Цветанов за заплахата "любовна драма": Много е лично!

Посолството на САЩ у нас отмени предупреждението за опасност
24 мар 2016 13:00,
17
Цветанов за заплахата "любовна драма": Много е лично!
Снимка: архив, Bulphoto

Шефът на вътрешната комисия в парламента Цветан Цветанов отказа подробности за характера на любовната драма, провокирала фалшив сигнал за терористична атака. 

"Имам информация, но не бих искал да я споделям. Много е лично", каза той с усмивка.

Още по темата
А след това, явно не разбрал за изявленията след срещата на премиера и шефа на ДАНС, попита репортерите откъде знаят за любовната драма.

По време на нея шефът на родното ФБР обяснил, че личните отношения между българин и чужденец са в основата на сигнала за заплаха за терористичен акт в София. 

Късно снощи Консулската служба на посолството на САЩ у нас публикува в страницата си във Facebook предупреждение към американците у нас за готвена атака в района на бившия хотел "Плиска" в София. От МВР днес обявиха, че сигналът е проверен и опасност няма. 

Цветанов не пожела да отговори и на въпроса как американското посолство публикува предупреждение за заплахата при положение, че българските служби са я проверили и са установили, че е фалшива и резултат от любовна драма.

Междувременно посолството на САЩ отмени предупреждението си за опасност в столицата ни.

Съобщението от 23 март, което посолството на САЩ разпространи до американските граждани за заплахи в София, вече не е валидно", пише в поста.

"Посолството оценява проактивните мерки, предприети от правителството на България в отговор на възможните заплахи. Посолството продължава да работи в тясно сътрудничество с правителството на България по противодействие на тероризма", допълват от посолството.

"Последните събития в Европа подчертават нуждата всички да бъдем бдителни", се казва още в поста.

Малко по-рано днес след кратко преследване СДВР задържа мъж, превозващ 12 нелегални мигранти от афганистански произход.  Преследването стана на бул. "Цариградско шосе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Zapasen преди 8 години
Интересно, как Хахамериканското посолство е разбрало за "терористичната" заплаха? Или просто телефон 112 е с пряко наблюдение от САЩ? Няма да се учудя...
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е официалната позиция на премиера и официалното му запитване към Американското посолство за неадекватните им писания?! Или се пеним само по телевизора?!
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои са елементите на гей-заплахата? Американци ли са, след като са манипулирали сайта на съответната държава, или са обикновени пхиендхерхунгхели мхирхилизливи?Да каже който знае де...
10
1
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Този засмения е един от рушителите на Съвременна България!
9
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може ли по-малко внимание да обръщат медиите на този човек ? Не ни е приятно ! Или поне сложете вмест онегова снимка някой анимационен герой !
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как тази глупост се връзва с терористичната заплаха? Службите на САЩ с гей-двойки ли се занимават по цял ден? Щом има балъци да вярват на Цецо 6-те апартамента, да му вярват. А впрочем той е депутат в момента, какво общо има с МВР?
7
5
 
21
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
Странно нещо е българина...Беше недоволен от социализма...И сега,26 години ,след края на социализма продължава да избира комунисти,които да го управляват-Ц.Цветанов, М.Кунева, Ц.Цачева,Б.БОРИСОВ...
6
2
 
6
 
! Отговори
Цв. Цв. преди 8 години
с колците ги папате доматитими бос - ю нот
5
1
 
8
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
Добре бе, защо не си счупят яйцата ми ще палят на хората главите?
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом двама гейове вдигнаха на крак, цялата ченгеджийница, какво ли чудо ще бъде на гейпарада. Той е любимо събитие на дипломати-гейове от всички амбасади.
3
2
 
21
 
! Отговори
иван преди 8 години
Какви управленчески *** - нямаме думи
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да няма общо с отношенията Боко-Цвъки, нали уж били в напрегнати такива
1
1
 
40
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Какво му е личното, като хвърлиха в паника цял град? Може би е лично понеже е между двама мъже, а както знаем такива отношения се ползват с преференции? За мен това си е чист тероризъм и се надявам да си понесат последствията!