Отново блокада на центъра на София, Орлов мост е затворен

Недоволни стягат голям протест в Пловдив в деня на Съединението
Обновена: 5 сеп 2020 23:38 | 5 сеп 2020 22:56, Анисия Иванова
227
Отново блокада на центъра на София, Орлов мост е затворен
Архив: Димитър Кьосемарлиев

Малко след 20 часа протестиращите отново блокираха булевард "Цар Освободител", като полицията засега не се намесва. Към 22 часа протестиращите блокираха и Орлов Мост, съобщи БНР.

По-рано Николай Хаджигенов благодари на бълраския съд, че е освободил задържаните покрая протестите: "Има един-единствен задържан, който има условна присъда и множество криминални регистрации".

Т.нар. Отровно трио призова за доброволци, които да координират протестите в страната.  

Малко преди 20:00 часа протестиращи блокираха движението пред БНБ, но основните кръстовища остават свободни за движение.

Освен в столицата, протести имаше и в други градове в страната. Не стихва недоволството във Варна, протестиращите издигнаха палатков лагер пред Общината, но за кратко.

А недоволните стягат голям протест в Пловдив в деня на Съединението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 109 Как Радев ще получи пълната власт ? Ще назначи служебно правителство за 2-3 месеца . И какво ще направи това служебно правителство Ще обяви военно положение , ама му трябва парламент за това . Ще използват някоя друга хватка , и Радев ще обяви военно положение ли ?Колко души биха го подкрепили ? Има индикации , че армия или полиция или ЕС , САЩ ще го подкрепят ?Или се обоснови , или спирайте с глупостите си
82
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 108 Ако се проведе независимо разследване , ако трябва от комисия от ЕС , след като не сме способни , ще се стигне до извода - Провокаторите бяха наети или от Борисов , или от олигарси , които имат интереси Борисов да е на власт . С толкова депутати разполага ББ , защо не инициират разследване на събитията ?Защо полицаите бяха без идентификационни номера ? Да не да е имало и такива , които са били служители в частни фирми , специално ангажирани около протеста
81
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 108 Призивът " мутри вън " , свалянето на доверието от правителството , подкрепа на протестите за оставките на Борисов и Гешев - това ли е поводът за импийчмънт. Дали ще издържи в съда ?А съд за Борисов и компания за злоупотреби за милиарди - кога ?А ако се върнем по назад - съд за Сакскобурготски кога ? Съд за Костов - кога?
80
2
 
37
 
! Отговори
Червен бабичкан преди 3 години
Изтрепа се народу от работа ей. Ей и пътя за Гърция се блокира.
79
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да хвърля бомби по полицията, има ранени полицай и СЪДИЯТА ГО ПУСНА! ТОВА НЯМА КАК ДА Е НОРМАЛНО В КОЯТО И ДА Е СТРАНА! СЪДИЛИЩАТА СА ПЪЛНИ С КОРУМПИРАНИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА!
78
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами значи проблемът е в съда ,а не в прокуратурата както се опитват да ни лъжат Раданчо и Дайнов,все комунистически изчадия.
77
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобра, ТОЗИ филм го ПРОЖЕКТИРА БОЙКО БОРИСОВ, КОГАТО БЕШЕ ГЛ.СЕКРЕТАР НА МВР, относно съдийските решения! Сега е същото! СЪДИЙТЕ СА ПОТОМСТВЕНИ КОМУНИСТИ!ЗА ТОВА НЯМА НАПРЕДЪК В БГ!КОГО ОСЪДИХА? ОЩЕ ОТ ВАЛЬО ТОПЛОТО,ОВЧАРОВ, УБИЙЦИ ПУСКАТ!МАФИЯТА Е В СЪДИЛИЩАТА!
76
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фадромата идва с 200 в 4:00 сутринта да разчисти
75
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото повече протестират, толкова повече се показва истинското лице на протеста! МНОГО ЗАМОЖНИ ХОРА НА ПРОТЕСТА С ДЕЦАТА! ДАМБОВЦИ СИ РАЗВАЛЯТ РАХАТЛЪКА!ХИПОЛЕНТ С ДЕТЕНЦЕТО! АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА! Тоя ГЕШЕВ как изкара на протеста заможни хора! ИЛИ ГО СВАЛЯТ ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, ЗАЩОТО В ДУБАЙ Е ГОРЕЩО!
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До92Много богат речник!БРАВО
73
7
 
21
 
! Отговори
Кобра преди 3 години
Ние ги хващаме те ги пускат!Помните ли филма.Комунизма се завръща и ако това мекотело Борисов не вземе нещата на сериозно ще стане гражданска война.Да следва Испанския пример,хвани подстрекателите и всичко ще приключи.Но откъде смелост,откъде воля.
72
20
 
4
 
! Отговори
До Специалист преди 3 години
Специалистпреди 4 секунди 1 0Не знам как се сменя дрога, ама видях поне 100 човека край мен как смениха държавата. Накрая ще останете 2 милиона умиращи пенсионери, 1 милион *** и мутротарикатите от ГЕРБ ВМРО и т н клоаки.#########Като не знаеш се научи. Ясно е ,че ти пречи на мисловните процеси.
71
18
 
9
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Не знам как се сменя дрога, ама видях поне 100 човека край мен как смениха държавата. Накрая ще останете 2 милиона умиращи пенсионери, 1 милион *** и мутротарикатите от ГЕРБ ВМРО и т н клоаки.
70
16
 
9
 
! Отговори
До 89 преди 3 години
Активист на БСПпреди 8 секунди 0 1А другарят Борисов къде ще произнесе реч по случай Деня на Съединението ???!!! Ако посмее да се появи и приеме народната любов!!!ПЗа това си имаме ***. Ще дръпне една погребална реч и готово.
69
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При БКП НЯМАШЕ ХЛЯБ'ПРИ БСП ИМАШЕ КУПОНИ ЗА ХЛЯБ захар и бензин! Пенсията 3 долара!!
68
28
 
7
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
А другарят Борисов къде ще произнесе реч по случай Деня на Съединението ???!!! Ако посмее да се появи и приеме народната любов!!!
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76 Как няма да свършат - полиците биха и арестуваха дипломати , биха чужди журналисти , биха и арестуваха български журналисти Кой знае колко плаща Божков за дипломат . Ще отиде 6-цифрена сума , то посредници , всеки по веригата да вземе по нещо Ти смятай ако реши да доведе някой западен посланик . Ще фалира .Трябва да му връщат лотарията , иначе как ще плаща на протестиращите
66
4
 
9
 
! Отговори
До Специалист преди 3 години
Ясен си .Сменяй дилъра.Тази дрога не ти понася.
65
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато ГЕЧЕВ ФАЛИРА БАНКИ И ЗАВОДИ БЪЛГАРИТЕ ОТИВАХА ДА СЛУГУВАТ НА ГЪРЦИТЕ! ДНЕС ГЪРЦИТЕ БЛАГОДАРЯТ НА БЪЛГАРСИТЕ ТУРИСТИ/имаше статии/ ПЛЮИТЕ ББ , АМА ХОРАТА ГЛЕДАТ И ПЪТИЩА И ПРОТМОНЕТО.'
64
20
 
5
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Тия, където протистират изкарват повече пари от злобните сеирджии. Там ви стиска чепика. Ама трябва ум учене и можене, а Баце ви вика Може да сте прости , ама сте гяволи. Ще има малко от лапачката и за вас. Бедняци сте,затова Бойко ви харесва.91160