Лечков нападна Матеус: Не познава националите!

Кметът на Сливен песимист за мача с Англия
54
Лечков нападна Матеус: Не познава националите!
Снимка: Булфото

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков направи поредното си колоритно изказване, като не спести критиките си срещу националния селекционер Лотар Матеус.

Бившият национал обяви, че не таи надежди, че тази вечер първият ни тим ще сътвори чудеса от храброст срещу Англия. Квалификацията за Европейското първенство догодина е на стадион "Васил Левски" от 21,15 часа.

Лечков няма да гледа лично мача. По същото време в Сливен е патрон на провеждащото се там рали, пети кръг от националния шампионат.

"Не виждам как бихме могли да се класираме. Не виждам и в следващите години как ще структурираме отбора. Матеус не познава футболистите в България. Предоверява се на своите помощници", отчете гениалният плещивец.

"Абсурдно е шест човека от младежите и футболисти, които не играят в отборите си, да ги викаме в националния отбор", изказа се Лечков.

Още новини преди мача с Англия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
Vivos преди 12 години
ами защо той не стане селекционер на националния като е толкова прозорлив и кадърен и всичко му е ясно,и безтова с каквото се е хванал все е цъфнало и вързало
51
1
 
0
 
! Отговори
bobby71 преди 12 години
Манталитет не се променя, Ти ще си останеш Селянин Завинаги, и Туп Чалгаджия, Независимо Че Си Живял в Западна Европа
50
1
 
1
 
! Отговори
bobby71 преди 12 години
lechkov ti si selski bukluk mrusen chalgadjiiski
49
1
 
0
 
! Отговори
Шишкебапов преди 12 години
Немой бе, Лече. Ти съвсем се смръцка, к'ви го плещиш само...
48
5
 
2
 
! Отговори
бг преди 12 години
прав е лечката та тоя познава повече *** колкото футболисти които не излисзат от баровете и чакаме някои да играе ,,,нестава нама отбор ни тренер ни футболен сьвет ли там не ги зная
47
1
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
АБЕ ТОЯ ЩО НЕ СИ ОПРАИ БАКИИТЕ А СЛЕД ТОВА ДА КОМЕНТИРА....КОИ Е ПАК ТОЯ ЛЕЧКОВ БЕ...НЕ СЕ НАСМЪРКА ЕИИИ...СЕГА ОСТАВА И ТРЕНЕР ДА ИСКА ДА СТАВА...ПЛЕШИВА КРАТУНА НАСМЪРКАНА...
46
2
 
2
 
! Отговори
ЧИЧКО ЛЕЧИ преди 12 години
Не познава националите!А Чичко Лечи им е пръв приятел.
45
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
Лечков реши да си направи лaйняна баня след страхотната слава в USA'94, като влезе в политиката (и далаверата, съответно). И му лъснаха позорните човешки качества. Сега вече е късно да се връща на попрището на футбола, та дори и като критик.Но в общи линии все пак има право донякъде. Аз също гледам трезво на мача и нямам оптимистични очаквания...
44
2
 
2
 
! Отговори
Bai Hoi преди 12 години
Ave Lechkov mlukni ve glupak nali ta znaem kakav si !!!
43
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
toq pak reve 4e negovoto plemenni4e ne e v otbora
42
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 12 години
Германец от *** акъл не иска.
41
2
 
7
 
! Отговори
Киро преди 12 години
Не са прави тия дето предвиждат 10:0,9:0,8:0,Премиершип започна,ония ще си се пазят за първенството,а нашите понеже са резерви навсякъде ще се хвърлят здраво в мача, така че с повече от 7 гола не вярвам да ни бият :)
40
3
 
20
 
! Отговори
да преди 12 години
Друго си е да напсуваш катаджиите, да им хвърлиш личната си карта и да избягаш! А накрая да излезеш герой и да даваш акъл. Лечков играеше що годе футбол, прослави се с един единствен гол с/у Германия, но в последствие влезе в тъмните среди на обществото. Ако има държава - той щеше да е зад решетките за цялостната си дейност като бизнИсмень и като кметь
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не познава националите, защото те са пълни *** и анонимници.
38
3
 
15
 
! Отговори
шишо преди 12 години
Колкото и да прав селянина с великото самочуствие, думата му вече не тежи. Забрави когато дойде навремето в ЦСКА прескачаше трамвайните линии да не го хване ток.
37
2
 
8
 
! Отговори
Простотия до шия преди 12 години
За да не върви BG-футбола, на първо място са виновни тези от ръководството на БФС начело с Боби Перуката. Вече няколко години героите от Световното първенство-94 доказаха, че бяха много добри футболисти, но са много лоши администратори. Господ рядко греши, конкретно в случая при футболистите: при повечето от тях акълът е не в главата, а в краката. Това го доказаха и Боби, и Емо, и Данчо Лечков. Стоичков е в междинна позиция има малко акъл, но с културата е много зле. На мястото на Лечков не бих отправял критики към Матеус, а с каквото мога, бих помагал, но сливенският кмет си знае своята. Та дори заплаши Стефанов от Славия, че когато Боби го няма, Й.Л. го замества и тогава да си правят сметката. Дето се каза: простотия до шия!
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"отчете гениалният плещивец" :))))))) хахахахахахахахахахахааа
35
2
 
22
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 12 години
Лече,млъкни ,че всички знаем какво мазно *** пък си ти...
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом Лечков не познава националите това е добре! Виж ако ги познаваше щях да се притесня за българския футбол много.
33
3
 
10
 
! Отговори
555 преди 12 години
Матеус да викне Лече в национала, като изшмърка голлинията да ги видим англичаните как ще вкарват.