Агресия! Колоездач наряза гумите на линейка, спряла на велоалея

Медиците бързали за спешен случай, цял ден дават показания
Обновена: 9 юни 2018 20:07 | 9 юни 2018 20:00, Веселина Йорданова
201
Агресия! Колоездач наряза гумите на линейка, спряла на велоалея
Снимка: архив, БулФото

Велосипедист е нарязал гумите на линейка в София, твърдят свидетели.

Около 12:30 часа медиците на Спешната помощ – София отиват на адрес в центъра на града. Бързат, защото сигналът е спешен случай – 19-годишно момче с тежък диабет с усложнения, изпаднало в криза, съобщи bTV.

Линейката спряла на велоалеята, тъй като законът дава това право.

Разгневен велосипедист обаче нарязва гумите на автомобила. Граждани са станали свидетели на това.

Целият ден спешният екип е давал показания в полицията и не е могъл да изпълнява служебните си задължения да спасява пациенти. Автомобилът също е извън движение.

Извършителят се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
7
 
! Отговори
Дзивко преди 5 години
Тва статистиката не ти е сила, ето един нагледен пример, ако в час пик минат пет велосипедиста и един от тях направи нарушение, тва са 20%, като минат 300 коли и 30 от тях са нарушители, тва са 10%, та статистиката е коварна работа
67
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С всеки от отворените шофьори тук /аз също шофирам често/, хващам бас, че където и в София да застанеш и да погледаш един час трафика, ще установиш, че най много нарушения процентно и то тежки такива правят тия на 4 колела.
66
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно му одобрявам поведението на пича. Много са нагли шофьорите от бърза помощ. Имах друго отношение към тях, но вече не. Неотдавна имах инцидент с такъв екземпляр и повече няма да ги уважавам. Разбра се на Луната, че съм го ожулил леко. Да си обучават кадрите в бърза помощ и да паркират правилно(когато не е спешна ситуацията, да си паркират правилно). Автомобила се паркира успоредно на тротоара, а не по диагонал.
65
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук един *** пита в кой закон пишело, че линейките могат да паркиран неправилно. Самият факт,че пита, издава силна умствена недоразвитост. В кой друг закон освен в Закона за движение по пътищата може да го пише? Там ясно е написано, че автомобилите със специален режим на движение могат да спират и без да спазват ограниченията на закона. Иска се включен светлинен сигнал, а към него може да има и звуков сигнал. Смешки, ти да не си въртипедалковеца, който е нарязъл гумите на линейката?
64
2
 
15
 
! Отговори
тъп и вдлъбнат преди 5 години
Наглосттана 99% от участниците в пътното движение стига до крайност, щот видите ли мен пътни правила не ме вълнуват, ама щом му отнемат правото и започва да търси буквата от закона, нищо друг е нарушил или не правилата. Най-смешното е шофьорите, когато паркират където сваря , спират по автобусни спирки и бусленти, "ама те само за малко", и после плюят всичко и всички. Колоездачите до там са изтъпяли, че не правят вече разлика междо нагли шофьори и спец. автомобили.
63
1
 
12
 
! Отговори
Дзивко преди 5 години
До ПепиИма една основна разлика, аз кат паркирам неправилно, подлежа на наказание, а още не съм видял колоездач да е глобен, нищо, че един мина на червено на пъпа на София
62
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам аз защо не се е намесил никой от евентуалните "свидетели"...Че те велосипедистите въоръжени до зъби и не можеш на никой да му вдигнеш ръка.Направо да ги направят всички велоалеи зони за паркиране и ще се оправят нещата.Хем ще си паркираме по центъра, места бол и много пари в бюджета ;)
61
6
 
5
 
! Отговори
Попи преди 5 години
До ДзивкоАбсолютно същото може да се каже и за доста от шофьорите, карат в насрещното, не соират на пешеходни, минават на червено. Да продължавам ли. Трябва ли да ти обяснявам, каква е разликата от това което може да сътвори малоумем шофьор и велосипедист.
60
2
 
14
 
! Отговори
Дзивко преди 5 години
Не бе не мразя велосипедистите, но скоро влезнах в другото платно на Раковски, защото един дори не ползваше велоалеята ....Един ден броих за 30 мин по Тодор Александров в час пик минаха точно 4ма колоездачи.., лошо няма нека си карат хората, но повечето са нагли
59
0
 
24
 
! Отговори
До 55 преди 5 години
Това е линейка бе..... !Тя е със специален режим на движение !Друг е въпроса относно ефиктивнистта на Бърза помощ ! Велосипедиста е абсолютно за съд и присъда !
58
8
 
12
 
! Отговори
Иван Ахмет Кеворкян преди 5 години
Това велосипедистите са големи ***. Такъв като го натигнеш с колата, мини му отгоре и го остави да мре. Най много да дадат някоя условна за такъв *** на колело.....
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Именно, отивай да си караш колелото на село.
56
13
 
8
 
! Отговори
Луд преди 5 години
До Ха-деНе, мразят всчки и всичко, не само велосипедистите. И да, гнусно племе станахме, а може би винаги сме си били.
55
23
 
11
 
! Отговори
Ха-де преди 5 години
90% от коментиращите мразят велосипедистите в града... Уау... Злобно племе сме
54
20
 
9
 
! Отговори
Бай Гунйо преди 5 години
А на запад масово карат велосипеди и автомобилите и пешеходците се съобразяват с това. Е*аси ненормалниците, а? Да си европеец е състояние на духa, прЕатели :)
53
27
 
16
 
! Отговори
Странно преди 5 години
Зебелязвам, че когато новината е за моторист или велосипедист, всеки притежател на 30 годишен автомобил изпитват страхотно удоволствие да ги плюят в коментарите :).Вероятно няма да повярвате, че не всички са такива. Същото важи и за мотористите и автомобилистите :) Ааа.. има и едни хора, които се разхождат по велоалеите, НО това е приемливо за всички?! П.П. не оправдавам въпросния велосипедист.
52
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина шофьорът къде е бил пък?
51
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много започнаха да ме дразнят наглите велосипедисти, които не спазват правилата за движение. Мисля да спра да хабя феродото заради ***.
50
2
 
37
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Велосипедиста трябва да е бил веган бързащ за прайда. Връзва се с профила, лесно ще го идентефицират
49
0
 
29
 
! Отговори
Галя преди 5 години
Това е линейка бе , мухльооо. Утре ти може да имал нужда от нея, като караш все едно някой ти е длъжен.