Кучета от приют очакват осиновители в парка "Заимов"

Тази събота четирикраките ще грабнат сърцата на столичани
4 юли 2019 15:50,
24
Кучета от приют очакват осиновители в парка "Заимов"
Снимка: Екоравновесие

На 6 юли /събота/, в парк "Заимов", от 16.00 до 19.00 ч., десет кучета от общинския приют на "Екоравновесие" в с. Горни Богров ще очакват своите нови стопани, съобщават от Столична община.

Още по темата

Джерард Бътлър с куче Шушка, не подозира за... Шушана

Инициативата ще бъде под мотото "Осиновявай, не купувай" и е част от осиновителската кампания на "Екоравновесие" и доброволците към приюта в Горни Богров, които са се обединили в групата "Бандата на 1500-те".

В рамките на инициативата, всеки желаещ ще може да види, разходи, погали и вземе някое от прекрасните, здрави, обезпаразитени и ваксинирани кучета в дома си, се посочва в съобщението. Осиновяването ще може да се извърши веднага, на място, като процедурата ще е улеснена, за което е необходимо единствено лична карта.

С помощта на доброволците "Бандата на 1500-те", посетителите ще научат за възможностите за осиновяване на куче от общински приют, както и защо е важно отговорното отношение собствениците към техните домашни любимци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е страхотно! Жалко, че вече имам две кучета и просто няма как да си взема още едно.Обаче браво за идеята! Да дадеш дом на едно такова животинче е прекрасно. Впрочем едното от кучетата ми е спасено от улицата. Да, не го взех от приют, намерих го като бебе.