Радикалните ислямисти: "Трябва да завземем света"

Задържаните "учители" от Пазарджишко ги грози затвор до 3 години
Обновена: 6 окт 2010 16:48 | 6 окт 2010 16:47,
119
Радикалните ислямисти: "Трябва да завземем света"
Снимка: БГНЕС

Радикалните ислямисти от разбитата организация „Ал Уакф Ал Ислями” са обучавали деца от бедни семейства на територията на цялата Пазарджишка област.

“Радикалните ислямисти са обучавали главно деца от мохамедански произход, чиито родители нямат пари да им платят образованието”, заяви пред Dnes.bg говорителят на прокуратурата в Пазарджик Снежана Стоянова.

“Учителите“ втълпявали в главите на малките си ученици важността на исляма и ги убеждавали, че ислямът е религията, която трябва да превземе света”, обясни още говорителят на прокуратурата.

“На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма“.

Тези думи са били част от репертоара на радикалните ислямисти, които всекидневно в рамките на последните години са зомбирали децата от Пазарджишко.

Към момента няма повдигнати обвинения срещу никого, а само се претърсват конкретни адреси във Велинград, научи още Dnes.bg.

“От това какви предмети ще намерим в домовете, зависи дали ще бъдат повдигнати обвинения“, заяви още прокурор Снежана Стоянова.

Още по темата

За проповядване на радикален ислям наказанието е лишаване от свобода до 3 години, уточни окръжният прокурор на Пазарджик Димитрия Ганчева.

По думите й предвиденото наказание в НПК е малко, но това е законът.
Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
6
 
! Отговори
jivko преди 13 години
radikalnite isliamisti triabva da badat likvidirani,makar i da jiveem v 2010 godina,radikalnia islam e mnogo opasen, a za sajalenie nasheto musulmansko naselenie e kato stado ovse,i se vodi po uma na manipolatorite isliamisti......
60
4
 
1
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Всички религии трябва да бъдат забранени.
59
0
 
2
 
! Отговори
opasano преди 13 години
ne samo pazardjijka trqbva da ima takiva akcii i v kardjaliisko i vsi4ki ob6tini s preodolqva6to tursko malcinstvo
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
журналисти и политици ..... всичките са един дол дренки
57
13
 
2
 
! Отговори
Осман Паша преди 13 години
да си върнем откраднатото от пияните мужици ,преди 132 години братя мюслюмани!!!Аллаху Акбар!!
56
1
 
1
 
! Отговори
tr преди 13 години
DO DEDO ----VNIMAVAYDEDO STE SE PRISNES OT ...........
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe ostavete gi da sa opravat Amerika i Briksel
54
3
 
4
 
! Отговори
ui4o преди 13 години
Ти за радикален ислям чувала ли си бе ***
53
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не им обръщай внимание. Говорят за еволюция, цивилизация, в кой век живеели те в кой век живеели мюсюлманите. Докато има овце, които могат да мразят нещо което непознават само защото така са гледали по телевизията, този свят няма да се оправи. И не аз самият не съм мюсюлманин. Но да бъдеш ЧОВЕК е въпрос на личен избор, независимо коя религия следваш и дали изобщо следваш такава. И този избор повечето от тук НЕ СА направили
52
6
 
2
 
! Отговори
Мюсюлманка преди 13 години
За твое сведение съм приела исляма и съм ходила не само на училище! Ти се огледай, че наистина века, в който живеем е много показателен за човечеството!
51
1
 
6
 
! Отговори
anarhist преди 13 години
кръстоносните походи се водят мюсулманке защото неканени се настанихте вие мюсулманите в анадола.трябва да се чете историята такава каквато е.
50
1
 
1
 
! Отговори
Djakona преди 13 години
След като нашата църква е безсилна да върне хората в лоното на църквата ,мнозина просто си остават атеисти или се насочват към други религии...И всеки е в правото си да пропагандира за своя "БОГ". Колкото до така наре4ения "радикален ислям"... то го има във всяка една религия...Съветвам службите да не стават играчка на чужди служби...и да си играят с огъня и с чувствата на хората.
49
3
 
0
 
! Отговори
мюсюлманка преди 13 години
Не се прави на мюсюлманин, че си лош артист, аз няма да сляза на твоето ниво, ако имаше и най-бегла представа за тази религия изобщо нямаше да си тук, да се държиш по абсолютно недопустим за ЧОВЕКА(а да не говорим за мюсюлманина)начин.
48
3
 
1
 
! Отговори
Djakona преди 13 години
ПАРАНОЯ... от това страдат слугжите ни.....А може и те да не си вярват,а просто да отчетат деиност пред Янките...Преди 20 години за религиозна пропаганда те грозеше затвор по член 108 от Глава първа от НК...За атеизъм .т.е.антирелигиозна пропаганда имаше потупване по рамото..Сега в България шетат какви ли не мисионери...,какви ли не секти проповядват тяхната версия на Християнството.....Нормално е и мюсолманите да се борят за умовете и сърцата на хората.....След като нашата църква не може да
47
8
 
1
 
! Отговори
мюсюлманка преди 13 години
Извинявай, ти си хахото! Май четеш, но не разбираш: ".... и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш." Този стих обяснява много добре за кои хора става дума Корана(както и Библията) не се чете като се взимат отделни цитати и си ги използваш както ти е угодно . Когато искаш война, е много лесно а я разпалиш, по твоята логика, и ние трябва да мразим християните така силно, защото кръстоносните походи са водени от хора, наречени християни!!!!!!!
46
5
 
5
 
! Отговори
do Musulmanka преди 13 години
Абе вземете да ходите на нормално училище ,може би тогава ще разберете колко заблудени сте.Я се огледай къде се намираш и в кой век живееш, и тогава ми говори за ислям.
45
4
 
2
 
! Отговори
Абу Бум та Ваи преди 13 години
Тея баш от Бг ще започнат превземането на света ---ама нали и ние имаме контингент ,трябва да си имаме и терористи,дано да не се увлекат сценаристите и да направят и някоя друга дивотия,,,,
44
16
 
2
 
! Отговори
Musulmanka преди 13 години
На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма. - За ваше сведение Исляма изобщо не проповядва тсва, и терминс като "радикален Ислям" са измислени за да мътят главите на и без това заблудените маси. Ако държахте на истината, щяхте първо а проверите що за религия е Исляма(но от мюсюлмански источници), и после да вярвате на невероятно плоските и съвсем целенасочени лъжи на безмозъчните кръвопийци наричащи себе си "журналисти".
43
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
такива радикални ислямисти се финансират главно от ЦРУ и други тайни служби на немюсюлмански страни. И целта е точно това което вече са успели да направят с теб - да насадят етническа и религиозна омраза.
42
3
 
4
 
! Отговори
християнин преди 13 години
Жив *** сте...и от това нищо няма да излезе, но 20 хрантутника в ДАНС Пазарджик лапат по 2000 лева на месец - и за какво бе Цецо???