Демонстрация пред НДК в подкрепа на палестинския народ

Шествието бе забранено по-рано днес от столичния кмет
Обновена: 13 окт 2023 19:30 | 13 окт 2023 18:49, Красимир Ангелов
183

Снимка: БГНЕС

Няколко десетки граждани се събраха пред НДК в София в петък следобед в знак на солидарност с палестинския народ.

Първоначалните намерения бяха да се проведе шествие до президентството, но столичният кмет Йорданка Фандъкова издаде заповед за забрана на шествието въз основа на становища на ДАНС и СДВР.

"Българска гражданка съм и съм тук да подкрепя палестинската кауза, тъй като Израел не за първи път напада Газа и постоянно разрушават абсолютно всичко. В момента е ситуацията в Газа става много опасна.

Там масово остават без храна, без вода, без ток, което, според мен, е нечовешко", каза участничка в митинга в подкрепа на палестинския народ пред БНР.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: НДКПалестинаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДО гледна точка/ Евреите били коренното население там, ха. Аз за първи път чувам коренно население докарано с кораби, ама ще се доверя на експертизата ти.
101
9
 
3
 
! Отговори
до 105 преди 6 месеца
Учи си уроците по семитизъм, нахлузи си ермолката, обаче преди това се премести в Израел.
100
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много простия роб *** си обича да си оре нивите на падишаха, как си е било 500 години и как накрая пак ще стане с толко *** народ по тия земи... Срамно е европеец и цивилизован човек да се кефи на хордата *** къде колят деца и жени... Ама ще получиме урок по семитизъм, география и история по трудния начин...
99
1
 
4
 
! Отговори
ХИЧО преди 6 месеца
До vale_karo....95 процента с шалвари....давай бирата...
98
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като изключим управляващите, не съм видял лошо от различните народности живеещи в България.
97
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ужас! Това са потенциални терористи, убийци и изнасилвачи!!!
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Днес в Австаралия се провежда референдум. Темата е даване на парламентарни права на изконното население на континента, даване на парламентарни права на тези, на които е била замята допреди 120 години. Най-вероятно пришълците ще гласуват "против". Това отново е земя, управлявана от Великобритания. Както и Афганистан, например.
95
3
 
2
 
! Отговори
vale_karo преди 6 месеца
До ХИЧОАко ми кажеш според ООН колко Палестинци са мюсюлмани и колко християни ,и как живеят съвместно без намесата на Израел ,ще те черпя една бира.
94
1
 
17
 
! Отговори
Дякона преди 6 месеца
Дори самите араби не харесват палестинците ! Има хиляди палестинци-изселници на палатки в саудитската пустиня още от 1948 !!! Хаха. Тия като бутнат Израел, къде ще бачкат !? Израел хубав-лош-гаден дава работа на десетки хиляди шебеци !
93
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И каква стана тя? Цял живот слушаме басни за израелската армия, железниия купол и Мосад, а при първия натиск рухнаха, та се наложи САЩ да пращат оръжия и самолетоносачи да спасяват клетите израелчета от позор.
92
5
 
16
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Като сте такива защитници на мюсюлманите, защо мрънкате, та чак ревете срещу тези които ви навлизат като орди през границата от дупките там ? Прибирайте си ги по къщите , хранене ги, галета ги и ги окуръжавайте когато обезглавят някой от вас защото не е постлал чергата да се дYпи на алаха !
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Юда, прочетох, как се пънеш и пускаш коментар след коментар и си ги лайкваш сам с VPN-а . Ще ти дадат сребърниците, но си жалък и безсилен
90
9
 
6
 
! Отговори
Хе хе преди 6 месеца
Дори в Библията пише, че евреите завладяват Обетованата земя от ханаанци и филистимци. Тази земя е била тяхна по силата на меча, не на кръвта. А през 70-та година от Н.Ера римляните изгонват евреите от там. Израел няма никакви легитимни исторически претенции към тази земя! Израелците там са заселници, не наследници на дедите си. Голяма част от тях са Хазари, които са евреи по вяра, не по кръв.
89
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 6 месеца
А ако има за другите, ще бъде ли забранен? Или пак двойните аршини ще са в действие?
88
18
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 6 месеца
Когато Русия нападна фашистите от Украйна за да защити рускоговорящото си населения във укроландия целия свят изрева като саранска мечка когато Палестина нападна Изрел за да защити земите и хората си целият свят мълчи!!! Цирк в световен мащаб Алах е велик и си знае работата
87
2
 
3
 
! Отговори
До 88 преди 6 месеца
Ти явно не си разбрал какво е станало последните 70 години, това на 07.10 е следствие
86
4
 
15
 
! Отговори
Юда преди 6 месеца
До 79. Този пък не познавал човек, който да подкрепя Израел?! А ве, Мехмет, ами ти в твоето мaнгaлсko обкръжение е ясно, че не познаваш. А поне тук прочете ли коментарите колко са?
85
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нашите копейки и те се навъртат наоколо,ама широките *** не плащат.За това само скимтят по вестниците за шепа мутрофанки на ден.
84
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Чест прави на българската по,иция, че се отнася сдържано и не разгобва хората. според хартата на ООН всички народи иматправо на самоопределение. Обаче големите колонизатори приемат правото за самоопределение като право ТЕ да определят. Даже тогава има подписани договори за създаване на палестинска държава. Те не се спазват, защото са правени, както и навсякъде НЕ за доброто на народа. Със зло авторите не се постига. Заложено е във всички живи същества. България не бива да поддържа злото.
83
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Забавно е как фенчетата на Израел се опитват да се правят на свръх хуманисти, използвайки загиналите израелски цивилни за да предизвикат съчувствие, а същевременно се радват, че са загинали палестниски цивилни.