Радикалните ислямисти: "Трябва да завземем света"

Задържаните "учители" от Пазарджишко ги грози затвор до 3 години
Обновена: 6 окт 2010 16:48 | 6 окт 2010 16:47,
119
Радикалните ислямисти: "Трябва да завземем света"
Снимка: БГНЕС

Радикалните ислямисти от разбитата организация „Ал Уакф Ал Ислями” са обучавали деца от бедни семейства на територията на цялата Пазарджишка област.

“Радикалните ислямисти са обучавали главно деца от мохамедански произход, чиито родители нямат пари да им платят образованието”, заяви пред Dnes.bg говорителят на прокуратурата в Пазарджик Снежана Стоянова.

“Учителите“ втълпявали в главите на малките си ученици важността на исляма и ги убеждавали, че ислямът е религията, която трябва да превземе света”, обясни още говорителят на прокуратурата.

“На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма“.

Тези думи са били част от репертоара на радикалните ислямисти, които всекидневно в рамките на последните години са зомбирали децата от Пазарджишко.

Към момента няма повдигнати обвинения срещу никого, а само се претърсват конкретни адреси във Велинград, научи още Dnes.bg.

“От това какви предмети ще намерим в домовете, зависи дали ще бъдат повдигнати обвинения“, заяви още прокурор Снежана Стоянова.

Още по темата

За проповядване на радикален ислям наказанието е лишаване от свобода до 3 години, уточни окръжният прокурор на Пазарджик Димитрия Ганчева.

По думите й предвиденото наказание в НПК е малко, но това е законът.
Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
сряда преди 13 години
*-------всекидневно в рамките на последните ГОДИНИ ------* Защо чак сега на тези действия /ао са вредни/ има противодействия
40
0
 
6
 
! Отговори
бЕдНяК преди 13 години
Да не забравяме, че има трета страна (общо казано оттатък океана ) във "въпроса", която подтиква (въоръжава, финансира,...) и използва радикалните елементи като преден фронт за тези процеси на геноцид (най-малкото младите не искат да живеят при условията в държавата ни) над православните в България. По-късно след нагнетяване на обстановката тази трета страна нищо чудно да ни се представи като "спасител", без който не можем да се справим.
39
2
 
24
 
! Отговори
Мижгай да те лажем преди 13 години
Тодор Живков им беше майстора, лека му пръст,той щеше много бързо да реши проблема.Сега ги галят,че им подлагат,че незнам си какво...,те затова правят така ,защото се чувстват ненаказуеми тука.А да отидат в САЩ,жална им майка!
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
39, "човек, който се моли и говори за религията си"? Прочете ли какво становище са изказали господата, които се "молят и говорят за религията си"? Ето го - На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма.Това не е просто безобидно говорене. Християнството може да казва, че който не е християнин няма да отиде в Рая, но Ислямът е доста по-краен(в радикалните си вариации, има и нормален Ислям).
37
1
 
14
 
! Отговори
аЕГТ преди 13 години
Който сам си го направи е така. Това е резултатът от пикливата "демокрация"!
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"..Към момента няма повдигнати обвинения срещу никого,......."Обвинения няма и да има.1. Защото не могат да вкарат човек в затвора за това, че се моли и говори за религията си (гарантирано право от конституцията и в международни документи) 2. Целта е да се вдигне шум за да не се чува за некадърното управление на правителството. Утре протестират синдикатите. Докторите са в готовност да протестират. Полицаите също са в готовност. Май ще излезе кьор фишек като с Башев и Бошнакмай ще е ьж
35
1
 
14
 
! Отговори
АZ преди 13 години
"Радикалните ислямисти от разбитата организация Ал Уакф Ал Ислями са обучавали деца от бедни семейства на територията на цялата Пазарджишка област."Еничарите какви са били-толкова е близко до ума такова заключение при горното изявление-българчета, които чрез зомбиране са били най-кръвожадната и безмилостна армия на Турция.
34
7
 
25
 
! Отговори
Дедо преди 13 години
Няма турци в България - последния беше Меди Доганов, който всъщност е татарин, така че свиквай с кирилицата *** и марш на тютюна!
33
0
 
14
 
! Отговори
H8C0RE преди 13 години
"Радикалните ислямисти са обучавали главно деца от МОХАМЕДАНСКИ ПРОИЗХОД" - ------------------Т.нар. "мохамедански произход" е опита на ДПС да турцизират помаците чрез официалната държавна политика. Произходът е етнически, а не религиозен!!! Тоя *** говорителя на прокуратурата да види какъв гаф е направил!
32
19
 
4
 
! Отговори
TR преди 13 години
KOLKOTO SI ISKACH MRAZI TURTSITE HICH NE NI E NA HUYA, TI PIRVO OBICHAY SEBE SI ***.
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Крайно време е да се проверят всички "учители" какво проповядват(преподават).
30
3
 
5
 
! Отговори
Patriot преди 13 години
Eto za tova ni triabva ATAKA glasuvaite za Ataka sledva6tia pat, a ne za gerberi i komunisti, 4e tia i ka6tite 6te ni vzemat i jenite 6te ni opraviat i decata 6te ni vzimat da gi obu4avat pak za eni4eri kakto e bilo predi blizo 700 godini
29
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това са измислици. В най-лошия случай е ставало дума за разпространение на исляма по целия свят, а не за насилствено завладяване или убиване на немюсюлмани. Ще видите, че изобщо няма и да се стигне до съд. Ченгетата само си вдигат акциите.
28
0
 
20
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
И какво от това, че ще ги осъдите на по 3 години? Ще им накривите фесовете! Те самите са заразени с тази абсурдна идея, заразили са и децата. Излекувайте децата!
27
0
 
17
 
! Отговори
Д-р Мангала преди 13 години
Радикалните ислямисти щяли да завземат света.....Каня радикалните ислямистки да ми завземат семеотделящите органи(предпочитам ги с по-големи периферии,например като на другарката Емел Етем.
26
5
 
6
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Ей много матриал за патриотите бря!Ми то Боко тиквата слушаше как анадолското ислямистче Ердоган му казваше как не признава решението на българският съд,че Генджев е неприемлив щото бил от ДС.Бря анадолските мурафети,ми то и ЛЮтви е от ДС,Меди тоже и?За ислямистите се знае много,ми то и при Боко тиквата,като гл.секр.си шетаха да сте го чули герберът да е свършил нещо-не!Тази акция е за прах в очите на народа,за да не вижда положението в партер на Б.Б. пред ислямиста Ердоган!Жалко за ОР от ДАНС!
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятел толерантността е черта на демокрацията.хахахахахахаха
24
6
 
28
 
! Отговори
Демократ преди 13 години
А къде е сега червената чета от миналата седмица които се възхищаваха на онази иранска *** Махмуд Ахмадинеджад и плюеха срещу САЩ и Западна Европа?
23
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Писна ми да показваме на всички колко сме толерантни! Време е вече да не бъдем!На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма - как ви звучи това? Май като "толерантните умират първи"Позволили сме на *** и безбожници да ни се качват по главите, а някога сме били велик народ...След време ще почнат пак да слагат бомби (спомнете си гара Буново) а ние си късаме от залака за помощи на тая ***! Едните са *** а другите смъртоносна зараза...България за Българите!!!
22
11
 
9
 
! Отговори
Топчо преди 13 години
къде е Цецко да застане сега пред камерите в целия си блясък и да каже каква блестяща спец операция са сътворили Герб и повереното ми министерство и после да му вдигнете рейтинга ***-не се излагайте