Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?

100 лева бонуси са недостатъчни, искат по 385 на човек
Обновена: 13 дек 2018 12:28 | 13 дек 2018 11:15,
84
Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?
Снимка: архив "Булфото"

С писмо до МВР най-големият синдикат във ведомството даде срок до днес, в 11:45, в който да получи отговор как са изразходвани средства, които е можело да бъдат дадени за коледни бонуси, пише БТА.

Още по темата

Председателят на СФСМВР Валентин Попов настоява директорът на бюджетната дирекция да обясни защо за служителите на МВР са предвидени само 100 лева за бонус по празниците.

Синдикатът смята, че сумата трябва да е минимум 385 лева.

Попов припомня, че на среща при премиера в началото на годината са договорени 100 милиона лева отгоре и иска отговор за какво са похарчени парите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пак ли тия алчни...Какви безплатни винетки, пари за отпуски и тем подобни идиотии те гонят? Като си много ербап, стани полицай и си подавай *** на улицата, където те чакат хиляди *** и престъпници от всякакъв вид и сой, а ти да нямаш почти никакви права срещу тях. Нароилите се НПОта дето смучат пари отвсякъде, защитават само престъпниците и *** и полицаите не смеят с пръст да ги докоснат, а на всичкото отгоре и често са обект на агресия от страна на престъпниците!
53
8
 
22
 
! Отговори
Б.Б. преди 5 години
До дни ще пуснем 100 милиона да се разхождат предпразнично по пътищата. От вас се иска само да си ги приберете под формата на бакшиши! Действайте!
52
4
 
34
 
! Отговори
бай х преди 5 години
в мвр то ,,работят,, над 5000 пенсионирани служители / главно началници и директори / пълно е със всякакви безделници .... докога ще се раздават бонуси на фуражка .....ако има бонус трябва да е индивидуален и на база разкрито престъпление или заловен престъпник
51
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората са недоволни от бг полиция,прокуратура и институциите като цяло,а те само си раздават бонуси
50
11
 
19
 
! Отговори
бг преди 5 години
Системата на управление в България е погрешна и МВР не е изключение.За всички ни МВР е символ на корупция и нищоправене.Повечето хора са свидетели на престъпно и нехайно отношение от страна на полиция,КАТ и т.н.Защо не се повдига въпоса за ранното пенсиониране в МВР и първата категория труд и заплатите,които взимат преди пенсиониране?-дискриминационно е
49
3
 
20
 
! Отговори
това е преди 5 години
До РеформиТова което става 30г.в МВР и полицията не са реформи а имитация на реформи,системата е разядена от бандитизъм и корупция,липсата на контрол доведе полицията до тук. Грузинската реформа в полицията от преди години е истинска и нужна реформа и за нашата полиция.
48
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко господа милиционери , бонусите ще си ги получите преди изборите , за да гласувате за " правилните хора" , както навсякъде в държавната администрация.
47
6
 
11
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
При почти всяко престъпление се оказва, че извършителя е отдавна познат на органите на реда, но те горките ги държат на свобода с по 50-60 условни присъди! Колко села пропищяха от по 1-2 образа които били известни на милиционерите, но те винаги неуспяват да ги хванат докато не се случи нещо покъртително и тогава от немай къде се налага да се размърдат! А в Нови Искър дето търсиха самоубилия се убиец, а той се оказа в пристройка до къщата си в която се е крил години наред от МВР! Милиони примери!
46
4
 
20
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
След като един чужд гражданин си позволява лукса, да отказва да плати за нанесени материали щети по държавна собственост и отказва да плати извличането на ТИР-а му до сервиз - смятайте за какви пренебрежими мухи смятат чужденците нашите държавни институции и служителите им. Нали всеки ден виждаме как румънците карат в България! И карат така, защото 1 глоба не са платили! Ами Ало измамниците? В 21 век когато хората управляват робот на Марс, нашите тюфлеци немогат да намерят 20 ало измамника!
45
8
 
15
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Вчера един турчин с ТИР направи КАТ, ДАИ и куп други държавни *** на жълти стотинки. 6 часа 1 ТИР немогат да преместят, станаха километрични опашки. И това е през ден! И сега същите тези образи реват за още пари? На какво отгоре? Какво стана с КТБ? Къде отидоха парите от там? Къде изчезна едно тефтерче от колата на разследващ полицай? Къде са издирваните престъпници? Колко стотици, хиляди престъпления стоят и събират прах като неразкрити и чакат да мине давност? С това ли заслужихте бонуси?
44
3
 
23
 
! Отговори
ХоХо преди 5 години
Къде са 100-те милиона ли ? Ами Горският ги раздаде на подопечното му ведомство (МФ) за да им кой да му лиже зад никът
43
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Полицейски синдикат пита: Къде са 100-те млн. отгоре?"В гръцката част от Средиземно море.
42
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
милионите са само в болният мозък на Бойко Методиев.
41
7
 
30
 
! Отговори
синдикат.... преди 5 години
А ЗА ТЕЗИ КОИТО ВЗИМАТ ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА В МВР КАКЪВ Е КОМЕНТАРЪТ?
40
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващият път, когато ние протестираме, помислете как да "пазите" властта!
39
3
 
20
 
! Отговори
Реформи преди 5 години
До тамТо 30годишни реформи МВР е стигнало до тук! Стига реформи! Трябва професионализъм, сега съттава е почти подмладен. В някои РПУ-то състава е до 30-35 години, Как искате да има разкриваемост! Ето даден е път на младите и какво от това, проесионализмът е сведен до минимум. Няма от кой да се учат! А цащо е в това положение МВР, защото дойдохо в адми.н. служби хора на бъчи, само за заплати, и които не познават работата в МВР. Видя се , че от това страдат най-вече хората на терен!
38
4
 
10
 
! Отговори
Свищов преди 5 години
До егрфКак няма да е Sкласа, като там такива учат! После същите отиват на блага службица, а друг да опъва и за тях. Все по-актуален е "Милионерът" на Йовков. И да не забравяме Мин Фин.там получават 4 пъти по 1500-1800 лв
37
2
 
15
 
! Отговори
липси преди 5 години
От отпуснатите 100 мил. около 40 мил са използвани за увеличение на заплатите. Къде са другите? Отпуснати са заплати, а парите ги няма! готвели се протести ако сумата е 100лв!
36
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как никаква работа не били свършили?Я, вижте колко акта написаха на протестиращите?! Даже на хората, които не протестират.Награда за потушаване на народното недоволство. Протестите в Бг са законни на хартия, но биват смазани чрез репресивните действия на полицията. Демокрация!
35
14
 
21
 
! Отговори
факт преди 5 години
Полицаите не плащат осигуровки и данъци,народа плаща всички привилегии и социални плащания,полицията само получава не дава нищо на държавата.