Абаджиев и Янев в ДАНС за ислямизирането на Рибново и Сатовча

Директори заставят деца и учители да ходат забрадени в училищата
4 мар 2009 07:04,
226
Абаджиев и Янев в ДАНС за ислямизирането на Рибново и Сатовча
Деца със забрадки в училището в Рибново. Снимка: БГНЕС

Рибново, Община Гърмен

Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставя учителите да ходят с облекло, което да не е светско.

Настоява учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

Директорът подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия, който задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет (ЗИП) – ислям.

Бошнак настоява децата да се обръщат към него вместо с господин с ага.

Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат, ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат.

Сатовча, област Благоеврад

Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско.

Ушева в момента е в отпуск по майчинство и за да държи под контрол "описаните порядки", е назначила съпруга си на длъжност и.д. директор на училището – Исмет Ушев, който е учител по религия.

И в двете селища живеят само българомохамедани, говорещи единствено български език.

Двата скандални случая, подкрепени от видеоматериал и снимки, бяха оповестени от Димитър Абаджиев и лидера на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, които се зарекоха да сигнализират ДАНС за порядките в тези региони.

По този начин в България се взривяват европейските ценности и се проправя път за фундаментализма в Европа, категорични са и двамата.

"Въпреки членството на България в ЕС някой региони на страната имат нужда от повторно освобождение – не от турско робство, а от засилващия се фундаментализъм и радакален ислям", каза Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Янев и Абаджиев са прави !!!! Не трябва в изначално ХРИСТИЯНСКА държава да продължават да се строят джамии,камо ли-университети; да са турски новините и медиите;управляваща турска партия и кметове-турци;и т.н и т.н.....И стига някои тука са се подмокряли при мисълта,че не е толерантно да повдигаме този въпрос !!! Мисля,че толерантността ни на българи и християни е отишла даже много далече !...
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
IBAHTN DARZHAVATA!!????? to tui ne e darzhava a oblast ot osmanskata imperiq
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
оооо ами нека дойде Живков добре дошло за хорицата с които се гаврите всеки изминал ден !!! тогава да идим България на какво ще заприлича !!!
142
0
 
0
 
! Отговори
Симон Боливар преди 15 години
Разбира се, че всякак ще се стремят хората да са разделени по какъвто е възможно признак.Нали ако са на един акъл някой ден могат да вземат по един неокастрен прът и да нашарят крадливите им извратени дирници.Но, не! Мутрата, щом е от НАШИТЕ е хубава мутра.Гадовете не им пречи ни народност, ни религия, ни нищо да се обединяват и ни тормозят, а вие си плямпайте, делете се на правоверни и ***, сложете си забрадки и хубаво ги увийте около заблудените си кратуни за да не виждате колко сте нещастни.Защо е нужно някой да е вярващ за да бъде човек.Къде е разумът?Значи, ако нама забрадка или фередже трябва непременно да е дибидюс разголена като фолкбоклук.Не може ли да бъде просто една добре образована, възпитана и приятно облечена съвременна жена, лишена от разни богови предразсъдаци и религии.Има ги, но ние дадохме възможност на изметта да ни се качи на главите и да ни налага как да живеем.Ще скочите ли като един да протестирате сега като ви увеличат тока.Не, обратното - ще се присмивате на някой който от енергото са изключили за неплатена сметтка. И аз вчера се смях на един такъв , вместо заедно с няколко други сеирджии да ги изгоном с камъни поганците.
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
еее ама вие много сте загрижени за тия деца бре хора нали са мюсюлманчета какво сте ги закоментирали толкова много оставете ги да се оправят сами
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
istinata e vtori todor jivkov koito da izgoni vsichki turcholq v turciq a tezi koito ostavat da sa prekrusteni s bulgarski imena malko trqbva da se zategnat tezi neshta zashtoto naposledak s dosta burzi tempove bulgaria se turcizira i skoro nqma da se radvate na nacionalnite praznici za osvobojdenie zashtoto nie pak shte sme pod tursko robstvo
139
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 15 години
След като са нарушили закона следва затвор. Да, така е. Прав си.Ама ще има ли затвор наистина? Не съм много убеден.Вместо това ние си чешем езиците и се оправдаваме с Турция и турското робство, което е свършило отдавна. Затова исках да кажа, че както правилно беше написан един коментар, турските военни следователи пипат много по-ефикасно от нашите. За съжаление в Турция ислямският тероризъм вирее много повече, но пък може би точно затова турците имат много по-голям опит в справянето с тероризма от нас. Не забравяй че Турция е светска държава и там много религиите не са на почит! А защо у нас виреят? Ами донякъде защото държавицата ни е слаба - ето затова не съм убеден дали можем да се справим така лесно. Казваш - затвор трябва. Добро пожелание. Дано се сбъдне!
138
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как да повярвам,че тези деца са щасливи и свободни с тези ежедневни за тях дрехи?Как ли играят на двора,скачат на въже или вчас по физическо?Как ли ги познават майките им като погледнат към двора на училището?
137
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 15 години
Тази директорка трябва да отива на прокурор.Тия учители са за затвор.В Афганистан от такива *** учители са доведени хората до скотски живот.Алчноста да крадат на върхушката на ДПС довежда тук всякаква *** само да им дават рушвети. Ако остане на тях ще го продадат това население от бългрски турци и българи мохамедани за роби само някой да им даде пари. А местните лидери на ДПС ги избират възможно най тъпите за да им слугуват на депесарските политически босове. Тия последните затова ДС ги купуваше за да не мътят главата на честните хора. Доган е пример за това .Като почна да разбутва народа и го тикнаха в пандиза .Иначе в досието му няма едно донесение. Просто си го държаха на каишка. Ама след 89 г ЦРУ изкомандва агентите си демократи да му направят партия. Ама той толкова се разпищоли че сега има каманда да го разкарат. След изборите Сергей ще си го отсвири по параграф. По важно е обаче да се разчистят местните му мекерета, защото народеца от тях тегли.
136
0
 
0
 
! Отговори
Adasa преди 15 години
Моля Ви, не позволявайте и не подкрепяйте нарастването на етнически конфликт в България! В земите на България винаги са живели в мирно съгласие българи, турци, роми, евреи и пр. и до преди 15 - 20 години обикновенните хорица не са знаели що е "етничеки конфликт", защото всички сме български граждани, независимо от етническата ни принадлежност.Единствено политиците имат интерес за създаването на конфликти на етическа основа и не знам защо ( а може би знам) МЕДИИТЕ са "ЗА" това и ехидно ги подкрепят.След няколко години, заклевам се пред Бога, че всичи ще страдат от това. Български граждани не допускайте това да става ! Тогава и България няма да може да контролира положението и ще се наложи с бича на Америка и EС ред да ни вкарват.Врмето ще покаже...
135
0
 
0
 
! Отговори
108 e прав преди 15 години
119 препорачвам ти да прочетеш - Anatolij Protopopov - Traktat za ljubovta, kak ja razbira uzhasnija dosadnik .Мисля че я има и на български език, това е научна литература не някакъв роман............дали се харесва или не на повечето е без значение , то просто е така !!!
134
0
 
0
 
! Отговори
61 преди 15 години
Ако се беше за чел още по внимателно, щеше да разбереш, че обсъждаме ислямския тероризъм, а не баски или ирландци. Силно ме съмнява баските или ИРА да дойдат на гара Буново да правят атентати у нас. Те си правят само в техните държави, с определени искания. ИРА даже вече не прави. А ислямските камикадзета са плъзнали по цял свят, с мераците да наложат с огън и меч да наложат исляма, както повелява корана. Ако си по преглеждал.Освен това, мен слабо ме интересува какво правят с тези турците и какъв е опита им. Ние сме суверенна държава и си имаме закони. И няма какво да се заиграваме стакива страни.След като са нарушили закона, то следва затвор, по възможност за по-дълго време, а ако е чужд гражданин, след това се изгонва от България.Българското общество няма нужда от ислямизация, респективно ***. Ако някой му се иска да се връща столетия назад, да си търси друга държава за живеене.
133
0
 
0
 
! Отговори
108 e прав преди 15 години
108 e прав за съжаление. Когато първичните инстинкти са по-слаби резултатът е такъв. Образование и развитие се създава за едно две поколения, това време за природата и равитието на земята е пренебрежимо малко .......оцеляват най-силните ! Оцеляват тези с дадени генетични качества ,оцеляват тези с първичните инстинкти за репродукция и презапис на генетичният материал............природата не търпи философстване! Естествен подбор , всичко прекалено крайно и изпипано е ненужно за запазване предаването на гените , просто защото природата си оставя да има в аванс гени които в определен момент са ненужни но вбъдеще може да са крайно необходими. 20% от мъжете оплождат 90% от жените , останалите се правят че нямат нужда и необходимост от това ............стадна йерархия ................като мрънкате правете деца а не се оплаквайте че нямате пари и да мислите само за кариери ,защото ще дойде време нашите жени да забременяват от *** както е в Италия и в повечето "бели" държави. Егоизмът е ценно качество но когато е над всичко просто природата лишава тези индивиди от репродукция !
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами да нека да го докажат със скрита камера и да го съдят ако трябва може и заглавието на темата да нее вярна
131
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
българка съм, лекар, ходя с къса коса и никога не съм слагала забрадка, но предпочитам жена със забрадка пред голите ц.....и на Камелия например. Обърнаха момиченцата ни на к...и
130
0
 
0
 
! Отговори
Златистия преди 15 години
До 123:скъпа,мила и т.н. госпожице,дано не ти се налага да носиш подобно нещо(забрадка)която евентуално да те пази от хорската злоба.Първо не съм убеден,че именно забрадката ще те предпази,второ прочети внимателно статията и ще разбереш,че много малко е доброволното начало у тези деца когато им налагат някакви порядки които не са характерни за българите мохамедани.Хайде остани си с здраве и прогледни за истината...
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Както хиляди потоци, бликнали в далечни краища, се вливат в пълноводна река, така вчера хиляди българи заляха столицата, за да кажат НЕ на новото турско робство. Вдигнали гордо партийните хоругви на АТАКА с имената на своите градове, те заляха София и наелектризираха страната със своята решимост за независимост, суверенитет и българщина.
128
0
 
0
 
! Отговори
SALLY преди 15 години
СКАНДАЛНО Е В 21 ВЕК ДА СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА. ЗАЩО НЕ ОТИДЕ РЕПОРТЕР СЪС СКИТА КАМЕРА И ДА НАПРАВИ РЕПОРТАЖ И ТОГАВА ДА ВИДИМ ДАЛИ ИЗБОРА Е СВОБОДЕН!
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мюсюлманино 123, що се правиш а паднал от полумесеца.Ти разлика между принуждаване и манипулиране правиш ли. Ти може да бъдеш принуден да извършиш други дела, като да се клатиш над корана и да биеш чело в пода. Естествено вече, че самото слагане на забрадка не е принуждение. Но са те принудили да извършиш куп други дела преди това. Като тези деца в Рибново, които точно са ги принуждавали. И просто се опитват да ги осакатят душевно.
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
евала на 123 браво човече!