Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова - гост в рубриката "Златните" по Bulgaria ON AIR

Не пропускайте вълнуващия разговор на 15 април от 07:00 часа
Обновена: 14 апр 2022 16:28 | 14 апр 2022 15:56, Красимир Ангелов
2
Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова - гост в рубриката "Златните" по Bulgaria ON AIR

Тази седмица в рубриката "Златните" на сутрешния блок "България сутрин" по Bulgaria ON AIR гостува вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова. На 15 април, от 07:00 часа, зрителите на националната политематична телевизия ще научат повече за личните и професионални избори на българската грация.

Талантливата гимнастичка за пръв път стъпва на килима на 6-годишна възраст в родния си град Плевен. Не след дълго се премества в София, където с упоритост и неуморен труд започва да изкачва стълбата към върха.

"Като най-върховен момент в кариерата си определям спечелването на златния медал в Баку през 2017 г.",  споделя Невяна Владинова.

След стотици отличия и призови места от световни и европейски състезания слага край на състезателната си кариера и след 20 години на килима взима решението да поеме по нов път – избира да стане част от ръководството на федерацията.

Пред харизматичната водещата на сутрешния блок Мария Константинова, Невяна Владинова споделя защо не става треньор, какво ѝ липсва от гимнастиката, връща ли се често към спечелените медали и какво е да работи заедно с Илияна Раева, Мария Петрова и Мария Гигова.

Не пропускайте вдъхновяващия разговор с Невяна Владинова в авторската рубрика „Златните“ на „България сутрин“ – 15 април, от 07:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 2 години
добре, че живях по време, когато жените още преличаха на хора!