ЦСКА домакинства на "Васил Левски", феновете – в сектор А

Така наемът за стадиона щял да бъде по-нисък
Обновена: 26 апр 2016 07:10 | 25 апр 2016 22:19,
17
ЦСКА домакинства на "Васил Левски", феновете – в сектор А

ЦСКА ще доиграе сезона в Югозападната “В” група на стадион “Васил Левски”. За тези мачове ще бъде отворен само сектор "А", заради което е намалена драстично сумата за наема.

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА Пламен Марков бе в понеделник на "Васил Левски", за да оправи договора за останалите двубои от първенството, съобщава 24 часа.

Първият двубой от трите на националния стадион е на 27 април от 19 часа срещу един от най-силните отбори в дивизията “Сливнишки герой”.

На 15 май е двубоят с "Балкан" (Варвара). Три дни по-късно е гостуването на втория в класирането “Витоша” (Бистрица). Двубоят ще се играе на стадиона в Правец. Мачът през есента не се състоя, след като гостите решиха да не се явят на "Българска армия".

На 22 май "червените" гостуват в Гоце Делчев на местния “Пирин” и на 29 май е последният им мач през този сезон срещу "Миньор" (Перник) на "Васил Левски".

Христо Янев смята да пуска и повече юноши до края на сезона в Югозападната "В" група, за да може да има добри резерви през следващия сезон. ЦСКА има забрана за картотекиране на нови от ФИФА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дълговете да ги платят тези които са ги откраднали - Гърнетата и Лупи и тези които са ги оставили да крадат - НАП и БФС.
7
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ясна е работатаГледай си обора подуянски, Муспи. За *** за зеле не ставате.
6
18
 
16
 
! Отговори
Бай Ташъък преди 8 години
Естественно че на голям отбор му прилича да играе на голям стадион.Отбора на народа още 2 трибуни да открие пак няма да може да събере публика колкото на отбор номер 1 на България ЦСКА.ЦСКА е начин на живот ,ЦСКА е марка , и преди и сега ЦСКА ще си остане ЦСКА.Синята лавина само може да мечтае за такава фантастична публика за такива сърцати футболисти и за такива верни фенове.
5
11
 
11
 
! Отговори
з н а й к о преди 8 години
Това означава че, ЦСКА ще си е домакин на финала с МОНТАНА ?! Неса хубави тия работи, ама айде иарай...
4
15
 
9
 
! Отговори
ХАХ преди 8 години
До АнонименИнджов е временно при нас...а защо са ви тея спонсори нито сте отбора на народа, нито пълните стадиона, 7 място миналата година, незаконно взимане на лиценз....кво да ти отварям кравешките очи...вярвай си в дядо коледа малоумно чифтокопитно
3
17
 
11
 
! Отговори
Справедливост за ЦСК преди 8 години
До Ясна е работатаЛефскито с новата си държавна трибуна (дори не я напълниха) и с бащица Пеевски и спонсоро-изпращача Б. Борисов..... пак за калъфка се борят...КЗЛ СМЕШНИЦИ
2
1
 
2
 
! Отговори
bros преди 8 години
Ти пък, Инджов...Уви, познавам го доста добре и се чувствам тъпо, че съм работил толко години за него. Аматьор, мениджмънта на нулево ниво, все едно си в Мехико. Можеше и по-добре да си прекараме, но съм щастлив че се разделихме навреме. Не е лош човек, просто е неориентиран човек. Заобграден от ***, които сега даже не бих ритнал. Странна история... Непрофесионализма в "ИСА2000"ЕООД ме научи на много. Това без да целя да обидя, който и да е персонално... Абе, смешно ми е, а едно време...
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама сектор А с козирка ли е?

Спонсорирани публикации