Най-накрая! Регистрираха ПФК ЦСКА София ЕАД

Новото дружество бе вписано в Търговския регистър
32
Най-накрая! Регистрираха ПФК ЦСКА София ЕАД
Снимка: Булфото

Новото дружество ПФК ЦСКА-София ЕАД бе официално вписано в Търговския регистър. То изкупи ПФК Литекс, като се очаква да получи и лиценз за "А" група. Регистрацията бе върната преди няколко дни, но вече е факт.

Председател на новото дружество ще бъде Трифон Попов. Внесеният капитал пък е в размер на 100 000 лева чрез непарична вноска, съобщава Gol.bg.

В близките дни се очаква УС на дружеството да бъде изцяло променен.

Съветът на директорите включва Румен Константинов, Трифон Попов и Андон Димитров. Едноличен собственик на капитала е ПФК ЦСКА 1948 АД с адрес гр. София, бул "Драган Цанков" 3.

Очаква се днес БФС да даде лиценз на дружеството ПФК ЦСКА София ЕАД и "червените" да участват в новата "А" група.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ЦСКАА група
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Основано е ново дружество, честито... интересно ми е дали и кога ще завоюва първата си титла?!? :)
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говеждия страх е голям :)
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво общо имат титлите с дълговете? Футболните екипи на терена нямат джобове.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
FAKT, ей пубер, Левски беше отбора на Народната Милицията и Държавна сигурност. ЦСКА беше отбор на Армията. Българската армия никога не е заставала срещу собствения си народ. Репресивният орган на комунистите беше Народната Милиция и всички футболисти на Левски бяха с милиционерски чинове /Гунди - лейтенант/. Левски и след промените си остана клуб на Държавна сигурност. Може да попиташ бившите агенти Батков /агент Тара/, Лафчис / агент Високия/, Георги Марков /агент Стефан и агент Николай/.....
23
5
 
2
 
! Отговори
FAKT преди 7 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на комунистическото iz4adie ЦСКА, както реанимирахме Д.С.-iz4adieto ЛЕВСКИ ? ? ?
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да вие честит , , цска би трябвало да почне от,, А окръжна,, с нова история от нула ако претендират за титлите тогава и за дълговете , , такива глупости може да има само в бушмения от Европа
21
1
 
3
 
! Отговори
муспи преди 7 години
До БроЧорбе, този ЦЕКА не е печелил никакви купи и ще участва в евротурнира другия финалист.
20
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 7 години
И така, червеният тумор ще бъде ликвидиран с бомби в офиса и автобуса.
19
2
 
3
 
! Отговори
1 ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАНИЕ преди 7 години
Българската Федерация си затвори очите за новия ЛевскиСините с огромни задължения, клубът получи регистрация.Досегашният Левски пък ще фалира, а причината е повече от ясна огромните задължения, които клубът е натрупал през годините. Сумата е стряскаща 12 милиона лева. Те обаче остават на сметката на старото дружество.Поради невъзможността да бъдат изплатени тези пари, Тити Папазов реши да основе нов отбор Левски, който да започне наравно с другите в първенството.
18
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 7 години
А добрият вълк Лупи си трае ли трае за милиончетата.
17
1
 
3
 
! Отговори
2 преди 7 години
Става възможно със съдействието на Българската федерация и държавата, които си затвориха очите и приеха документите на Левски за участие през новия сезон в Държавното първенство. Дори клубът бе записан за първенството преди да получи съдебна регистрация, за да не изпусне сроковете за подаване на документи.По този начин се създава прецедент, защото всеки клуб, по примера на Левски ще може да си чисти задълженията със закриване на дружеството и създаване на ново, което веднага се допуска до Елита
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какви дългове бе ???? дълговете към НАП ще бъдат погасени , а знайните и незнайни хубавци дошли да "захлебят " в ЦСКА ще пият една студена вода Лъчо Танев , Мадам БА , Паунич и тем подобни
15
3
 
1
 
! Отговори
Няма няма преди 7 години
Абе,чета чета и :ами това дружество си е частно дружество на някой си! Все едно шурата ,съседа и бай Иван си регистрираме Реал - мадрид ОоД ..... Дълговете на старото май ще ги плащаме ния ,не те. Аколкото до големите бизнесмени ,в бг-ами те са от престъпник нагоре!справка някой си Вай холдинг.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е гати и корумпираната държава а кои ще плаща 30 милиона завчера нашата полиция се намеси безкомпромисно при съмнение че една дама не си е дупчила билета в общественият транспорт бъдете така безкомпромисни и срещу това огромно престъпление на практика откраднати милиони но ви е страх защото щебъдат разкрити кирливите ризи на много наши хора
13
1
 
6
 
! Отговори
до циника преди 7 години
Със Ганчев ще цъфнете та ще вържете.Каквото е хванал го е унищожил за съжаление,завода за нат.сокове,фабриката за коли също,захарни заводи и тях!
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа корумпиран, беден , но си има ЦСКА. .....
11
12
 
4
 
! Отговори
циника преди 7 години
11, ро.гатите не се радват, а просто им трепери под лъжгичката за онова което ще им се случи. Те свикнаха ЦСКА да бъде управляван от васали като божков и титаните. Сега с Гришата:)))) оххххх:)))
10
8
 
6
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ГО НАПРАВИ преди 7 години
По този начин се създава прецедент, защото всеки клуб, по примера на Левски, ще може да си чисти задълженията със закриване на дружеството и създаване на ново,което веднага се допуска до участие в елита !!!НАД 12 МИЛИОНА ЛЕВА ДЪЛГОВЕ ИЗЧЕЗНАХА И НИКОЙ В ДЪРЖАВАТА НЕ ПИТА ЗА ТЯХ. ЗАЩО?
9
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам на какво се радвате, рогатите. Ще вече ще ви бие "Цецка Латексова Етрополска" ли? По-малко срамно е да кажеш: "Паднах от ЦСКА". Или викате все едно чий е, все ни е отзад.
8
6
 
7
 
! Отговори
циника преди 7 години
7, глу.пости, това дружество поема дълговете към държавата, а с това и историческите постижения на предишния клуб. Все едно Глазгоу Рейнджърс, регистриран преди 3 години да няма нищо общо с фалиралото дружество със същото име:)