В жегата: По линия №260 всеки втори автобус е без климатик

Пътници в столичния градски транспорт се оплакват
Обновена: 21 юли 2023 16:25 | 21 юли 2023 16:08, Анисия Иванова
11

В разгара на опасните жеги, пътници в столичния градски транспорт се оплакват от липсата на климатици. В автобус по линия №260, който пътува от "Руски паметник" до квартал "Горна Баня", се оказва, че липсва и вентилация. Хората пътуват в час пик с широко отворени прозорци.

"В жегата не се търпи. Трябва да има климатици във всеки автобус. По линия №260 почти всеки втори автобус е без климатик. Да не говорим за хигиена, чистота. Не е нормално да няма климатик", оплакаха се пътуващи.

Подобен проблем има и в автобуса, който замества трамвая в кв. "Княжево", както и в автобус №63, който превозва пътниците до Златните мостове. Bulgaria ON AIR съобщава, че подобни сигнали са получили и от пътуващи до село Железница.

Хората се оплакаха, че на по-голяма част от спирките липсват навеси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Във Варна по време на късния соц и поне 10-15 години след това се движеха едни икаруси САМО с 2 миниатюрни прозорчета - явно е бил предвиден за да има климатик за някои пазари. Добре че някои шофьори оставяха отворена някоя врата
9
1
 
5
 
! Отговори
Деда преди 9 месеца
Едно време нямаше климатици и комсомола не се оплакваше. Ходихте с чавдарите без климатици до къра да берете домати и чушки, без обедна почивка под жаркото слънце, а сега се оплаквате климатици нямало. Големи лигльовци сте.
8
7
 
4
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 9 месеца
Никакви климатици за шопите !!! Тия мъ.рльовци ни докараха новите комунисти на власт, сега да се пържат в собствен сос !
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
то хубаво да няма климатик кажете им на ненормалните шофьори да не пускат парното. миналата седмица един дърт психар в рейс номер 120 си беше обул селският вълнен пуловер и беше пуснал парното. Зер при 30 градуса външна температура измръзванията са страшни.Как не се беше сетил и да си сложи вълнени ръкавици и арктически апрески не знам.
6
1
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 9 месеца
Да сезират протопрезвитер Кусан Хадавян.
5
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За какво са ви тия автобуси посред лято? Яхвайте по едно колело, моторче или тротинетка.София е малък град. От единия до другия край се прекосява с колело за 20 минути с моторче.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като чуя Конграджулейшъншс Борисов не слушам нататъка!
3
0
 
8
 
! Отговори
ЦЯЛО ЧУДО Е преди 9 месеца
ЧЕ ИМА АВТОБУС
2
10
 
5
 
! Отговори
въzzраждане са капут преди 9 месеца
да махаме руzzки паметник, нищо хубаво не произлиза от руzzия
1
7
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 9 месеца
По времето на комунизма нямаше климатици в градския транспорт. Защо сега трябва да има? И това ли искате да съсипете? Климатици в градския транспорт има само в прогнилия Запад.