Откриха новородено бебе между блокове в "Обеля"

Детето е с хипотермия и инфекция, но без опасност за живота
Обновена: 27 сеп 2016 22:46 | 27 сеп 2016 21:35, Анисия Иванова
14
Откриха новородено бебе между блокове в "Обеля"
Архив: Булфото

Новородено бебе беше изоставено в столичния квартал „Обеля”. Детето е намерено от съседи, които чули плач от близките храсти и го видели между блоковете, предава Нова тв.

Момиченцето, което тежи 2 килограма и 600 грама, е било откарано в Детската болница с хипотермия. В момента състоянието му е стабилно.

Лекарите са установили, че страда от инфекция, която лекуват.

По данни на полицията, майката е жена на 22 години. Тя е родила детето сама в апартамент в съседния блок. После го изоставила.

Майката също е в болница заради загуба на много кръв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Обелябебезахвърлено
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9Когато човек няма възможност, не ражда деца. Елементарно е! Достатъчно хора има на земята, няма нужда от плодене повече!!!
9
1
 
5
 
! Отговори
5 преди 7 години
А къде прочете,че е чужденка?
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В Испания всички жени, "Точно в Испания докторите " изтърваха " бебето на съседката.Голяма трагедия.Върнаха се набързо в " лошата" България. Тук - лечение, грижи и роди благополучноСега не искат да чуят за Испания
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак зачесахте държавата, а проблемът си е чисто битов. Няма значение безработицата или престъпността, или здр система. До човека е. До онази от пост номер едно, която робува в Испания: Родилната помощ и доста др. неща са безплатни и в България, Бульо!
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До друга раждала: Е,не е девойка,а на животните не им трябват пари за да си платят покрива над главата и солидните му сметки,както и храната и всичко останало за децата си-това е за съжаление човешкото общество,наречено "цивилизация"!Хората за себе си трудно могат да се погрижат по този начин,с тази безработица,лошо заплащане,когато работиш,постоянно растящи цени и т.н.!Да не знае човек какво да прави със задачата РОДИТЕЛСТВО!И после защо има престъпност?Не,че оправдавам случая,а той не е един!
5
1
 
20
 
! Отговори
vilenita преди 7 години
горкото бебе
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
WTF?! Изхвърлила си е бебето на студа!
3
2
 
28
 
! Отговори
друга раждала преди 7 години
Дори животните не си изхвърлят бебетата.Доста изстрадала психически ще да е тази 22 годишна девойка.
2
4
 
30
 
! Отговори
Раждала преди 7 години
Да добавя безплатна родилна помощ за всяка жена,легална или не,осигурена или не.Как мислиш раждат ромките,или смяташ всяка за здравно осигурена????
1
6
 
41
 
! Отговори
Раждала преди 7 години
Коментар 1,явно си мъж и не си на ясно а само знаеш да хейтваш,и тук в България родилната помощ,е напълно безплатна.Има заплащане само ако ще раждаш в частна клиника,или си избираш лекари и екип или искаш да е секцио без медецински показания за такова.Раждала съм преди 4 г, нормално в Пловдивска болница,без екип или доктор,1 лев не съм дала на никой,и съм доволна от всичко!Престанете с тази злоба за всичко!!!