Все по-дисциплинирани сме, но пак се друсат хорца в центъра на София

Препоръките обаче се спазват все повече
16 мар 2020 14:17, Александър Попов
153
Все по-дисциплинирани сме, но пак се друсат хорца в центъра на София

Ген. Мутафчийски благодари на гражданите, които са приели сериозно обявените от щаба мерки. В София през уикенда улиците опустяха и излизанията бяха сведени до минимум.

"В страната се забелязва отчетлива тенденция към съобразяване с препоръките и заповедите, които се издават за наше огромно удовлетворение", посочи ген. Мутафчийски.

Е, намериха се и хора, които решиха да тропнат едно хорце в центъра на София през уикенда. Въпреки предупрежденията за метър отстояние и да се излиза само в крайно наложителни случаи.

Четирима души се хванаха за ръце, по някаква причина и националния флаг се развяваше.

Клипчето с хорото беше публикувано вчера в социалните мрежи, като дори и лошото време не спря ентусиастите...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: хороСофиякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Все по дисциплинирани сме..."Сиреч, все по- послушни, подчинени и кротки сме станали. Щом за един обикновен, ckaпaн " китайски" вирус се подчиняваме на " заповедта" да забравим, че сме човеци и хора и че трябва ограничения в човешките отношения, значи наистина сме станали послушни....Друг е и въпросът, че Короната ( в превод Венец, Християнското Име Стефан означава Венец ( Нетленен Венец), Корона) е Специално Украшение за Глава, предимно носена от Императори, Царе, Патриарси и НЕ може да
103
3
 
3
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
До глоби няма ли За тях няма забрана да не работят .
102
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ударили са джакпота - намерили са две маски по 5 лева парчето и правят надиграване. Който остане последен - печели.
101
1
 
15
 
! Отговори
ист преди 4 години
Четири на хоро от онези 80 %.
100
3
 
4
 
! Отговори
уогопед преди 4 години
"В страната се забелязва отчетлива тенденция към съобразяване с препоръките и заповедите, които се издават за наше огромно удовлетворение" или "... заповедите, които се издават, за наше огромно удовлетворение"? Тоест удовлетворението иде от съобразяването, а не от издаването, ама кой да ти мисли за една запетая по време на пандемия.
99
1
 
8
 
! Отговори
глоби няма ли преди 4 години
Магазините за чехли, разни магазини "втора употреба" по ул. "Иречек" при Пирогов и магазини за чорапи и чехли и пекарни по "Граф Игнатиев" - всичко целодневно си работи, потенциално заразни туристи си бродят из София! Така ли се бори вируса и не е ли време подобни тарикати да получат възмездие от органите по спазване на забраната?
98
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корона вирус кючек!
97
1
 
6
 
! Отговори
Дани преди 4 години
ЛУДА РАБОТА,ВСЕ НЯКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ!
96
2
 
4
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Какви хора? Само кучета се виждат.
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама ти още ли пазаруваш? Свършен/а си да знаеш.
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 91Явно малко знаеш за гъбичните инфекции.
93
1
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Не е важно само какви са мерки са взети,а как се изпълняват и контролират, и какви наказания се налагат.Има една сентенция на Дън Сяо Пин "Не е важно каква е котката,черна или бяла, важното е да лови мишки. "Каква е ползата от мерките,ако не се спазват,а нарушителите ,не носат никакви последствия.В КНДР ,един гражданин бил под домашна карантина,но той я нарушил и отишъл на корейска баня.След като контролните органи установили нарушението на карантината,бил даден под съд,осъден и разстрелян
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И преди се миех по- често от нормалното, след този вирус ще съм с трайни отклонения. Мия опаковките на продуктите преди да ги отворя...не знам кой ги е пипал в магазина
91
7
 
6
 
! Отговори
qwerty преди 4 години
Ние ке си стоим у къщи, а ше пускаме италианци, германци, англичани и фащанци....хиляди войници на нато ще залеят европа, а те са си затворили гранците....Ние кога ще ги затворим, вируса идва отвън с разни англичани и италианци !
90
2
 
11
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Някакви и."интелектуалци" се върнали от Италия в село Борец и вместо да са под карантина,те бодро се разхождали из центъра на селото.Най-вероятно са дошли да виснат на НЗОК,като за нейното функциониране нямат и най-малка заслуга.Други пък Смолян се разхождат по главната улица и "италианци",на трето място в Сливница,шофьори "бодро" се наливат в местен ресторант,а полицията изпълнява ролята на безплатно такси до домовете им ,а останалите ,съзнателните граждани плащат
89
1
 
3
 
! Отговори
До qwerty преди 4 години
Пий си хабчетата брато и си пусни Первий Канал
88
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До JokoСелянино,никой не е заритал за мръсната ти София,спри да обиждаш хората от България,ненормалник!Хем сте събрали всичко печелившо от страната в София,чак и морската администрация,хем сте и нагли!
87
0
 
0
 
! Отговори
Аноним преди 4 години
До АнонименИ аз така прочетох първоначално. :)))
86
2
 
11
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Нека не се забравя,че средно-статистическият българин е с изявени лАумпенски характеристики.За народ,на който основното кредо е от типа"Ба,он,че ми каже" или при проблем с властите нещо от типа "Ти знаеш ли кой съм аз".Та за този народ най-добре е,не лигаво извънредно положение,а военно положение с вечерен час.Няма купони,няма веселба.При нарушение и неподчинение разстрел-кратко,ясно и дълбоко съдържателно.Няма НПО-та,няма БХК,"Америка ЗАД България.Но за съжаление няма армия,а трябва млада набор
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНосенето на латексови ръкавици по 8 часа на ден единствено ще ви донесе гъбички между пръстите...Не се шегувам.----------------------------По-добре гъбички,отколкото смъртоносен вирус.