Слави: В София е извършена масова, контролирана фалшификация на вота

ПП и ДБ, и влизането им във властта е най-голямото нещастие за демокрацията
Обновена: 27 яну 2024 16:55 | 27 яну 2024 15:25, Анисия Иванова
506
Слави: В София е извършена масова, контролирана фалшификация на вота
Снимка: БГНЕС

"Неведнъж съм казвал, че появата на ПП и ДБ и влизането им във властта, за съжаление, се оказа най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна. По-безскрупулни, лицемерни и вредни политически субекти не се бяха появявали в нашето общество от времето на Българската комунистическа партия. И понеже това наистина е така, постоянно изникват нови и нови доказателства за този факт", написа в профила си във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

По думите му поредното доказателство е дошло от преди няколко дена и то не откъде да е, а от българския съд.

"Знаете, че кандидатът за кмет на София – Ваня Григорова заведе дело, с което оспорва изборните резултати. Какво се оказа? Представям ви само факти от официалната съдебна експертиза:

Първо. От над 1500 изборни секции, вещите лица са проверили само 313 и то само машинните протоколи. Резултатът от 313 проверени секции: в 300, забележете, в 300 има разминавания между обявения резултат и машинния протокол, и флаш паметта на машината. Тоест само в 13 от 300 има верен резултат.

Второ. От така направената проверка в 313 машинни секции, Ваня Григорова получава 200 гласа в повече спрямо Васил Терзиев. Тоест доказано от 313 секции е имало откраднати 200 гласа.

Трето. От всичките проверени 313 секции липсват 15 флашки. Пояснявам, на флашката се дублира резултатът, който излиза от машината, и двата резултата трябва да съвпадат. А след експертизата се оказва, че 15 флашки липсват, тоест в 15 секции не може да се докаже какъв въобще е крайният резултат.

Четвърто. От тези 15 липсващи флашки с резултати, 13 са от изборните секции в Слатина. Там, в Слатина, уж бие Терзиев, но при тези липсващи флашки дали това е наистина така? Или е загубил?

Пето. Огромен проблем, направо шокиращ проблем е, че огромна част от флашките с резултати НЯМАТ квалифициран подпис. Квалифицираният подпис е уникален и не може да се фалшифицира и е доказателството за верността и оригиналността на съответните резултати от съответната изборна машина. А в повечето случаи, както е установил съдът, флашките не са подписвани с квалифициран подпис, както е по закон. Следователно, тези флашки с данни може да са донесени отвсякъде и от всеки, и да са пълни с неверни данни. В тези секции няма никакви доказателства за верността на крайните резултати.

Шесто. В протокола на ОИК (Общинска Избирателна Комисия) няма отразени сигнали от страна на СИК-овете (Секционни Избирателни Секции) за проблеми в изборния ден. Обаче в СИК-овете има над 400 сигнала за проблеми с машинното гласуване – машината не пуска разписка, машината пуска скъсана или намачкана разписка и т.н., което я прави невалидна. Така има два огромни проблема – или гласът на човека може да не е отразен в машинния протокол, тоест да му се изпари, или да е отишъл за друг кандидат, а не за този, за който е гласувал. Това просто не може да се докаже, защото няма валиден хартиен отрязък.

И още нещо, чак следобед, забележете, чак следобед бе разрешено в такива случаи да се позволи човекът да гласува отново. Колко ли гласа са се изпарили или подменили от сутринта до следобед? Никой не знае освен тези, които организираха това.

Седмо. В края на деня ЦИК са спуснали решение, с което казват, че не е нужно на хартиените отрязъци от машинното гласуване да се слага печат. Защо това е ужасно? Защото печатът, който е уникален, гарантира истинността на резултата на хартиения отрязък. Без печат тази хартийка може да е отпечатана преди това някъде и просто подменена. А масова практика е било в изборния ден да не се подпечатват хартиените отрязъци. Колко неподпечатани са истински и колко са подменени? Това е ужасен въпрос без отговор.

И осмо. В резултат на това, съдът е постановил да се направи проверка на машините резултати във всички над 1500 секции в София.

Какъв е изводът? Най-вероятно е извършена масова, организирана, контролирана фалшификация на изборите. Още по-лошото е, че най-вероятно така е било и на парламентарните избори и ние всъщност не знаем реалните резултати на нито едни избори, откакто се появиха ППДБ.

Затова, на финала, ще повторя и няма да се уморя да го повтарям - ПП и ДБ са най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна и те никога повече не трябва да се докосват до власт", пише още Трифонов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
372
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко ли хора реално са гласували за Мутрата през всичките тези години .....
371
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Случайно пропусна социологическите агенции, които казват колониалният господар какви изборни резултати е заповядал
370
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като ги мързи да гласуват масово така ще е. Масов вот трудно се фалшифицира. Но те им спуснаха мантрата, че от гласуване няма смисъл и народа веднага захапа въдицата. Всекиму своето.
369
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чалгаря казва истината,но продължавам да не го харесвам!
368
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
100% прав е Слави. Тия ППДБ+ просто цинично ни унищожават. Аз нямам да седя на ръцете си.
367
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не само в софия изборите са навсякъде фалшифицирани
366
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шарлатанията яко ни пусна по пьрзалката - но пьк хората нямат против - очевидно
365
6
 
43
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
На записа Про100то си призна.Без ала-бала с машините ПП/ДБ са с 10% и до вратата на тоалетната.Управляват ни фалшиво избрани Шарлатани.
364
15
 
9
 
! Отговори
УБИЙСТВО преди 3 месеца
И нито думичка за убийството в Делта Хил. Буквално на метри от него са убили чужденец в дома на негов съсед, но това явно не е проблем за Славиту. Или поне не е нещо, което е важно.
363
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И не само в София, а и основно в целия останал вилает...! Да са Ви честити...!
362
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Учиндол форевър! Правим те почетен гражданин, цигуларю наш.
361
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Умирам си да му слушам и песните, и мненията, от каде 30 години насам все си умиргам по него.
360
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А, де, трети какво? Какво трето нещо му липсва на един мазен чалгар-дядка със спорна репутация, на който другите две такива редовно му дават заето? И карат присадката на гъзза му да се бунтува, че вече не е в центъра на внимание?
359
13
 
7
 
! Отговори
Делта Хил преди 3 месеца
Слави живее в Делта Хил до Перник, където изчезват малки деца.
358
7
 
5
 
! Отговори
Педомир Кузов преди 3 месеца
Слави помага на много дечица. Просто има голямо сърце. Не иска нищо от тях (се твърди)
357
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слави, какво предлагаш като алтернатива на Васко Терзъта?
356
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Бек то Учиндол" ще му е лебедовата песен на тва недоразумение
355
3
 
3
 
! Отговори
трети какво? преди 3 месеца
"му е присаден трети ***" - трети какво?
354
6
 
9
 
! Отговори
Ален преди 3 месеца
Слави може да излгежда като лош човек, но всъщност помага на много малки деца и го прави тайно - за да не се разбере за благородното му дело. Просто един много състрадателен мъж без съпруга, който няма деца и помага на чуждите. Що бе? Кво толкова? Човека има голямо сърце.
353
6
 
11
 
! Отговори
дрън-дрън ярини преди 3 месеца
ИТН ни напълниха главите с врели-некипели. Тотална загуба на време. Никой уважаващ себе си българин не би си хабил ценното време с тези радеви безделници.