Буркина Фасо, Кабо Верде и Хаити отвяха "лъвчетата"

Дълбаем дъното - България пропадна до 88-о място в света
15 фев 2012 14:00, Георги Пешев
72
Буркина Фасо, Кабо Верде и Хаити отвяха "лъвчетата"

Българският национален отбор по футбол пропадна до 88-о място в света. Родните "лъвчета" загубиха цели 5 позиции в сравнение с последното обновяване на ранглистата.

"Трикольорите" имат 408 точки, заемайки срамната позиция. Пред нас са "силите" Гватемала, Йордания, Буркина Фасо, островите Кабо Верде, Хаити, Китай, Сиера Леоне и много други.

Най-забележителната промяна на върха е възхода на Германия, която измести Холандия от второто място, докато Бразилия падна с една позиция и вече №7 в света, за сметка на "братовчедите" от Португалия.

Италия и Хърватия си разменят позициите в Топ 10 и "адзурите" вече са осми. "Сребърният" отбор на Кот Д'Ивоар, който остана втори на купата на африканските нации без да допусне гол, бележи възход с 3 места и вече №15 в света.

Шампионът на Африка Замбия се покатери с 28 позиции и за първи път в историята си проби в Топ 50. Замбийците са №43 в ранглистата.

Най-голямото падение на отборите в Топ 20 е за Франция. "Петлите" загубиха две места и сега са 17-и в света, докато Ирландия спечели три позиции и е №20.

Прави впечатления падението на Япония. Азиатската страна загуби цели 11 места и пропадна до 30-ата позиция.

Следващото обновяване на ранглистата ще се състои на 7-ми март.

Вижте тук Топ 10 на ФИФА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
10
 
! Отговори
Ивелин Попов преди 12 години
Една голяма еваларка на колегата Валерката Лозанов.... И аз откога чакам таквиз контроли че да мога да разгърна напълно потенциала си на голем играч......... НА МАСА... със бутилка водка в едната ръка... и манекенка в другата.... Опааааа... чекай да не ме чуе жената... оназ бре... поп фолк фурията... дет ми роди дете... че ще ме бие със точилката! Иначе наистина нема да е лошо едни контроли със детски и женски отбори че да можем да дигнем малко "рейтинга".... :) :) :) !!!!
19
1
 
25
 
! Отговори
ПОЗОРААААА преди 12 години
Кабо Верде ?!?!?!? АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ЗАКРИВАААААААААААААААААЙ!!!!
18
0
 
13
 
! Отговори
... преди 12 години
Тия бездарници са толкова са слаби, че се чудя как уцелват вратите на чалгаклуба, а не се блъскат в гредите му като влизат.До 21:1. Стига си викал.2. Да си чувал за кирилица?!
17
0
 
10
 
! Отговори
Валери Лозанов преди 12 години
Ауе... Ко приказвате по тук уе?!?... Как не ви е срам уе?!?... Аз от кога предлагам на Големата перука да уреди няколко контроли ама на наш терен... със юношите до 17 години на Афганистан...със сборен отбор на племената от Папуа Нова Гвинея... и най вече Шведският национален отбор за жени...:)! И "битките" да бъдат в некоя дискотека в Студентски Град обаче... и НЕ по футбол де... а по надпиване... и по сваляне на мадами :) Че ако са по футбол НЕ СЕ знае срещу такива опасни съперници.... :( :(!
16
0
 
27
 
! Отговори
замислен преди 12 години
ОБАЧЕ В СИН СИТИ СА НОМЕР ЕДНО!
15
2
 
2
 
! Отговори
BAI MITKO преди 12 години
DNES PROCHETOH, CHE V. BOJINOV E OTNOVOV NACIONALA!?!!?I SEGA ME UBEDETE, CHE NE SE PLASHTA NA NACIONALNITE TRENJORI DA VZIMAT TOZ ILI ONZI. GOVORI SE, CHE PRI POVIKCANE NA NOVITE,DO L.PENEV 50% OT PARITE ZA POVIKVANE SE DAVAT NA TRENERA. NIMA NE POMNITE,CHE V MEXICO PENATA VZE NEKOLKO DUSHI KOITO MU DADOHA PO 40 000 USD OT PREMIATA 80 000 USD. I NE IGRAHA 5 MINUTI!!DOKATO E SE PRESTANE DA SE KUPUVAT NEGRI OT STRANI KUDETO NE SE CHETE I PISHE, FUTDBOL U NAS NEMA DA IMA.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голем праз! Кой го боли за някакви безполови милионерчета!
13
0
 
18
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
ахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаСРАМ И ПОЗОР !!!!ДНЕС.БГ МАХНЕТЕ КАВИЧКИТЕ ОТ "СИЛИТЕ" .. ЗАЩОТО ЯВНО СА СИ ПО -СИЛНИ ОТ НАС
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашите "лъвчета" ??? - що за подигравка с животните?Нашите са едни плюнки, които чакат някоя мазна проста чалгаджийка да ги драпа за топките и си мислят, че като ги е хванала за оная работа са големи мъже.Ако изправите отбор гейове срещу нашите "лъвчета" - гейовете хем ще ги бият, хем ще ги наебат накрая.
11
1
 
7
 
! Отговори
ако преди 12 години
се съгласят мавританците--щото първо се пита
10
1
 
23
 
! Отговори
$ преди 12 години
Нашите ако ще да играят с разположени на терена бидони, ще паднат и от тях с 3:0.
9
1
 
25
 
! Отговори
da преди 12 години
може само да си представяме колко пари печели Боби Михайлов заради мизерното състояние на националния ни отбор. Черно тото, уговорени мачове, чики-рики ...
8
3
 
9
 
! Отговори
е сега ще ги преди 12 години
отвеем и тях след контролата с унгария на която понеже е криза можете да си заложите и радиаторите на унгария че ще ни пребие.от 7-8 години слагам винаги срещу БГ и съм много доволен тези нещастници винаги ми оправят тотото.така че и сега ще сложа една 1000 и ще лапна.лошото е че и тези от еврофутбола се усетиха и коефициентите са като за лесото бурунди ииии...
7
1
 
16
 
! Отговори
88 преди 12 години
Една приятелска среща България-Мавритания ще изглежда като дерби особено на наш терен.
6
5
 
17
 
! Отговори
дан преди 12 години
като казвам, че в България това нещо наречено футбол трябва да се забрани с министерско постановление и президентски указ едновременно, вие се спуквате да гласувате против мен
5
1
 
22
 
! Отговори
tr преди 12 години
Спокоен съм.Има още потенциал за развитие надолу.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ ВИЕ НАШИТЕ ЗА КВИ ГИ МИСЛИТЕ БЕ ?ТЕ НЕ МОГАТ ДА СПИРАТ ТОПКАТА,ПАС НА ДВА МЕТРА НЕ МОГАТ ДА ПУСНАТ,ДВА ЧАСА СИ НАМЕСТВАТ ТЯЛОТО ДОКАТО БИЯТ ШУТ,ТО ТРЕНЬОРИ НЯМА ЗА КЪВ ФУТБОЛ ДА ГОВОРИМ
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а бе цяла статия за класация, никъде не споменавате кой я изготвя. ако не беше тоя линк "Вижте тук Топ 10 на ФИФА" отдолу как щяхме да се досетим?
2
1
 
16
 
! Отговори
има преди 12 години
аматьори които се събират на високосна година и то да шаманстват а не да играят.мале мале мале-и нито държава вижда нито народ го интересува -само се краде фамилия перукови си купили хеликоптери разправят....а тези държави пред нас те дори не изглеждат като държави обаче са пред нас..да недейте да протестирате не разваляйте рахатлъка на крадците от бфс и компания
1
1
 
25
 
! Отговори
maistoragb преди 12 години
Не се притесняваите има още след нас, но след контролата с Унгария която предстои ще сме още по надолу .