Албена Денкова роди момченце

Максим Ставийски присъствал на щастливото събитие
30 яну 2011 13:50,
793
Албена Денкова роди момченце
Албена Денкова е спортист на България за 2006 година. Снимка: Булфото

Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова роди момченце.

Щастливото събитие е станало към 10 часа в неделния ден.

Денкова е родила със секцио в болницата „Света София”.

Бащата Максим Ставийски и сестрата на Албена - Ина Демирева, са присъствали на раждането.

Албена Денкова е спортист на България за 2006 г., като през същата година стана и световна шампионка.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


793
Още по темата: Албена Денковараждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
698
0
 
1
 
! Отговори
Анна преди 12 години
Продължавам...имаше преди няколко години случай във Флорда - една бяла учителка уби с колата си 2 черни деца.Избяга от мястото на престъплението и се опита да заличи доказателствата.Получи условна присъда ! Обществото беше настроено неимоверно много срещу нея,но съдебните заседатели я оправдаха.Сега продължава да си предподава. А майката на децата получи доста пари покрай това дело. Къде е справедливостта се пита в случая ?
697
0
 
2
 
! Отговори
Анна преди 12 години
787 коментара ! Не мога да повярвам на очите си ! Наистина новината за раждане на едно дете трябва да е щастлива новина.По света се раждат милиони деца,чиито родители не са перфектни личности. Защо тази новина предивиква толкова омраза у нас ?! Колкото до някой от коментарийте,че в САЩ има справедливо правораздаване,това е заблуда.Както навсякъде по света зависи кой си,колко пари имаш да платиш на добър адвокат и какво е общественото мнение и политическото пристрастие...
696
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Да ти е живо и здраво детето, но е дете на убиец.
695
0
 
4
 
! Отговори
Desi преди 13 години
Ох, от толкова жлъчни коментари ми се развали деня. Не съдя никого и не казвам, че трябва да им се даде прошка на когото и да било за стореното от него, но като чета злобните коментари имам усещането, че това, което е сторил Ставийски не е по-зло от самите хора. Може би сме си заслужили света, в който живеем.
694
0
 
2
 
! Отговори
до 771 преди 13 години
хаха браво Мен,точно казано
693
2
 
2
 
! Отговори
пепо преди 13 години
ох не ни интерисува какво са родили,за сметка на това убиха двама души,да вземат да се скрият някъде и ни да ги чуваме ни да ги виждаме най-добре...
692
0
 
1
 
! Отговори
Читател преди 13 години
Господа и госпожи и най-вече госпожа Пепа,ако този твой шампион както го наричаш беше минал недай Боже през твоето дете ти как щеше да се почувстваш като родител? Преди да пишеш по темата се замисли и се постави на мястото на близките и тогава коментирай.Знаеш ли каква е трагдията на хората:Те никога не се опитват да се поставят на мястото на другия. Колкото до детето и майка му те мямат вина за грешките на бащата.
691
0
 
6
 
! Отговори
пепа преди 13 години
Продължавам!И какво трябваше да направим ние?Да занимаваме цяла България с нашата болка?Че какво са виновни другите че да стават свидетели на нашите чъвства.Жал ми е за теб!Тази отрова която носиш в себе си трови най-вече теб.Господ е най-големия съдник,но да не забравяме че той съди и нас.
690
0
 
6
 
! Отговори
пепа преди 13 години
Факта,че си криеш самоличността под псевдомина "анонимен"подсказва що за човек си.Ти си от хората които се крият зад гърба на другите и от там се зъбят.Но щом сме влезли в тази полемика ще ти разкажа друг един случай.Имах сестра който стана жертва заедно с приятелката си на пиян шофьор от съседното село.Майката на другото момиче полудя,беше единствена дъщеря.Мъжут който ги уби работи като главен готвач на един мафиот.Естественно размина се не само със затвора ами не плати и никаква кръвнина.и ка
689
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не скъпа ми пепа, просто имам силно развито чувство за справедливост и не мога да се правя на Господ, като прощавам на един убиец престъплението, защото бил световен шампион по кънки. Що за *** аргумент? Ами дай всички шампиони да ги оставим да карат пияни пък кой където удари. Художествените гимнастички ще ги пратим в някоя детска градина да трепят децата с бухалките си. Това ли искаш да ми кажеш? Максим е убиец. Потвърдено е от съда, той е осъден. Но трябваше да лежи поне 5 години.
688
3
 
4
 
! Отговори
пепа преди 13 години
освен че си анонимен,ти си и много *** бе човек и не само *** но и душевно болен.умствено осакатен си и нямаш оправия.мисля че и психолог не може да ти помогне.в жилите ти не тече кръв а отрова.
687
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква слава е фигурното пързаляне, хайде не се излагайте бе. И каква слава е донесъл на България, при положение, че цял свят го знае, че е руснак. Стига го превъзнасяхте този ***! Пияница и убиец
686
2
 
6
 
! Отговори
valeridani vasilev преди 13 години
Ta kakav da bade komentara osven pojelanie v stila hvala vam skapi roditeli. Badete zdravi veseli i shtastlivi s prekrasnata si rojba i ne se potdavaite na zlosloviyata na nevejite i nekadarnite. Te prosteteim samo tova si imat i mogat¡
685
4
 
11
 
! Отговори
emma преди 13 години
aз си мисля,че колкото повече плюят по Албена и МаксимКогато чета оплювките по Албена и Максим,толкова повече обичта ми към тях расте.Така че плюйте си колкото искате,щом това ви прави щастливи.Тежко и горко на тази държава обаче с такива "щастливци".Не в Шенген,на континента няма да ни искат,или ще ни обявят за резерват на злото и злобата.Трябва да ни оградят със китайска стена за да не се разнася заразата.
684
7
 
16
 
! Отговори
Кармила преди 13 години
Да са живи и здрави и бебето и родителите. А вие си плюйте на воля, не пречите. То и без това само това май ви остава.
683
6
 
17
 
! Отговори
Случаен преди 13 години
Като чета изказванията по темата, ми става ясно защо сме последната дупка на света. В тази държава властва омразата, злобата, завистта и мързела. Плюйте. Само това умеете. Завиждайте на Албена. Завиждайте и на Максим, че има такава предана и любеща жена. Злобеете, защото вие нямате такива жени до себе си.
682
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ставийски може да е руснак и всякакъв "***", но е донесъл повече слава за България, от който и друг българин скоро не е, даже 2 пъти. Престанете да изливате злобата си върху Албена и детето, защото те нямат абсолютно никаква вина. Станалото може да се случи на всеки, поне той помогна на тези семейства колкото можа.Други и това не са правили.
681
13
 
7
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Ставийски, помниш ли какво направи лятото (5 Август) на 2007 година, Ставийски ??? Или не помниш щото беше пиян ?
680
13
 
8
 
! Отговори
edi преди 13 години
Ставийски само защото е руснак , трябваше да му дадат доживотен затвор. Онзи австралийския касапин му се радвате, че ще лежи доживот щото видиш ли идвал в България да коли туземното население. А кънкьора идва в България да гази българите, така ли? Това че е чужденец трябва да бъде утежняващо вината обстоятелство. Нищо, че Гоце му даде български паспорт, Ставийски никога не е бил българин, няма и да бъде.
679
13
 
9
 
! Отговори
до 764 преди 13 години
много се надявам да ги прочете, защото не го изхвърли гнусния руски ***, ами замина с него за москва, сега и отроче му роди. нека да знае какво мислят хората за нея и нека всеки ден като се събужда и поглежда детето си да се сеща за онези майки, на които мъжът й погуби децата.