Агресия! Колоездач наряза гумите на линейка, спряла на велоалея

Медиците бързали за спешен случай, цял ден дават показания
Обновена: 9 юни 2018 20:07 | 9 юни 2018 20:00, Веселина Йорданова
201
Агресия! Колоездач наряза гумите на линейка, спряла на велоалея
Снимка: архив, БулФото

Велосипедист е нарязал гумите на линейка в София, твърдят свидетели.

Около 12:30 часа медиците на Спешната помощ – София отиват на адрес в центъра на града. Бързат, защото сигналът е спешен случай – 19-годишно момче с тежък диабет с усложнения, изпаднало в криза, съобщи bTV.

Линейката спряла на велоалеята, тъй като законът дава това право.

Разгневен велосипедист обаче нарязва гумите на автомобила. Граждани са станали свидетели на това.

Целият ден спешният екип е давал показания в полицията и не е могъл да изпълнява служебните си задължения да спасява пациенти. Автомобилът също е извън движение.

Извършителят се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
28
 
! Отговори
Луд преди 5 години
Участвам в движението, като шофьор, велосипедист и пешеходец, почти равностойно. Проблема е, че никой, никого не уважава и не мисли в движението си по пътищата. Изобщо държавата се напълни с *** без грам мозък, или поне не го ползват.
47
45
 
4
 
! Отговори
Смешки преди 5 години
В кой закон пише че линейките може да се паркират неправилно. Забележете че шофьора не е доктор и няма място при пациента. Защо не е бил в колата. Нещо случая намирисва яко на поредно неправомерно ползване на държавно МПС за лични цели. Тогава напълно оправдавам велосипедиста.
46
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя паля*о с колелцето,ще уцели джакпота някой хубав ден.
45
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не познавам нормален велосипедист.Живея на 10 хиляди мили от България, от 15 години.Същите са и тук.ПеркоНаумовци!
44
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отдавна трябваше да забранят велосипедите в София.
43
5
 
42
 
! Отговори
Bluesky1 преди 5 години
Веднъж бях свидетел как един велосипедист блъсна жена стъпила по велоалеята на Витошка в София. Оттогава изпитвам неприязън към тези хора.
42
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички колоездачи в София са такива.
41
2
 
32
 
! Отговори
до 34 преди 5 години
Прав сте. Такива ненормалници създават лошо име на всички велосипедисти. Тоя за да има подобна рекация срещу специално средство нещо е много сбъркан.
40
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проява на голяма диващина беше разчертаването на велоалеите в София по улици и тротоари. Един от върховете на тази диващина са велоалеите по ул.Г.С.Раковски. Още по-голяма диващина е поведението на колоездачите в София, а нaрязаните гуми на линейката, е само една от многото дивашките им прояви.
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не можело да намерят велосипедиста...че той е на манифестацията бре. Или там както му викат сега модерно - прайда.
38
6
 
27
 
! Отговори
дядо ехал преди 5 години
Проблема не е във велосипедиста и линейката, а в това че тези велоалеи са направени неправилно.Защото едни хора прибраха едни пари по едни европроекти.Така че община софия да се задейства и да направи проверки, защото гаранцията е 5години на "фалшивите" велоалеи.
37
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато диви провинциалисти полазят големият град става ТАКА.
36
5
 
29
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До 1111 Никак нямаше да е зле,както се прибирахме бригдата,да бяхме видели случайно този о.ли.го.ф.рен.Щеше да има нужда от линейка и реанимация в травматологията,ако се намереше някой да го извади от най-близкия контейнер за отпадъци.Впрочем,там му е мястото
35
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се отнасяш така с автомобил със специално предназначение, въпреки че с велосипед не е кой знае какъв проблем да заобиколиш, означава че си пълен маргинал и абсолютен неудачник. С една дума- *** и ***. Този човек мрази самия себе си, че се е пръкнал от утробата на майка си, а камо ли другите. Съжалявам го, но не мога да му помогна
34
6
 
21
 
! Отговори
До 18-ия преди 5 години
Щом толкова се интересуваш, ще ти кажа: доста карам колело, и то спортно, но не ми пречи да го бутам като съм на тротоара или пресичам на пешеходна, както и да нося жилетка. Не ми пука дали изглежда смешно за другите с шосейка да се спазва закона. Така че може да не бързаш да даваш плюещи мнения.
33
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавта вече е "изпусната" и само военно положение и екзекуции могат да озаптят хаоса.Сега ви се струва абсурдно но не е толкова далече момента когато ще го осъзнаете.Дупе да ви е яко.
32
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали остана поне един велосипедист без психични отклонения?! Май не.
31
3
 
53
 
! Отговори
Шофьор на линейка преди 5 години
Линейката не е просто автомобил , а е автомобил със специален режим на движение с който се спасяват човешки животи.Не го забравяйте
30
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затворете шофьора на линейката заради проява на агресия срещу велоалеите! :))
29
2
 
34
 
! Отговори
С какво право МВР преди 5 години
задържа потърпевшите и им пречи да изпълняват служебните си задължения? Това е Спешна помощ! Онези, които са ги задържали трябва да бъдат дисциплинарно уволнени!Вчера какво видях?Знаете колко е трудно да минеш там, където ул."Хр.Белчев" започва от "Алабин"(София) Заради ремонта, покрай тенекиените огради, едва може да се провре един човек, хората се изчакват и минават един по един. Вчера по обед, пред очите ми, велосипедист на около 40 г. разблъска тези хора и се навря да мине той с колелото!