Бербатов още мечтае да играе в Англия, чака спецоферта

Да си свободен агент не е хубаво нещо, призна той
Обновена: 3 ное 2016 08:31 | 3 ное 2016 08:28,
19
Бербатов още мечтае да играе в Англия, чака спецоферта
Снимка: Facebook

Искам да се завърна в Премиършип. Би било страхотно. Искам да играя футбол толкова дълго, колкото е възможно. Това заяви голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов.

Бербатов бе в ролята и на най-голямата звезда на "Уембли" по време на мача от Шампионската лига "Тотнъм" – "Байер" (Леверкузен), па макар и в ложата. Първият българин, голмайстор на английската Висша лига, бе сред най-търсените събеседници от журналистите. Още преди мача той даде интервю за BBC Radio 5.

"Надявам се скоро да си намеря отбор. Във футбола не става дума за възраст, а за това дали го можеш, или не. Затова се надявам отново да ме видите скоро на терена", заяви Бербатов. Попитан къде евентуално би заиграл, 35-годишният българин отговори: "Вероятно тук, в Англия. Когато си играл във Висшата лига, не искаш да ходиш някъде другаде. Затова се надявам, че мога да играя отново тук", коментира футболистът.

"Свободен агент съм. Да си свободен агент вероятно не е хубаво нещо. Надявам се, че този период за мен ще приключи скоро. Искам да играя футбол толкова дълго, колкото е възможно. Има играчи, които продължават да доказват, че годините са просто число. Например Тоти", каза и в това интервю Бербо.

Какво каза още Бербатов, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Преди години до пожарната във Варна имаше едно игрище на сгурия(може още да си стои) та събота се събираха мъже на неговите години и като почнат по час -два бягаха като изоглавени , докато им залепнат дрехите на гърба.... този надали може да приживее подобни тренировки.
9
0
 
8
 
! Отговори
Тайна Информация преди 7 години
Бербатката ако до Нова Година не си намери отбор ще подпише с Верея Стара Загора където поддържа форма в момента .100% Вярно
8
0
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Сър Алекс в Биографичната си книга която издаде преди 2 години пише:"Ще запомня Бербатов с това че на блок масата ядеше 2 пъти повече от другите съотборници а на терена бягаше 3 пъти по малко."Което е факт!Средно професионален футболист бяга по 12 км за 90 мин.Наш Бербо бяга по 4 км за 90 мин.Че е голаджия е безспорен факт,знае как да се пласира и с малко бягане бележи и обира увациите.Но това драни неговите съотборници .Разбираемо.
7
2
 
13
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
До АнонименАбе къв Брайтън бе пич? Те и в трета дивизия бягат като изоглавени, и влизат здраво в единоборства! Наш Митко като го видят че си пази краката и гледа да не си развали прическата, знайш ли кога ще го вземат!
6
2
 
12
 
! Отговори
Дали? преди 7 години
Бербоо, ами като не искаш да напускаш защо ходи в Монако и в Гърция бе? Защо не си стоя в Англия? Защото искаш голяма заплата, а няма кой да ти я даде вече!Всички те разбраха, че играеш вече само за поддържане на тонуса! А такива играчи, които не си дават много зор, никой не търси! Иначе в Щатите първенството е точно като за теб, пълно е със звезди, които ги понамързява вече!Забрави за Висшата лига!
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еей, злобен народ.И аз да съм на Бербатов, няма да искам и да стъпя в тази нещастна територи, наречена държава.
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки човек трябва да има поне към себе си реална самооценка и да не позволява да се превърне в посмешище.
3
6
 
34
 
! Отговори
манекен преди 7 години
Така наречения "манекен" вече не го искат никъде.И аз искам да играя в Англия, а дано, а *** надали :)
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що си не гледа старините.
1
14
 
33
 
! Отговори
рууни преди 7 години
Вие нормални ли сте?Нещастното същество,наречено бербатов,щяло да играе отново във Висшата лига.Те не го искат в Турция,той се натиска за Англия.....

Спонсорирани публикации