Марадона: Касияс не е вратар

"Моуриньо имаше право, като го остави резерва"
14 юни 2014 22:01,
8
Марадона: Касияс не е вратар
Икер Касияс Снимка: БТА

Диего Армандо Марадона е разплаквал много вратари и би трябвало да знае кой е добър и кой не. Легендата на Аржентина критикува остро вратаря на Испания Икер Касияс след поражението на световния шампион с 1:5 срещу Холандия. Според Марадона вратаря на Реал Мадрид е виновник за тежката загуба на Ла Фурия.

Касияс имаше труден сезон и бе резерва в клуба си, но пък игра титуляр в Шампионската лига. Още преди повече от година той изгуби титулярното си място за сметка на Диего Лопес.

"Касияс не е вратар. Моуриньо имаше право, като го остави резерва. Помня как Моуриньо каза, че Касияс не е неговият вратар и защото каза това, трябваше да напусне Реал Мадрид. Видя се, че моят приятел Моу има право", обяви Марадона пред венецуелска телевизия.

"Холандия можеше да спечели и с 8:1. Лалетата изпуснаха няколко сигурни гола от чисти позиции в наказателното поле. Холандците изиграха отличен мач, а Испания не е свикнала да понася толкова много удари", допълни Марадона.

Всички новини от Световното в Бразилия четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
муньо преди 9 години
Тоя трябва спешно да сменя дилъра,че го пържат жестоко с матр'иала.
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Касияс не е вратар!NO VIE GOSPODIN MARADONA SAS SIGURNOST STE EDIN DEGRADIRAL NARKOMAN!!!!!!!
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Моуриньо имаше право, като го остави резерва"Ми като "Специалния" заради детински сръдни го остави да търка пейката близо година, преди да се разкара, нормално е да загуби форма човека... Лошото е, че останалите в отбора на Испания също нещо не са във форма... Но от друга страна нормално, повечето от тях са от Барселона - а там не беше особено силна година. Да не кажа ужасяваща.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до марадонаЕ па прав си. Малко си объркал членовете, ама то така или иначе ще махат пълния член. Ще оставят само празния член.А като смисъл си прав! И 22-мата, барабар с треньорите, съдиите и зрителите са кухи, но вратарят е най-кух!
2
4
 
9
 
! Отговори
цар футбол преди 9 години
и ръката е на марадона но вкара реален гол,и бразилия не са добри но ще са шампиони за 2014.
1
16
 
14
 
! Отговори
до марадона преди 9 години
Фудбола е глупава игра, а най глупавия играч е вратаря...Логично е касиляс да е кух.