Гриша Ганчев отсече: ЦСКА се завръща в А група

Това ще стане по законен път, обяви благодетелят на "червените"
16 май 2016 14:47, Красимир Ангелов
30
Гриша Ганчев отсече: ЦСКА се завръща в А група
Снимка: Булфото

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че от следващия сезон "червените" ще се състезават в елита на българския футбол. Това ще стане по законен и нормален начин, като по-рано през деня той се е срещнал с премиера Бойко Борисов и президента на БФС Борислав Михайлов.

Ето съобщението на Гриша Ганчев без редакторска намеса:

"Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата.

Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло.

Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно! А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина… От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин!

Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион "Българска армия".

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

С уважение,

Гриша Ганчев"

Още новини от лагера на армейците четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що така, бе Локо? Някой инвестира ли във вашия отбор? Някой инвестира ли в стадиона и базите ви? Нови терени нещо? Синдик имате ли? Планове за оздравяване правите ли? Не може само да си седите на трътките и да чакате на готово. Барем един протест да бяхте спретнали. Съгласен съм, че ви изхвърлиха неправилно, ама не ви е виновен ЦСКА, че ви мързи да се борите за отбора си.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4erapa se pravi na lud nakoi mutrenski sin 6te se napalni s milioni imoti kasinata na vs agal turzi idvat nie spim i gladuvame
20
2
 
5
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Да не са платили едни 30 000 000 ? Защото друг законен път не знам да има...
19
0
 
4
 
! Отговори
Щиглиц преди 7 години
вижте ся, изпадането от А група го преживях, ама ако бат Бойко стане и той ЦСКАр вече не знам ко да правя ...
18
2
 
12
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
Ех, Гришка, а като запряха сина ти в кауша заради захарния бизнес друга песен пееше.А сега бащицата ти стана много скъп и любим.
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само не се казва кой ще плати музиката. В случая става дума за сметка от над 20млн. лв. Щото Гришата не е от тези, които обичат да плащат чужди сметки. Ако ще ги опрощават дайте и ние да изтеглим 20-30млн. заеми и после да ходим при Боко да ги опрости
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, някои щепият по една студена вода, вместо да си получат парите, ама иначе всичко ще е законно, нема се пуашите.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това ще стане по законен път"=======================Никога не съм се съмнявал в законността на делата на Гришата, особено тези, сторени в България съвместно с политици, известни с пословичната си честност. Още ккогато ЦСКА отидоха във В група бях убеден, че Гриша ще измисли изключително законен и честен начин да ги върне в елита. Това, че през цялото време не искаше да намаля разходите и си задържа повечето футболисти беше знак, че търси законни начини да върне ЦСКА в елита.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЕЦКА АМАТЬОРСКА ОТНОВО МОЖЕ ДА МЕЧТАЕ! В ИМЕТО И ЗА НЕЙНОТО ЩАСТИЕ АЗ ДАРЯВАМ 1000 ПРЕЗЕРВАТИВА,ТЪЙ КАТО Я ЧАКА ОТНОВО МНОГО РАБОТА СЪС СЕДАЛИЩНИТЕ Й ЧАСТИ В А-ГРУПА!
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шестте победи още не сте ги прекъснали. Потърпи малко.
12
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ПРАСЕШКАТА ОПОСКАНА КОМУНИСТИЧЕСКА *** ДА НЕ НАДВАТ МНОГО ВОЙ С ТЕЗИ НЕЛЕПИ 6 ПОРЕДНИ ПОБЕДИ.ТЕ РЕАЛНО НЕ ВИ ДОНЕСОХА НИЩО ЧЕРНО НА БЯЛО.ЛЕВСКИ ЧОРБАРСКИ СМЕШНИЦИ ИМА 9 ПОРЕДНИ ПОБЕДИ:Най-дългата победна серия в историята на вечното дерби е в полза на Левски. През 90-те години на миналия век сините се превърнаха в комплекс на ЦЕЦКА и спечелиха 9 дербита поред .И второто място в престижната ранглиста е също за Левски - 7 дербита поред.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баба ви е благодетел!!!Всички искат концесии и да строят магазини, хотели и да правят кинит! Какви благодетели, какви 5 лв?!?
10
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега какъв вой ще се надигне от добитъка в обора. Стра-а-а-ах! Тия шест пъти поред ще им се видят като потупване по рамото. Любко да се отказва докато е време. Да не бере срам на стари години.
9
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Фалирват"?!?! Така говарят жителите на Факултето и Столипино.... А-а-а, не се учудвам, то отгоре си пише - левскар.
8
0
 
3
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Знаем,знаем това- само не знаем в коя петилетка сте го заложили като насрещен план: в 24-тата или в 38-та?
7
1
 
9
 
! Отговори
ййй преди 7 години
От Министерски Съвет излязоха с декларация, че не е имало среща между ББ и ГГ :)))
6
6
 
11
 
! Отговори
хдф преди 7 години
А тази мижитурка, ще каже ли кой и как ще изплати милионите задължения които любимото ЦСКА има към българския данъкоплатец?
5
5
 
17
 
! Отговори
ййй преди 7 години
Бате Бойко моля те спаси ни.. вземи от данъците на хората и ни плати дълговете..
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мутрата гриша се оплакъл на дон корлеоне дали не може да разреши един проблем дон корлеоне е казал че ще му помогне но да не забравя че му е длъжен и чекогато се наложи ще му върне жеста защо си мисля че този филм съм го гледал
3
8
 
23
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Защо държавата се занимава с някакво частно спортно дружество?!