Фенове на хибрида ЦСКА се срещнаха с Борисов

Дадох стадиона на хората по трибуните, каза премиерът
14 юли 2016 11:30,
82
Фенове на хибрида ЦСКА се срещнаха с Борисов
Снимка: BTV

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат от фенове на ЦСКА, които му благодариха за връщането на стадион "Българска армия" на "ЦСКА – София" на Гриша Ганчев.

Борисов призова феновете на ЦСКА, които са разделени на два лагера в момента, да се съберат и да се разберат. "Това е отборът с най-много успехи", уточни премиерът.

"Дадох стадиона на хората, които са по трибуните", уточни Борисов.

Премиерът коментира и приключителото Европейско първенство по футбол. Той там бил за Хърватия, които обаче отпаднаха рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Митко преди 5 години
До gostСамо Динамо-Спартак оле!!!
60
0
 
2
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Това е ЦСКА,тия във Втора лига са Лудогорче 1945+3 и Авиатор 1948 и нямат нищо общо с ЦСКА!!!
59
1
 
2
 
! Отговори
gost преди 7 години
Само литекс оле
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подуяне е обора! Защо има 2 чорби?
57
3
 
7
 
! Отговори
kdk преди 7 години
Ловеч може ли да направи за смях и да разгроми европейския шампион колоса Интер на собствения му терен бе?Етрополе може ли?Или кой може , евромалоумника и срама на нацията Лефски ли? Не, само Богоравния ЦСКА го може това и то когато си поиска! Ето ви ги го отговора на спеколацийте, че било хибрид, че било менте. Хибридите и ментетата и лефскитата не отстраняват европейските шампиони господа, те го поемат от Бате, Жилина и Олимпия (скоро и от Марибор) Евроколосите коленичат само пред великия ЦСКА
56
1
 
6
 
! Отговори
kdk преди 7 години
Елегантно и мазно - само така. Кое не е ЦСКА - футболисите, треньора, фанелките, публиката, стадиона, музея и купите в него - висчко си е пак ЦСКА и във висшата лига напред. Кви Литекс, кви Чавдар, кви пет стотинки - няма такива. Гълтаме ги, изчезват и до догодина никой изобщо не помни, че някога са съществували. Отърсваме се отпраха, паяжините и дълговете в лицето на ония безмислени останки и продължаваме напред. Говедата нека си мучат, а ние ще ги мачкаме както винаги. Пък те нека се утешават, че им го вкарва Литекс, или Чавдар нещастници щом това ги утешава. Велик ден!
55
1
 
7
 
! Отговори
kdk преди 7 години
Ето че одговора дойде по най-неочаквания и убедителен начин. Нека попитаме всички скептици и носталгици-кой е единствения отбор който във всеки един момент когато си пожелае може да отиде да гостува на най-големите отбори на света и там у дома им да ги унизи да ги надифрае да ги разгроми? подсказваме-не, това не е Етрополе, не е и Литекс. И по никой начин не е и говеждия Лефски хаха. Това е само единствения великия, Богоеравния ЦСКА. Това е за който се е усамнил-тази вечер се видя дали е ЦСКА!
54
1
 
3
 
! Отговори
франкенщайн преди 7 години
Тази врътка няма да мине пред УЕФА.Така всеки може да не плаща осигуровки и заплати на играчите си и ни лук ял,ни лук мирисъл.Вземаме едни пари и се правим на велики ,а после да ги връщат баламите или по-скоро никой.Хибридите обикновено са ялови,а това ново Етрополско -Ловешко творение е най -добре да се нарече КАТЪР -София.
53
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Като е хибрид , какво прави Борисов там ?Абе това никъде го няма - идва някакъв милионер , заплюва си един отбор , преименува го с името на най - успелият отбор , взима му стадиона и казва - ТОВА е вече новият отбор ?! Къде го има това, в коя държава ?! Безумие нечувано !?НИКОЙ ФЕН НА ИСТИНСКИЯТ ЦСКА, да НЕ СТЪПВА НА МАЧОВЕ НА МЕНТЕТО !!
52
0
 
2
 
! Отговори
gost преди 7 години
Интересен профил има един във феис искам да го питам тоя де ги пише вярва лиси или да щото доскоро тоя подкрепяше и реклама правеше на тоя човек що ли за простотия има
51
1
 
5
 
! Отговори
1221 преди 7 години
Фенове на хибрида ЦСКА се срещнаха с мъдреца от Банкя на предизборна среща.
50
2
 
3
 
! Отговори
1921 преди 7 години
ПЕЕВСКИТЕ ФЕНОВЕ И МЕДИИ НЕ УСПЯХА ДА СИ ПРОКАРАТ ИДЕЯТА "АВТЕНТИЧНОТО" ЦСКА ОТ 1999, ДА КРЕТА 30 ГОДИНИ В АМАТЬОРСКИЯ ФУТБОЛ С НЕНУЖНИ ЮНОШИ ОТ "ЛЕВСКИ РАКОВСКИ". ГАНЧЕВ Е ЗАДЪЛЖЕН ДА ПЛАТИ НА ДЪРЖАВАТА ДЪЛГА НА СТАРОТО ДРУЖЕСТВО И ПО-ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ПРИЕМЕ КАКТО ПАСИВИТЕ, ТАКА И АКТИВИТЕ. ТАКА НЕДОВОЛНИ ФЕНОВЕ НА ЦСКА НЯМА ДА ИМА. НЕДОВОЛНИ ЩЕ СА САМО ПЕЕВСКИТЕ ФЕНОВЕ!
49
1
 
3
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ЦСКА ще плати на държавата. Това е заложено в документа от вчера, чрез който се дават базите на ЦСКА ! И двете дружества се държат от Гриша Ганчев. Сега ЦСКА София поема пасивите натрупани от старите собственици за базите и се ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ ПЛАТИ ! ПРИЕМАНЕТО НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ПЛАЩАНИЯ означава, че ЦСКА София приема и ПАСИВИ и АКТИВИ. НЯМА ДА ИМА НЕДОВОЛНИ, НИТО ДЪРЖАВАТА, НИТО ТЕЗИ ФЕНОВЕ КОИТО СА ВЛЮБЕНИ В ДРУЖЕСТВОТО ОТ 1999 ГОДИНА !!!
48
1
 
5
 
! Отговори
1948-2016 преди 7 години
Г-н Борисов,вие загубихте много с решението си.ГЕРБ ще разбере какъв гаф сте извършил на изборите.Предаването на интересите на държавата не е ли предване на народа.Къде са виновниците по ведомствата години наред затваряли очи и уши за нередностите извършвани от ЦСКА.Дадохте базите на хора с които явно имате общи интерси.Истината ще излезе наяве.Жалко е за заблудените фенове които подкрепиха тази подмяна.Никога няма да приема фалша защото това означава да убия 50 годин червена вярност.
47
4
 
4
 
! Отговори
ЛИ-СКА преди 7 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор. # Cъщия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО. # Сега, когато вече НАТО провежда сесии във Варшава кому е нужен ЦСКА ? # 3 милиона българи избягаха от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на КОМУНИСТИЧЕСКОТО IZ4ADIE ЦСКА, както реанимирахме Д.С.-iz4adieto ЛЕВ
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дадоха стадиона на Литекс и Гришата той умее да си постила а и 2 години се води прави автомобили а в действителност само ги внася всички го знаят но си кротуват ,защо ли ???
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОЙ ДА НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ
44
2
 
4
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
До знайкоЯвно деменцията, популизма и овчата т*пота са ви присъщи. Чорни никъде не бил фигурирал... Аве лапе, вземи пусни на майка си бомбата, обърши тая уста и си лягай за следобеден сън.
43
3
 
9
 
! Отговори
георге преди 7 години
"Рейнджърс постъпиха по същия начина като Г.Г"Хахаха стига лъгахте ве.. или стига вярвахте на лъжите на ГГ! Гласгоу фалираха, държавата продаде активите им на нова компания и клуба започна да играе отново но от най-ниските групи! Същото се случи и с Фиорентина! Вземи прочети малко...
42
3
 
5
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
До АнонименАхахахаххаха фена на обора с шефове ЧОРНИ и ПЕЕВСКИ. Пич, пий ги тия хапове бе, маа*а му стара!