Пълен провал за Данчо Лазаров във FIVB

Казийски се размина с наказание като подарък за вчерашния му рожден ден
Обновена: 24 сеп 2012 11:45 | 24 сеп 2012 11:45, Георги Пешев
6
Пълен провал за Данчо Лазаров във FIVB
Снимка: Булфото

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров се прости с идеята за пост във FIVB, но това не беше единственият му провал на конгреса на международната централа в Анахайм (САЩ).

Според италианските медии там шефът на БФВолейбол е поискал наказание за Матей Казийски. Повод за това е оттеглянето му от националния отбор преди олимпийските игри.

От българската федерация поискаха от Международната федерация да бъдат спрени състезателните права на Казийски за 2 г.

Според "Гадзета дело спорт" предложението на родната ни централа по време на конгреса е било отхвърлено категорично още докато начело на световния волейбол бе китаецът Дзъджун Вей.

На конгреса в САЩ стана ясно, че президентът на българската федерация не попада сред 31 избрани в борда на директорите. Лазаров всъщност се провали напълно, след като дори не попадна сред 12-те членове на Изпълнителния комитет.

На мечтаната от президента на БФВ позиция се настаниха Андре Майер (Люксембург) и Александър Боричич (Сърбия). Въпреки че България се води една от водещите сили във волейбола, страната ни остана без представител в международното управление.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Данчо Лазаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
27
 
! Отговори
фенка преди 11 години
Колко *** трябва да си, за да не проумееш, че клеветейки и подливайки вода на най-добрият си състезател в националния отбор, нямаш шанс останалите от международната федерация да ти гласуватт доверие. НИКОЙ НЕ ОБИЧА ЖАЛКИТЕ ДРЕБНИ ДУШИЦИ, готови на всякаква гадост в името на далаверата. Как да искаш доверие и уважение, когато плюеш по собствените си хора. Каква мерзост, какво падение.
5
0
 
31
 
! Отговори
бг преди 11 години
ДОКАТО ИМА ТАКИВА *** КАТО ТОЗИ НИКОИ НЕМА ДА НИ УВАЖАВА,,,,,,,,СРАМ ЗА БГ,НО ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА АКО НЕ ИСКАШ С ДОБРО ПОВИКАИ ЗЛО
4
0
 
40
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Дано стане същото и на следващия конгрес на БФВ !!!
3
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GNIDA KRADLIVA
2
0
 
59
 
! Отговори
Петрова преди 11 години
Чудесно! Значи в международната федерация работят хора с всичкия си. Хайде сега и българската прокуратура да почисти пейзажа от този ***.
1
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАГЛЕЦ! КАК ЩЕ СПИРАЩ СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ ПРАВА НА ТОВА ТАЛАНТЛИВО МОМЧЕ, ПЛЪХ КАНЦЕЛАРСКИ ТАКЪВ!