Стилиян дарява събраните за него пари

Капитанът на Астън Вила дава кураж на болните хора
Обновена: 16 апр 2012 10:44 | 15 апр 2012 18:20,
52
Стилиян дарява събраните за него пари
Родният футбол също се включи в инициативата. Снимка: Булфото

Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров ще дари по-голяма част от сумата, събрана в инициативата "Support Stan", която поде клубът му.

Петров е болен от остра форма на левкемия, с която вече поведе своята лична битка.

"Гражданите" отпечатаха фланелки с лика на Стилиян и логото на кампанията, които се продават срещу 8 паунда.

Пет от тях отиват именно за кампанията. Стенли обаче е обявил, че той няма да се възползва от набраните пари.
Сърцатият полузащитник иска сумата да бъде дарена за други благородни каузи.

Това е научил репортерът на предаването "Тази неделя" по bTV Иван Георгиев, който направи репортаж за българския национал в Бирмингам.

Той се срещна с мениджъра на Вила Алекс Маклийш.

"За последно говорих със Стилиян преди няколко дни. Той е в добро състояние на духа. Любопитното е, че дава кураж на кората, с които говори, а не обратното. Стилиян е много смел. Прилича ми на шотландец. Нетърпелив е да оздравее. Поиска да получава лекарствата още от първия ден в клиниката, а лекарят му каза, че трябва да почака до другия ден", разкри той.

Англичанин пък разказва пред българския репортер как Стилиян Петров лично е платил пътуването, хотела и билета на фен на Астън Вила, който никога преди това не бил гледал мачовете на тима в чужбина.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че е футболист - та да станете съпричастни, прости овце! И да го заобичате, само защото е в лошо положение... Колко от вас "съпричастните" отидохте да го видите в болницата??? На 99% от вас не ви пука, дори и не го познавате, но нали е модерно да си "съпричастен"... Няколко пъти Стенли каза, че няма нужда от такова внимание и че иска да му се уважава личния живот, но не - дайте да ревем, че сме с него... Дано се оправи момчето и да не опира никога повече до тази лицемерна загриженост!
46
2
 
3
 
! Отговори
MADE_IN_BULGARIA преди 12 години
BRAVO STENLI.BULGARIA TE OBICHA
45
0
 
13
 
! Отговори
... преди 12 години
Хора , хора...аз лично не разбирам каква инициатива са поели за събиране на средства? Важното е да гледате нещата в истинския им вид. Нали всеки знае какви са доходите на футболистите в Премиершип? Нали всеки предполага колко пари се въртят във футболните клубове там! Евала на всички , евала на Стенли - постигнали са го с огромни усилия , но за събиране на пари от хората не е тук момента!Стенли е велик и успял човек , когото много харесвам и пожелавам най-искрено УСПЕХ!Дано ме разберете правилно
44
1
 
29
 
! Отговори
Stan_fan преди 12 години
Един прекрасен, достоен и смел човек! Сигурна съм, че ще победи болестта си!
43
1
 
13
 
! Отговори
silvia преди 12 години
Bog da e s Stilian ...JELAIA MU SAMO DA VIARVA I DA SE BORI .
42
1
 
18
 
! Отговори
оптимист преди 12 години
Някои не са чели медицинска литература и не знаят. Но при формата на Стилиян, която е действително най-тежка, дори при нея 40-45% от болните оздравяват, как ли? Първо химиотерапията убива болните клетки, докато се постигне ремисия. По време на ремисията се присажда костен мозък, и ако операцията е успешна 40-45% от хората преживяват 5 години, което значи пълно оздравяване. Това не е рак на орган, който дава метастази и по правило завършва фатално въпреки всичко. Така че има реален шанс за Стилия
41
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mnogo podmazwa4i, mnogo.
40
1
 
52
 
! Отговори
lollypop преди 12 години
Голям човек, с голямо сърце! Дръж се, Стенли, с теб сме!
39
1
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Париии....пари...пари...,всичко е до късмет,по нова година оперираха зет ми от рак на дебелото черво,след месец оперираха и мен, в малко по лека форма.След като си платихме за изследванията и закупихме подшиващи материали общо около 3000 лв.След изписването нямахме пари за автобус,за да отидем в болницата на превръзка. До просия не съм опирал. Всичките парички дето ми дадоха след пенсионирането заминаха.Сега като няма хляб ще ядем козунаци.Успех Стенли.
38
2
 
39
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
Стиляне, поклон! Ти си доказателството, че все още има ЧОВЕЦИ, а не *** гълтачи на храна, с огромните претенции. Оздравявай успешно :)
37
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички тези *** които носят фанелките"Стенли ние сме с теб",ще тръгнат ли с него и в отвъдното...Толкова прости и ограничени хора има,че не си дават сметка във какви абсурдни абсурдни ситуации се забъркват.Човека така или иначе ще си отиде от този свят а всички вие които си правите пиар на нещастния му гръб,заминавайте с него-нали това искате?!
36
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На този хубав християнски празник да пожелаем на добрия и благороден човек Стилиян бързо оздравяване!
35
0
 
18
 
! Отговори
Хехе преди 12 години
Нормална човешка постъпка! Би трябвало всеки да е такъв и да може да го направи ,но не е ... Общо взето всеки се възхищава на това коете НЕ е или иска да има. Става ясно защо има толкова хвалебствия.Големите думи за подкрепа и демонстрациите са грозна работа ,също както и фанелките дето са се изтипанили шкембаците на снимката. Заболяване каквото и да е е личен проблем. Огласяват го хора ,които имат нужда от помощ ,които нямат стискат зъби и се борят . На последните реклама не им е нужна!
34
2
 
7
 
! Отговори
,,FEN,, преди 12 години
PRO4ETETE GO,NA VBI4KI BOKLUZI-MOSHENIZI V NARODNOTO SABRANIE.
33
1
 
9
 
! Отговори
Баце преди 12 години
Мале тия на снимката в кой месец са ? Много жалко държание след дъжд качулка човека е болен давайте да превърнем болестта му в бизнес . Дано като се излекува да не го накарат да се включи в някоя политическа кампания ще го осквернят . Прекалено чист и земен човек ми се вижда за разлика от местните некадърни и силно корумпирани футболни еатели . Може би само тигрите от Бистрица се доближават до него . Ако дарят парите от кампанията у нас ще е нужно църкват да го канонизира ДОСТОИНО ЩЕ Е
32
1
 
44
 
! Отговори
Българин ВБ преди 12 години
От Астън Вила помолиха всички да се пази личното пространство на Стенли.А тук статии,концерти и пиар.Къде бяхте до вчера,защо пишете сега?Стенли го уважават не защото е болен,а защото е мъжкар!Но при нас не се пишат статии за истински мъже, за добри хора, защото няма рейтинг.По добре е да се пише,коя с кого е спала и колко силикон си е сложила.Така,че псевдо загрижени журналисти и други,не си правете пиар на гърба на Стенли.А ние обикновените хора ще се помолим не само за него а и за всички
31
0
 
19
 
! Отговори
PEK преди 12 години
Малее, родния футбол какви кореми е отпрал!!!
30
1
 
0
 
! Отговори
angelina преди 12 години
Ti v red li si?Neshtastnik!
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А аз да Ви питам всички колко от Вас са дарявали пари за някой друг нуждаещ се?човека няма нужда от дарения.има си достатъчно пари за лечениетообаче има такива които се нуждаят от дарения,ама няма кой да им помогне,и знаете ли защо защото сте ............вие си знаете
28
4
 
0
 
! Отговори
AZ SUM 24 преди 12 години
E ARE PAK 6E VIDIM SLED 2 MESECA...KOI PRAV!