Загиналите млади жени в София били пешеходки, пометени от джип

Шофьорът, причинил катастрофата, който е с множество нарушения, е избягал
Обновена: 6 юли 2022 07:24 | 6 юли 2022 07:07, Елка Василева
244
Загиналите млади жени в София били пешеходки, пометени от джип
Кадър: БНТ

Двете млади жени, загинали при катастрофа в София снощи, са се движели по тротоара.

Тежката катастрофа стана късно снощи в София на кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Арсеналски".

Още по темата
Загинаха две млади жени. Мъж на 52 години, шофьор на такси, е с контузия на главата. Прегледан е, но е отказал хоспитализация.

Предположенията са, че снощи след 23.00 часа по "Черни връх" откъм НДК се движи черен джип. На кръстовището той се удря в такси, завърта се и помита асансьора на метростанция "Европейски съюз".

Там се случва и фаталният инцидент - загиват две млади жени. Според пътния експерт Диана Русинова те са се движели по тротоара, предаде БНТ.

Двама души са избягали след тежката катастрофа в София на бул. „Черни връх”. Става въпрос за шофьора и пътничка. Водят се издирвателни мероприятия, съобщи началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев, цитиран от Нова тв.

„Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара - с германска. В колата са намерени синя лампа и със стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, обясни още Тенев. Шофьорът е на 47 години.

Джипът е разцепен на две. Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола. Джипът се е врязал в асансьора на метростанция "Европейски съюз" до търговския център близо до хотел "Хемус" и почти го е разрушил.

Снощи беше съобщено, че катастрофата е между три автомобила и един моторист, но според полицаите на място са се сблъскали само джипът и таксито.

Дали джипът е минал на червено, дали става въпрос за превишена скорост или за употреба на наркотици - тепърва ще се установява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Стоедин..премиерина тук нема НИКАКВА връзка!!!..Беззаконието У НАС е с ДЪЛБОКИ КОРЕНИ !!..
157
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До емигрант...Може би все пак "линча" не е "измишльотина" на скучаещи персони?
156
0
 
13
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
пичове, само трепане на такива м.ръс.ни пед*а.ли, щом няма държава!!!
155
6
 
8
 
! Отговори
Стоедин преди 1 година
Докато търпим премиер-министър с ДОКАЗАНО НЕВЯРНА ДЕКЛАРАЦИЯ обществото ще е такова. НЕТЪРПИМОСТ КЪМ ВСИЧКИ ТАКИВА ПРОЯВИ ТРЯБВА!
154
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"Зъб да зъб,око за око,живот за живот"!!!!...ТАКА нещата се оправят..
153
2
 
15
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Жалко за двете млади момичета, а извършителя не го мислете. В демократична България всички са невинни. Ще го осъдят този *** на няколко години, щото ще намери добри адвокати, а съдията ще гледа само правото, въпреки че трябва да съди и по морал. Само в България убийците на пътя получават малки наказания. Само в България може да имаш множество нарушения при управлението на МПС и да продължаваш да си караш.
152
1
 
25
 
! Отговори
.. преди 1 година
огромна трагедия....Бог да ги прости.. а такива "хора" и случки породени от тях ?! докога?! колко хора си заминаха заради такива безвреме!?!?!
151
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 5 години наркоман с амфети в кръвта прегази на пешеходна пътека единствената ми баба... адвокатите му извъртяха нещата че е минала на червено и тоя уруд получи УСЛОВНА присъда и не влезе и ефин ден в затвора...в линейката й откраднаха документите и пръстените, какво да ви кажа..на кой да разчитам, кой да ми помогне в такава ситуация, кажете ми семейството ми не получи и 1лев обезщетение...лошото е че някакси свикнах, пречупиха ме да НЯМА справедливост.. да почиват в мир загиналите на пътя
150
0
 
41
 
! Отговори
д преди 1 година
Само прочетете това: "Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в моментана удара - с германска. В колата са намерени синя лампа и със стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма - това и Тарантино не може да измисли подобни идиотии ахахаха мале мале
149
1
 
29
 
! Отговори
gost преди 1 година
Бог да прости момичетата. Точно там при всеки зелен сфетофар поне една две коли се изстрелват като от Формула 1. по нанагорнището развиват над 100. Естествено там полиция НИКОГА няма. Седят 2 светофара но назад но там никога. Камери да засичат скорост дори и да има файда няма. Сега след като има смъртни случаи МОЖЕ И ДА СЕ СЕТЯТ.
148
0
 
38
 
! Отговори
Не се напъвайте преди 1 година
Не се напъвайте да го търсите. Щом го знаете кой е, кажете го на близките, но после не ги обвинявайте.Тоя с множеството нарушения продължава да шофира и да трепе хора, а мен ме глобяват, заящото не съм си залепил на стъклото подновената ГО, която има как да се провери, че е редовна.
147
2
 
38
 
! Отговори
Всеки който преди 1 година
Всеки който е карал в Лондон го е побърквало постоянните и нарочно създадени ограничения за скоростта. При много от тях просто трябва да спреш ако не искаш колата ти да е изпочупена. Почти е невъзможно да караш с висока скорост . А там където е възможно е фраш с камери. То тяхното не е нормално и е направено за слабоумни , ама за нашите ненормалници , това ще да е решението .
146
1
 
23
 
! Отговори
Мисъл преди 1 година
На нас война не ни трябва. ...Но на истинската война поне жените и децата са пожалени .
145
13
 
18
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Започвам да разбирам тези, които призовават Путин да ви прати един Сармат. Ако изчезнете ще е по-добре за всички...
144
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
файда няма от писане, всеки път едно и също и нищо не се променя в Ча.Lgaria от 50 години!
143
0
 
46
 
! Отговори
BG=АНАРХИЯ преди 1 година
Ниско образование (никакво) + алкохол + наркотици + чалга + липса на страх към закона = убийци на свобода
142
1
 
32
 
! Отговори
загубена държава,!!! преди 1 година
по бул. Г.М. Димитров е същото!Къде спи тая полиция незнам! И за какво се плащат тия данъци за да ни избиват по пътищата разни о.л..лиго.френи!
141
2
 
28
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Като няма друг съд, да дойде съдът на Линч.
140
1
 
22
 
! Отговори
На булеварда преди 1 година
пред моя блок всяка нощ има гонки. Откакто живея там (4 години) вече 3-*** се пренесоха при Св.Петър.
139
19
 
8
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
Има нещо гнило в тази далавера. Ударил е не какво да е, а асансьора на "Европейски съюз". Явно е имал зъб на ЕС и НАТО. Трябва да бъде арестОван и респектиран немедлено, въпреки че до съд и пандела НЯМА да се стигне - повярвайте ми.