Слави: В София е извършена масова, контролирана фалшификация на вота

ПП и ДБ, и влизането им във властта е най-голямото нещастие за демокрацията
Обновена: 27 яну 2024 16:55 | 27 яну 2024 15:25, Анисия Иванова
506
Слави: В София е извършена масова, контролирана фалшификация на вота
Снимка: БГНЕС

"Неведнъж съм казвал, че появата на ПП и ДБ и влизането им във властта, за съжаление, се оказа най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна. По-безскрупулни, лицемерни и вредни политически субекти не се бяха появявали в нашето общество от времето на Българската комунистическа партия. И понеже това наистина е така, постоянно изникват нови и нови доказателства за този факт", написа в профила си във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

По думите му поредното доказателство е дошло от преди няколко дена и то не откъде да е, а от българския съд.

"Знаете, че кандидатът за кмет на София – Ваня Григорова заведе дело, с което оспорва изборните резултати. Какво се оказа? Представям ви само факти от официалната съдебна експертиза:

Първо. От над 1500 изборни секции, вещите лица са проверили само 313 и то само машинните протоколи. Резултатът от 313 проверени секции: в 300, забележете, в 300 има разминавания между обявения резултат и машинния протокол, и флаш паметта на машината. Тоест само в 13 от 300 има верен резултат.

Второ. От така направената проверка в 313 машинни секции, Ваня Григорова получава 200 гласа в повече спрямо Васил Терзиев. Тоест доказано от 313 секции е имало откраднати 200 гласа.

Трето. От всичките проверени 313 секции липсват 15 флашки. Пояснявам, на флашката се дублира резултатът, който излиза от машината, и двата резултата трябва да съвпадат. А след експертизата се оказва, че 15 флашки липсват, тоест в 15 секции не може да се докаже какъв въобще е крайният резултат.

Четвърто. От тези 15 липсващи флашки с резултати, 13 са от изборните секции в Слатина. Там, в Слатина, уж бие Терзиев, но при тези липсващи флашки дали това е наистина така? Или е загубил?

Пето. Огромен проблем, направо шокиращ проблем е, че огромна част от флашките с резултати НЯМАТ квалифициран подпис. Квалифицираният подпис е уникален и не може да се фалшифицира и е доказателството за верността и оригиналността на съответните резултати от съответната изборна машина. А в повечето случаи, както е установил съдът, флашките не са подписвани с квалифициран подпис, както е по закон. Следователно, тези флашки с данни може да са донесени отвсякъде и от всеки, и да са пълни с неверни данни. В тези секции няма никакви доказателства за верността на крайните резултати.

Шесто. В протокола на ОИК (Общинска Избирателна Комисия) няма отразени сигнали от страна на СИК-овете (Секционни Избирателни Секции) за проблеми в изборния ден. Обаче в СИК-овете има над 400 сигнала за проблеми с машинното гласуване – машината не пуска разписка, машината пуска скъсана или намачкана разписка и т.н., което я прави невалидна. Така има два огромни проблема – или гласът на човека може да не е отразен в машинния протокол, тоест да му се изпари, или да е отишъл за друг кандидат, а не за този, за който е гласувал. Това просто не може да се докаже, защото няма валиден хартиен отрязък.

И още нещо, чак следобед, забележете, чак следобед бе разрешено в такива случаи да се позволи човекът да гласува отново. Колко ли гласа са се изпарили или подменили от сутринта до следобед? Никой не знае освен тези, които организираха това.

Седмо. В края на деня ЦИК са спуснали решение, с което казват, че не е нужно на хартиените отрязъци от машинното гласуване да се слага печат. Защо това е ужасно? Защото печатът, който е уникален, гарантира истинността на резултата на хартиения отрязък. Без печат тази хартийка може да е отпечатана преди това някъде и просто подменена. А масова практика е било в изборния ден да не се подпечатват хартиените отрязъци. Колко неподпечатани са истински и колко са подменени? Това е ужасен въпрос без отговор.

И осмо. В резултат на това, съдът е постановил да се направи проверка на машините резултати във всички над 1500 секции в София.

Какъв е изводът? Най-вероятно е извършена масова, организирана, контролирана фалшификация на изборите. Още по-лошото е, че най-вероятно така е било и на парламентарните избори и ние всъщност не знаем реалните резултати на нито едни избори, откакто се появиха ППДБ.

Затова, на финала, ще повторя и няма да се уморя да го повтарям - ПП и ДБ са най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна и те никога повече не трябва да се докосват до власт", пише още Трифонов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
15
 
6
 
! Отговори
Русофил Пацифист преди 3 месеца
Време е България да излезе от ЕС и да влезе в Евразия, където пенсиите са по 30 долара и един Брикс е равен на 1000 турски лири.
351
5
 
4
 
! Отговори
Фък дъ ЕУ преди 3 месеца
До Хей Комунисти? Хей написаното е констатация на СЪДА бе мой
350
5
 
1
 
! Отговори
Дайте да се изясним! преди 3 месеца
Така. Нека да започнем от там дали може да си стиснем ръцете, че славиту не е хомосексуалист. Как мислите? Стискаме ли си ръцете по въпроса?
349
7
 
5
 
! Отговори
Хей Комунисти? преди 3 месеца
За огромнно нещастие на слави и всички останали русофили в България, един човек е виновен едва след като съда го осъди, но не и преди това, както е в Русия. Знам, че боли но така работи демокрацията.
348
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Славчо, оставаш си едно дрънкало. Нали ти гласуваха избирателите веднъж доверие а ти какво направи. Сега какво само ломотиш.
347
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Секси път славния селянин кат се изцвъка и се одървям от кеф.
346
5
 
11
 
! Отговори
е тва се случва преди 3 месеца
откакто мадуровките са в експлоатация- ала бала избориверно и преди имахме костибродска "афера" *** тя е която е едно нищо в свавнение със сегашните масовки --- В София е извършена масова, контролирана фалшификация на вота
345
7
 
4
 
! Отговори
Силно ЗачудЕна преди 3 месеца
Някой знае ли каква е причината Слави да е толкова язвителен?
344
7
 
11
 
! Отговори
бай Онзи преди 3 месеца
Слави, до кога ще се криеш в диваня?
343
3
 
5
 
! Отговори
Ален преди 3 месеца
Един човек не знаеш, че е педoфил, докато не го хванеш. И противно на очакванията, ивестните и богатите не са имунизирани от тази болест. Вземете един Джефри Ъпщайн. Човека е бил милиардер, обаче си е правил мизeриите до последно.
342
6
 
4
 
! Отговори
ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ? преди 3 месеца
УМНИТЕ И ПРЕПАТИЛИТЕ ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЕДИН ЧОВЕК ДА СТАНЕ ТОЛКОВА ЗЛОБЕН И ЯЗВИТЕЛЕН. А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ Я?
341
9
 
3
 
! Отговори
ОТЛИЧНО ЗАПОЗНАТ преди 3 месеца
НАЛИ ЗНАЕТЕ КОГА И ЗАЩО ЕДИН ЧОВЕК СТАВА ТОЛКОВА ЗЛОБЕН И ЯЗВИТЕЛЕН???? ЗНАЕТЕ ЛИ??? ИМА КОНКРЕТНА ПРИЧИНА ЗА ТОВА ПОВЕДЕНИЕ. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е????
340
6
 
10
 
! Отговори
АЛА-БАЛА преди 3 месеца
ИТН прескочи 4%-та бариера точно с ала-бала. Така че Слави вероятно много добре знае за какво говори.
339
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Интересно е вниманието на ИТН по педофилските въпроси. Обаче малко изглежда като престъпника се връща на местопрестъплението. Нали знаете че серийните убийци и педофилите изпитват наслада да разказват за престъпленията си и да са много близко свързани с противодействието им? Това е известен психологически феномен. Знаете ли филма Breaking Bad, дето най-големия дилър на метамфетамин е и най-големия дарител на DEA?
338
5
 
13
 
! Отговори
Devil 666 преди 3 месеца
Нови избори за кмет на София ! Немедленно ! Васко Ушото агент на ДС и мис Бони Бонита от "Смучи София" не могат да бъдат полезни на софиянци ! Абсолютни манипулатори и измамници !
337
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 370:Ако беше такъв от партията му нямаше да са възмутени,че искат да намалят присъдите на пeдофилитe.От ПеПето искаха това и пускаха някакви филми с извратени.Не помните ли скандала с кино Орион?
336
4
 
5
 
! Отговори
Ален преди 3 месеца
Слави е помогнал на много деца в нужда. И помощта му винаги е обвита в тайна и не се говори за това. Това ще да е от благородност, нали Слави?
335
5
 
3
 
! Отговори
Слави Достоен преди 3 месеца
Слави е много известен с благотворителните си акции при които помага на деца.
334
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 368:По-злобни от "Подръж Парапета-Да,Бардак" няма.За справка виж какво се се случи преди няколко дни.Онази Лена е същата.Преди няколко месеца заплашваше Руди Гела.
333
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички знаехме за машинките,а на онзи запис,който всички чухме Кирчо сам си призна,че са само 7%.Въпросът е защо не се взеха мерки?По принцип не може да пуснеш бюлетината докато не й сложат печат,а в статията пише,че е имало без печат.Гнила работа.