Челси шокира Манчестър Сити на "Етихад"

Лондончани надиграха "Гражданите" и спечелиха с 1:0
Обновена: 4 фев 2014 07:36 | 4 фев 2014 00:44,
6
Челси шокира Манчестър Сити на "Етихад"
Бранислав Иванович (в средата) вкара победния гол за Челси. Снимка: Ройтерс

Челси постигна изключителна победа с 1:0 като гост над Манчестър Сити в мегадербито от 24-ия кръг на Висшата лига.

Бранислав Иванович донесе успеха на "Сините" с попадение в 32-ата минута.

Отборът на Моуриньо изигра перфектен тактически мач и заслужено достигна до успеха в срещата. Това е първата издънка на Сити у дома през този сезон във Висшата лига. По-интересното е, че Сити бе надигран тотално от Челси в този мач.

Освен попадението лондончани нацелиха и цели три греди, които при повече късмет можеха да се превърнат в попадения. Една от тях бе на новото попълнение Неманя Матич, който бе на косъм да вкара феноменален гол с далечен удар. Сърбинът демонстрира страхотна игра през целия мач и впечатли с представянето си. Другото ново попълнение Мохамед Салах бе на пейката, но не успя да дебютира.

След този мач Челси си запазва 3-ото място с актив от 53 точки, докато Сити е втори със същия актив, но с доста по-добра голова разлика. Лидер пък остава Арсенал с 55 точки.

 

Прочетете подробности за Манчестър Сити - Челси

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Радвайте се, получи се хубав мач но с малко повече голове щеше да е по-интересно.Моу подскача миналата седмица и ходеше с наведена глава, сега може да си я вдигне. Челси изнесе едно показно на Ман Сити. Жалко, че не играят така във всеки мач. Успех на всички и се наслаждавайте на играта независимо кой на кого е фен.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Феновете на Пръца Каталунска тракат минуси, но Моуриньо е най-великият тренер в момента! Най-най-големият!
3
1
 
5
 
! Отговори
с. преди 10 години
Само късмета спаси Шити от разгром!3 греди ударихме!Моу е голям!Всички очакваха да паркира автобуса,а той ги разпори на контри!Арсенал водят с 2 точки,но ги чака гостуване на Моста и жална им майка!
2
2
 
5
 
! Отговори
баси преди 10 години
През целия мач един ***, ама много *** коментатор се опитваше да ми развали настроението. Тоя *** страда от някаква форма на логорея примесена с пристъпи на чувство за собствено величие и огромна некомпетентност.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям, голям Моуриньо!