Роджърс бесен на съдията в мача срещу Сити

Всички важни решения бяха срещу нас, смята мениджърът на Ливърпул
27 дек 2013 10:02, Красимир Ангелов
1
Роджърс бесен на съдията в мача срещу Сити
Снимка: Reuters

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс изригна срещу съдиите, след като "червените" паднаха от Манчестър Сити с 1:2 и загубиха първото си място в класирането.

Мърсисайдци бяха ощетени, след като преди да поведат с гол на Коутиньо, Стърлинг се измъкна сам срещу вратаря, но лайнсменът вдигна несъществуваща засада. През втората част пък те имаха претенции на два пъти за дузпи за нарушения на Лескът срещу Луис Суарес, които не бяха отсъдени. Когато бе запитан за ситуациите, Роджърс каза: "Откъде да започна?“ с което демонстрира недоволството си.

"Мисля, че през целия мач важните отсъждания бяха срещу нас. Лайнсменът тотално сбърка при засадата, след като бе на лоша позиция. На това ниво искаш просто правилни решения, а тази ситуация дори не бе спорна. Пасът бе перфектен и имахме положение един на един с вратаря. Това е много важен момент", разочарован бе Роджърс.

"При единия инцидент на Луис с Лескът със сигурност имаше нарушение. При втората ситуация може да се спори, но на Суарес бе попречено да скочи, тъй като бе дръпнат за фланелката. Така беше през цялото време. Надявам  се, че следващия път няма да ни свири съдия, който е от областта", добави босът, след като Лий Мейсън е от Болтън, който е съвсем близо до Манчестър.

"Да, разбирам, че съдиите правят грешки, но не смятам, че на това ниво, в толкова важен двубой, подобни грешки трябва да се допускат. Иначе не мога да имам претенции към момчетата, защото те бяха изключителни и се гордея с тях. Обикновено не говоря за реферите, но сега просто нямаше как да замълча“ каза още Роджърс.

"Имахме достатъчно положения, но за съжаление пропуснахме повечето от тях. Разочаровани сме, че не спечелихме. Показахме увереност и отдаденост, вкарахме гол, а можехме да отбележим и още. Трябва обаче да извлечем поуки от попадения, които допуснахме. С представянето си обаче показахме, че имаме качества най-малкото да бъдем в четворката и не мога да не бъда доволен от това“, завърши той.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е човека- съдията повлия на резултата! Мача беше изписана победа за Мърсисаидци!