Алжир за първи път на осминафинал

Пустинните лисици измъкнаха 1:1 от Русия и ще играят срещу Германия
27 юни 2014 01:11,
63
Алжир за първи път на осминафинал

Алжир влезе в историята, като се класира за първи път на осминафинал на световно първенство. Пустинните лисици направиха 1:1 срещу Русия и завършиха втори в група Н. Африканците ще играят с Германия в следващата фаза. Алжир е срещал Бундестима 2 пъти, като има 2 победи срещу немците.

Русия пък отпадна безславно без дори да спечели мач на това първенство. Сборная остана с 2 точки от равенствата с Алжир и Южна Корея. Русия не е преодолявала група на световно от 1986 г., когато отпадна на осминафинал от Белгия. 

Отборът на Фабио Капело започна отлично мача и още в 6-ата минута поведе. Александър Кокорин се разписа с хубав удар с глава, след центриране на Комбаров.

Защитата на Русия обаче бе много лабилна при центриранията от статичните ситуации. Именно при такава се стигна до изравнителния гол. Брахими центрира от фаул, вратаря Акинфеев излезе, но не стигна до топката и Слимани я засече с глава във вратата.

Повторенията показаха, че феновете от трибуните заслепиха с лазер вратаря на Русия точно преди центрирането.

Така за първи път в историята два африкански отбора стигат до фазата на елиминациите на световно първенство, след като и Нигерия продължи напред. На последните 7 мондиала винаги имаше по 1 представител на Черния континент на осминафиналите.

 

Прочетете подробности за Алжир - Русия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега всички трябва да бъдат разжалвани, а вратаря преместен в друга танкова бригада.
10
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 9И на теб ти повтарям ,бе *** да е.а ***...КОга руснака се е смятал за голяма футболна сила? Т'ва е все едно да се смята за лидер в автомобилното производство сравнен с Германия в това отношение.
9
13
 
9
 
! Отговори
Виновен е Капело! преди 9 години
Виновен е Капело!При положение, че има човек в Русия, които влиза при леопардите в клетките, лети заедно с гъските. Хвърля се за пръв път в морето и веднага вади римски амфори, бие се с мечки -- ами да това е Богатира Путин!Нямаше да загубят ако го беше пуснал да играе, щеше да помете подлите араби!Защото Путин никога не ГУБИ. Той е винаги победител Надявам се да се поучат тъпите треньори и поне да то пуснат в отбора на Русия по баскетбол - да им даде да се разбере на подлите Хамериканци
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 1 и 2Олигофрени, те руснаците винаги са тръгвали да стават световни шампиони, нали? Да е.а и *** ви! Кога Русия след 90-та е била футболна сила? Че ние имаме по-големи успехи от тях на световно. Това значи, че за нищо не стават? ***!)))
7
6
 
4
 
! Отговори
! преди 9 години
ла, ла, ла, ла, ла, ла ...
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧетвъртфиналиБразилия УругвайГермания ФранцияАржентина - БелгияХоландия - Гърция
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците, че не могат (на футбол) не могат. Но и трите им мача са с с посещаемост от няма и 15 хил. души общо, което говори за популярността на този спорт в Русия. Това е нация, която по това време на годината е наводнила всички световни курорти, но бразилските стадиони нещо са пропуснати, що ли. Иначе злорадстването е безплатно, отдайте му се.
4
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подли aрaби. Зaслепихa врaтaря от публикaтa с флеш лейзер. Ииншaaлa дa зaгубят и дa се скaтaвaт при кaмилите . Подли подли подли aрaби
3
5
 
5
 
! Отговори
Дніпро - 1 преди 9 години
Аахахахахааххахахаха !М'Боли ме фара КЕЕЕЕФФФФФФ!
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям провал на руснаците.
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички видяха какво може руснак без "Калашник".