Да откраднеш врата за 58 сек.! Познавате ли "майстора"?

Мургав пешеходец "блесна" на охранителна камера в Красна поляна
11 мар 2017 18:15,
107
Да откраднеш врата за 58 сек.! Познавате ли "майстора"?
Снимка: Кадър Youtube

Мургав пешеходец показа истинско майсторство в кражбите. Той успял да задигне входна врата от блок само за 58 секунди.

Случката се разиграла вчера в един от входовете на бл. 241 в столичния квартал "Красна поляна". Охранителна камера е заснела кражбата.

На видеото, качено в Youtube се вижда как "майсторът" мимоходом хвърля око на вратата, която изглежда нова и алуминиева.

Кражбата е станала в петък около 13 часа.

Ако лицето от видеото ви е познато, авторът на видеото, неговите съседи и органите на МВР ще ви бъдат благодарни за информацията, съобщи bTV.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
луд умора няма явно няма те да са добре другите караи какво ги интересува
56
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
пак ли не им ли омръзна или трябва да са в жаза и ние да имаме от тоя яд не можем разбра едно в бг само със ядове ли се работи дами и господа за тия години ка пък не им писна да си със акъл на едно бебе израстване на мозъчните клетки няма ли не се са на 15 а на къмто 50 странна история деца да са да има за всичко всичко неограничени пакети тия спали ли са като са сключвали ама жалкото е че ония спят ония или има процент и нехаят
55
1
 
13
 
! Отговори
ОнЧе преди 7 години
Що да не краде като го насърчават избираните от него да крадат- крадец на крадеца око не вади!? Питайте и всеки съдия, всеки депутат и всеки полицай ще ви каже, че за кражба на врата не се убива човек, но му се прощава ако е за първи път, ако стойността на откраднатото е малка и ако обещае да гласува за ГЕРБ или за БСП, или за някой друг измежду крадците!
54
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
същото е да надпишеш сметка на някои телефон пресен е примера с телефоните но още по пресен е примера и странен с смс паркиранията особенно за хора де не карат коли всеки ден съдба жестока явно некои пък шофиорче ползваики смс със връзки се е добрало *** на тоя му е навик да ползва мхм да ползва запоследно от такива шофиорчета със връзки и разни де са в системата ме на това ниво тия спят или и за тях има далавера явно е така в мтел ловеч тоя спорт е на ниво браво
53
2
 
16
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Думата ,,кражба'' не съществува в наказателният кодекс.В държавите където съществува думата ,,кражба'' , крадците подлежат на физическо елиминиране .. . . веднага,и на момента.За да се промени законът,трябва да се направи поправка в Българската конституция,където всеки има право на лично оръжие. Но власт имащите от 70 години ,,другари'' не харесват поправките,и още повече законите.
52
2
 
12
 
! Отговори
дааааааааааааааа преди 7 години
За такива трябват законите на Цар Крум
51
2
 
15
 
! Отговори
българин преди 7 години
На този му откъсвам главата като на кокошка *** *** ***
50
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЙ Е ВЗЕ ДА СМАЖЕ ПАНТИТЕ И ПАК ЩЕ ВЪРНЕ ....
49
1
 
18
 
! Отговори
луминчо преди 7 години
Той не краде..... той си бере!Лумина бате е част от природата и си е на всички..затова които си го набере за него си е!
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
яяяа банкянската ци.гане калка отмъкна е па тия се учат от него - нали са му най-верния електоратайде и да не забравите да пуснете бюлетината ей- нищо че плащат само на момчетата от махалата а на вас нова врата като си я купите - може и същата на половин цена
47
1
 
18
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
Абе , вие от кв. Красна ливада , оти не ги заключвате тези входни врати ? Я по 3 пати въртим ключа и па *** обират , ама вие ептен сте го улеснили.
46
1
 
33
 
! Отговори
Хелзинкски активист преди 7 години
Това е гнусен монтаж и инсинуация от нетолерантни български граждани. Българските роми НЕ КРАДАТ!
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе той човека не я краде, просто я взима на заем..
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ф каква дражава живей ми защо никуй неи излезнал даму помогни на чуека катоси сецне фкраста требва даму го имунизирвами за инвалидна пенциа
43
3
 
19
 
! Отговори
Тикв000000 преди 7 години
Тикво!СПИРАЙ ПОМОЩИТЕ И ВСИЧКИ СОЦИАЛКИ НА ВСИЧКИ И ЗА ВСИЧКО!!!
42
2
 
35
 
! Отговори
анти-БХК преди 7 години
Недейте с лошо към държавните хрантутници! БХК защо още не са излезли с декларация да го защитят този н.а.г.л.е.ц.? Колко ли се е мъчил горкият да я занесе тази врата до пункта? Ами къде са му правата? Защо държавата не му е отпуснала целева помощ и да му осигури транспорт за гепеното? От мен ако зависи - двете ръце до китките със сатъра!!!!
41
27
 
1
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
До ШабанЩе видим кой ще го яде когато г-н Ердоган стане и наш президент. Тогава такива като теб ще ми лижат краката за хляб докато се забавлявам с сестрати например)
40
1
 
5
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Кой си го може си го може!
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За халомина е бе батеее
38
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички много добре виждат , че той взема вратата за да се пази от дъжда. Като спре да вали , много ясно , че ще я върне : )