Матеус изригна срещу Боби и Ники Михайлови

В националния отбор на България е пълно с връзкари, отсече Лотар
23 сеп 2015 13:47, Красимир Ангелов
26
Матеус изригна срещу Боби и Ники Михайлови
Снимка: Булфото

Бившият национален селекционер на България Лотар Матеус върна лентата назад и проговори за периода, в който за кратко беше начело на "лъвовете".

"Аз бях национален селекционер на Унгария и България. За да бъдеш на такъв пост, трябва да разбираш манталитета на играчите и местния език. Фабио Капело има отлични резултати, но те са постигнати почти само с италиански отбори", сподели Матеус пред руските медии.

"Вземете например Джовани Трапатони по времето, когато водеше Интер. В Италия той беше много влиятелен треньор, но след като премина в Байерн Мюнхен, заради незнанието на езика, той загуби значителна част от своята сила. С Фабио Капело се случи същото.

В началото моите играчи се стараеха да покажат най-доброто от себе си, но постепенно загубиха мотивация. В България на мен не ми се получи, защото някои от футболистите ми бяха с връзки", отсече легендата на Бундестима.

"Единият е син на президента на футболния съюз, другият е женен за дъщеря му, третият пак с някакви връзки... Постоянно чувствах намеса да взема определен футболист. Така и не разбрах тази страна на българския манталитет", добави Лотар, визирайки най-вече Николай Михайлов и Живко Миланов.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
факт преди 8 години
Лотар Матеус проговори за "българския" си период :Някои от футболистите ми бяха с връзки. # ЕДИНИЯТ Е СИН НА ПРЕЗИДЕНТА НА ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ, ДРУГИЯТ Е ЖЕНЕН ЗА ДЪЩЕРЯ МУ, ТРЕТИЯТ БИЛ БИВШ СЪПРУГ НА СНАХА МУ, четвъртият пак някакъв роднина и т. н. # Постоянно ми налагаха определени футболисти, които не заслужаваха да бъдат национали . . . # Така и не разбрах тази страна на българския манталитет. # P.S.: Тази грозна практика да се налагат роднините на боби наложи великият селекционер и фалшив бунтар Христо Стоичков . . .
22
0
 
1
 
! Отговори
факт преди 8 години
P.S.: Тази грозна практика да се налагат роднините на боби наложи великият селекционер и фалш
21
0
 
0
 
! Отговори
bobito преди 8 години
Тава не е верно !
20
0
 
5
 
! Отговори
URKO преди 8 години
PERUKAN SASIPA FUTBOLA .
19
0
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
И какво ,у нас връзкарството е като слънцето и въздуха за всяко живо същество
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Откри Америка!" Боби иска да властва по-вече от години от Живков! Нека се уредят и правнуците му и тогава ще помисли кой ще го смени! Същото се отнася и до волейболния шеф Лазаров!
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намери се един да го каже в прав текст!Явно при нас има само ***,които не ги интересува нищо освен да са някакви ръководители!Ама той Боби пък нали каза,че който не харесва синчето му не разбира от вратарство!Раздвоен съм! И се чудя колко време ще натиска стола още и ще съм раздвоен!
16
3
 
1
 
! Отговори
rifko преди 8 години
tfa go znaim muhliooo ,ama kat zema parite i hodi na syn siti ne go kaza !!!!
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срам
14
2
 
26
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Аз като ви казвам че перуката е син *** и пречи не само на ЦСКА ами и на българския футбол като цяло, вие не ми вярвате.
13
0
 
8
 
! Отговори
мм преди 8 години
До vargЯзък, че си от Шумен много си глупав. Нарочно използвах турска дума.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам голяма мечта - да играя в националния. Колко агнета е тарифата на Боби? Ше кажа на дядо да му подари половината си стадо. Ще стигне ли?
11
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости и гнусна инсинуация! Семейство Михайлови са едни много честни и почтени хора, така че не е възможно това нещо.
10
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е кво не си разбрал Матеус, на това му викаме шуробаджанащина или по точно корупция, така по ясно ли ти е
9
0
 
10
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Guten Morgen, Her Matthäus! Wir sind viele dumm , alles Menschen! Или накратко казано, толкова сме глупави, че не можем да си изберем едни свестни лидери! Или може би, всичките сме си такива едни... смотани!!!
8
0
 
49
 
! Отговори
Малкия мук преди 8 години
До vargФакт е че българския национален отбор се състои от връзкари, които се интересуват само от чалга и силикон. Затова, когато се наложи да участват в някой мач, излагацията е пълна.
7
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лотарчо, не в отбора, а в цялата "държава" е все с връзки! Това да не ти е Германия?! Не си ли разбрал вече, че от нас българите нищо не става? Или свиквай или хващай пътя!
6
36
 
10
 
! Отговори
Полиетилен преди 8 години
Лотар Матеус е долен чорбар и заради това разпространява такива лъжи за великата синя футболна легенда, господин Борислав Михайлов, да иляди на поста Президент на великият Български Футболен Съюз.
5
1
 
36
 
! Отговори
Blater преди 8 години
BINGOOOOOO!!!!!!!!!!!!
4
0
 
47
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 8 години
Перуката е за бой и Уволнение,да видим сега дали вече ще го свалят...

Спонсорирани публикации