Легендарният Адурис сломи Барселона на старта на Примера

Нападателят донесе победата на Атлетик Билбао с 1:0
17 авг 2019 08:35, Красимир Ангелов
10
Легендарният Адурис сломи Барселона на старта на Примера
Снимка: Reuters

Барселона започна сезона в испанската Ла Лига със загуба с 0:1 от Атлетик Билбао в двубой, игран на стадион "Сан Мамес". В главен герой на мача се превърна ветеранът на баските Ариц Адурис (89'), който няколко минути след като влезе в игра, донесе победата си след страхотно изпълнение на странична ножица в края на срещата.

Каталунците по традиция изиграха доста тежък мач срещу добре подредените домакини и дадоха жертва още в края на първото полувреме, когато Луис Суарес получи мускулна травма и бе заменен принудително. Барселона беше и без голямата си звезда Лионел Меси, който лекува контузия.

Футболистите на треньора Ернесто Валверде владееха повече топката и на два пъти нацелиха гредата, а през второто полувреме с пропуски се отличиха Антоан Гризман и Иван Ракитич.

Как се разви първата среща от новия сезон в Испания четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Така като стане преди 4 години
Браво на Атлетик
4
0
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Мдаааа... Реа, без Роналдо и Барцелона без Меси са отбор като ,,Бистришките тигри,, !!! О,тигре,тигреее...
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така им се пада .Ман.Сити с ШЛ този сезон .
2
5
 
10
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Барса са велик отбор , а Атлетик Билбао са корав и много труден съперник.Плюещите във форума просто са привърженици на Балета от Мадрид.Злорадството взема връх над мисълта ,ако въобще има такава.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук виждам големи експерти по футбол. Барса били средняк. Сигурно циркаджииската бг лига с буренясалите селски стадиони и абсолютно некадърните отбори по ви харесат. Няма нещо по уникално от българина. Критикува с пълна уста и абсолютна увереност, потънал в кал. Може да ти харесва повече или по малко, но да говориш с такова пренебрежение за легендарни отбори, това може да го направи само българин. Дано да може да, видите някога истински стадион като Camp Nou. Да ви се избистри селското

Спонсорирани публикации