Демонстрация пред НДК в подкрепа на палестинския народ

Шествието бе забранено по-рано днес от столичния кмет
Обновена: 13 окт 2023 19:30 | 13 окт 2023 18:49, Красимир Ангелов
183

Снимка: БГНЕС

Няколко десетки граждани се събраха пред НДК в София в петък следобед в знак на солидарност с палестинския народ.

Първоначалните намерения бяха да се проведе шествие до президентството, но столичният кмет Йорданка Фандъкова издаде заповед за забрана на шествието въз основа на становища на ДАНС и СДВР.

"Българска гражданка съм и съм тук да подкрепя палестинската кауза, тъй като Израел не за първи път напада Газа и постоянно разрушават абсолютно всичко. В момента е ситуацията в Газа става много опасна.

Там масово остават без храна, без вода, без ток, което, според мен, е нечовешко", каза участничка в митинга в подкрепа на палестинския народ пред БНР.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: НДКПалестинаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
4
 
! Отговори
хахахахахаахахаа преди 6 месеца
няма такъв народ. няма. както няма северомакедонци. няма.
81
1
 
8
 
! Отговори
Древна бг поговорка преди 6 месеца
Да бе мирно седяло,не би чудо видяло.
80
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В Европа предстоят доста напрегнати години. Щатите не позволяват ислямисти да влизат в държавата им, но умело предизвикват кризи и бежански вълни, насочени към нашия континент. Това са религиозни фанатици и радикали, които с кръв ще наложат исляма сред европейците. Финансирани от САЩ НПО защитават правата на бежанците, което им гарантира обществен суверенитет и им дава увереност в действията им. Гответе се да погребваме децата си!
79
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Фандъкова няма ли вече да си опакова нещата и да напуска? Гнетът на ГЕРБ в София приключва.
78
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
добре че нямаме мигранти тука, ще изядат ***-мерията с парцалите
77
5
 
17
 
! Отговори
гледна точка преди 6 месеца
До 80. Стига с тази тъппа мантра за коренно семитско население на Палестина ве, глу. пак! Коренното население на тази земя са евреите. От хилядолетия! Сегашните т. нар. "палестинци" са сбирщайн араби от околните арабски страни, настанили се там много по-късно.
76
4
 
15
 
! Отговори
В Парламента преди 6 месеца
се оказа, че има голямо количество терористи защитници на Хамас, това са Възраждане и БСП, след атентата на църквата "Света Неделя" през 1925 г. софиянци вече са заплашени отново от комунистите които винаги са били в сдружение с терористи, дори по Тошово време даваха подслон на друг червен терорист Карлос Чакала /Илич Рамирес Санчес / някой червен бушмен да оспори фактите ?
75
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не познавам човек, който да подкрепя израел. Единствено тук има някакъв naляк с ВПН, който си въобразява, че ще събере някаква подкрепа.
74
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Единствените терористи са в медиите и властта, подрепящи израелските антисемитски хазарски орди. Избиващи коренното семитско население на Палестина
73
2
 
23
 
! Отговори
ХИЧО преди 6 месеца
Талибанската пасмина с шалварите от векове е ламтяла и поглеждала в подредения двор на Европа.Шалварите са стигали чак до Виена и са обсаждали града.Те винаги ще чакат своя моментхза свещен джихад.Но откакто съществува Еврейската държава,те имат в нейно лице могъщ враг с който трябва да се съобразяват.Израел би бил първата бариера при бъдещо талибанско нашествие към Европа.Израел е съюзник,който трябва да подкрепяме.
72
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това студенти ли са или спящи клетки? В цяла Европа са забранени демонстрации в подкрепа на терористите. Защо се позволяват в България? Който иска да ги подкрепя да заминава директно там!
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Спирам да коментирам и да ви вдигам рейтинга и заплатите, днесбг" - просто си изтегли browser с ad-blocker така им блокираш рекламите и ще им свалиш заплатите
70
2
 
10
 
! Отговори
Занаятчия преди 6 месеца
Тези работа нямат ли?
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Един палестинец много приличаше на Цончо!
68
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Украйна и Зеленски много помагаха на пелестинския народ с ракети и калашници.
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДА ЗАМИНАВАТ ЗА РАССИЯ И ЧЕЧНЯ. ТАМ Е РАЗРЕШЕНО ДА ВРЯКАШ НА ВОЛЯ С ПЛАКАТИ ПО УЛИЦИТЕ
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Платеният е в разгара си. Спирам да коментирам и да ви вдигам рейтинга и заплатите, днесбг. Призовавам и останалите да го направят.
65
6
 
1
 
! Отговори
Ван преди 6 месеца
Подкрепям палестинците, но Хамас с отхвърлянето на заповедта цивилните да бъдат евакуирани доказаха, че всеки куршум, изстрелян от евреите срещу тях, си е заслужен.А нашите мюсюлмани и християни, подкрепящи страните в конфликта и желаещи смъртта на другата, да хващат самолета за Израел и щом толкова искат, там да се трепят.
64
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Чудех се за какво има толкова полиция покрай ндк, а то да пазят събралите се джихадисти и копейки.
63
4
 
12
 
! Отговори
ДАНС не спи преди 6 месеца
Хубаво е, че са се събрали на едно място. Центърът на София е пълен с полицейски камери и от утре сутринта всички, които са присъствали там, влизат в базите данни на службите за сигурност на целия цивилизован свят, като потенциални терористи. И никога повече през жалкия си живот няма да получат виза за нито една цивилизована държава в света, дори и за лечение или за посещение на погребение.