Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?

100 лева бонуси са недостатъчни, искат по 385 на човек
Обновена: 13 дек 2018 12:28 | 13 дек 2018 11:15,
84
Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?
Снимка: архив "Булфото"

С писмо до МВР най-големият синдикат във ведомството даде срок до днес, в 11:45, в който да получи отговор как са изразходвани средства, които е можело да бъдат дадени за коледни бонуси, пише БТА.

Още по темата

Председателят на СФСМВР Валентин Попов настоява директорът на бюджетната дирекция да обясни защо за служителите на МВР са предвидени само 100 лева за бонус по празниците.

Синдикатът смята, че сумата трябва да е минимум 385 лева.

Попов припомня, че на среща при премиера в началото на годината са договорени 100 милиона лева отгоре и иска отговор за какво са похарчени парите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бонуси за какво? За Коледа? А резултати? Къде са? М?
13
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То поне да беше истинска полиция като в нормалните държави,а то башибозук!
12
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като цяло заплатите са ниски на всички работещи хора. Полицаите не могат да получават колкото министъра . Малко да се спрат и да се огледат. Ако не им харесва могат да напуснат МВР и да станат програмисти .
11
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вечно гладните *** реват за още пари!Абе като не ви харесва напускайте и ставайте мазачи,копачи,кравари за 500-600 лева при 10часов работен ден,всеки ден и без привилегии,20 заплати при пенсия в младежка възраст и т.н!Ето "бизнеса" реве,че нямало кой да му работи!Няма аз да се гърбя за бонусите ви!Пфуу!
10
4
 
25
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Хайде пак тази полиция. По капацитет един щатски шериф се равнява на 10 от наще полицаи. Да се съкратят 2 трети от състава, а на останалите добри ченгета да се утроят заплатите. Един полицай за да не е корумпиран трябва да взема поне 3 хилки на месец по сегашен стандарт, същото важи и за митничари и данъчни. Със смешната заплата от 800 лв. едно ченге мисли приоритетно как да си плати тока, ипотеката, за детето джобни....а престъпноста отива на последно място. Силна държава има със силни заплати
9
4
 
7
 
! Отговори
ЕКСПЕРТ преди 5 години
В ПЛОВДИВ ЧИСТАЧКИТЕ на УЛИЦИТЕ 130 ЛВ ЩЕ ПОЛУЧАТ.ЧЕТСНО ИЛИ НЕ.
8
4
 
18
 
! Отговори
.. преди 5 години
А къде е полицията, когато ти трябва?
7
6
 
26
 
! Отговори
123 преди 5 години
Повечето от тях и работа за 5 ст. не вършат. Какви увеличения, какви 5 лева. Полицията в сегашният и вид е абсолютно безполезна, на моменти вредна.
6
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
IZMOKRENI,RABOTESHTI PRI NECOVESHKI USLOVIA RABOTYAT ZA GALTI STOTINKI,IMAT PRAVO DA SE STRAHUVAT ZA SEMEISTVATA SI.
5
6
 
23
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Винаги съм си мислел че бонуси се дават за добре свършена работа.Като стимул и благодарност.В Бг се раздават ей така за нищо.
4
5
 
19
 
! Отговори
??? преди 5 години
Няма полиция. Колкото и да се оправдават,че държавата не ги подкрепя(което е вярно) пак може да се понапънат и да свършат нещо. Те дадоха заден,а за парите не се свенят да искат още и още. Всички искаме и даваме не малко за да ни дадат,но уви... Краденете е по-важно за управниците.
3
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като са им малко по 100лв.,Боко да им спре и тези!Наглеци безподобни,каква работа свършихте,освен ,да разхождате полицейската униформа и да се заяждате с мирни гражданиа престъпниците работят яко ,без да се притесненяват.Особено в малките градчета и села!
2
5
 
16
 
! Отговори
Плешивия преди 5 години
Кражби и продажби!
1
7
 
26
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Нагли доста :D