушения, карат в кортеж, обаче са добри деца
107
3
 
32
 
! Отговори
Pffff преди 8 години
*** тъпато нагла бабичка - сега на ред е потърпевшото момче да отиде с една туба бензин до къщата и в Червен Бряг ....
106
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне ни се изясни какви принципи са необходими ,за да си възпитате дете бияч.
105
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бяга зад граница, там затворите са по-добри, а внука няма да му се размине в чужбина.
104
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо стават гавази? Да станат архитекти!
103
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Занимаването със спортове до нищо добро не води.
102
21
 
4
 
! Отговори
Иво преди 8 години
До 135 Веско.Псуваха и той и жена му. Затова хич не вярвам, че е само заради единия клаксон. По-скоро защо се затриха псувните на потърпевшият? А и прокуратурата официално обяви, че потърпевшият сменял едно платно в друго защото бързал за работа. Кой знае колко коли е засякъл и той. Просто се е взел много на сериозно и като е видял, че буса спира е решил да раздава правосъдие. Просто този път не му се е получило.
101
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По 5 години ще е добре да им лепнат
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да 129: и ние от Тихина сме нетърпеливи да се срещнем с тях
99
1
 
6
 
! Отговори
Тръпко преди 8 години
до 129 - Чакаме ги ежедневно - като ги пуснат за да не ходим ние - пред портала на поделението във Враня. Алтернативно - плаца на 68 бригада СС.
98
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По същият начин както сега набедиха ония братя във Враца а се оказа , че битият младеж е скочил да се бие с тях с бокс в ръката. Тук е почти същото. Този екземпляр се е ташкарел и е получил урок по добро поведение.
97
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е щом работата не била за по телефона това не говори ли достатъчно на бабата, че келемето и се занимава с престъпна дейност.
96
1
 
31
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Ооо бабчето съветва... Ясна е работата защо тази торба с ла-на е такъв. Няма как да е друг, така е възпитаван, семейството му е такова, ла-ня-но.