Радикалните ислямисти: "Трябва да завземем света"

Задържаните "учители" от Пазарджишко ги грози затвор до 3 години
Обновена: 6 окт 2010 16:48 | 6 окт 2010 16:47,
119
Радикалните ислямисти: "Трябва да завземем света"
Снимка: БГНЕС

Радикалните ислямисти от разбитата организация „Ал Уакф Ал Ислями” са обучавали деца от бедни семейства на територията на цялата Пазарджишка област.

“Радикалните ислямисти са обучавали главно деца от мохамедански произход, чиито родители нямат пари да им платят образованието”, заяви пред Dnes.bg говорителят на прокуратурата в Пазарджик Снежана Стоянова.

“Учителите“ втълпявали в главите на малките си ученици важността на исляма и ги убеждавали, че ислямът е религията, която трябва да превземе света”, обясни още говорителят на прокуратурата.

“На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма“.

Тези думи са били част от репертоара на радикалните ислямисти, които всекидневно в рамките на последните години са зомбирали децата от Пазарджишко.

Към момента няма повдигнати обвинения срещу никого, а само се претърсват конкретни адреси във Велинград, научи още Dnes.bg.

“От това какви предмети ще намерим в домовете, зависи дали ще бъдат повдигнати обвинения“, заяви още прокурор Снежана Стоянова.

Още по темата

За проповядване на радикален ислям наказанието е лишаване от свобода до 3 години, уточни окръжният прокурор на Пазарджик Димитрия Ганчева.

По думите й предвиденото наказание в НПК е малко, но това е законът.
Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
6
 
11
 
! Отговори
Великия ибрикчия преди 13 години
Помаците са ренегати за тях вярата е по -скъпа от рода български.
80
0
 
23
 
! Отговори
gulten ivanova преди 13 години
moia saprug e balgarin i mislia 4e vsichki hora nezavisimo ot veroizpovedanieto triabva da se uvajavame i da badem tolerantni....
79
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напълно съм съгласен. И тази нетърпимост, която лъха от повечето коментари тук е също толкова примитивна и първична, както фантазизма, в който обвиняват мюсюлманите. И лошото е че колкото по-примитивен е един индивид, толкова по-неспособен е дори за миг и да помисли..да анлизира...най-лесното е като чуе нещо различно от това което му е поднесено от масовите средства за зомбиране просто да почне да цъка минуси. Ей сега ще завалят
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
MOHAMEDANSKI PROIZHOD????????!!!!!!!!!!!!!WTF E TOVA MA KAKO???????????????Egati i negramotnostta......az kato im vidqh fizionomiite na "mohamedanite" i se ubedih,che neshto ne e nared!zaradi izolaciqta si t.n.pomaci sa stignali i do kravosmesheniq izglezhda i napravo s izvinenie prilichat na mentalno nezdravi,na tqh mozhesh vsichko da im propovqdvash.
77
6
 
3
 
! Отговори
МИСЛЕЩ преди 13 години
Защо точно сега? посещение на Ердоган, анонсирано предстоящо социално напрежение поради некомпетентен държавнически мениджмънт и страхливост на премиера Борисов и изведнъж ... кризисен ПиАр - ислямски фундаментализъм и крайно агресивна реч на Сидеров в парламента, за да имат хората какво да говорят и да бъде отвлечено вниманието им от сериозните теми в обществото
76
0
 
10
 
! Отговори
Д-р Мангала преди 13 години
Сура 8,60"И пригответе за тях колкото можете сили и бойни коне! Ще наплашите с тях врага на Аллах и вашия враг, и други освен тях, които вие не знаете, но Аллах ги знае. Каквото и да раздадете по пътя на Аллах, то ще ви се изплати и не ще бъдете угнетени"================================================Значи правилна е поговорката,че *** и на снимка да го видиш -удари му 2 шамара,ти и да не знаеш защо го биеш,той си знае защо яде бой!(хихихи)
75
1
 
3
 
! Отговори
Мен преди 13 години
До номер 80:Ами плана за драстично редуциране на хората на планетата вече не е само идея за бъдещето на човечеството а са почнали първите стъпки. Като се концентрира познанието се управлява много по-лесно. Колкото повече познание имаш толкова по-могъщ си. Бройката необразовани орангутани не е от никакво значение предивд факта, че с натискането на един бутон могат всички да измрат. До колкото съм чувал, целта е да останат около 200-300 милиона бройки.
74
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако голяма част от тук пищешите се имат за христини, то определено не са представителна извадка за "цивилизовани хора". И стига с клишета. Че ще стигнем до въпроса ще е то "цивлизация".
73
4
 
22
 
! Отговори
Мустафа преди 13 години
Братя мюсюлмани, да се върнем откъдето сме дошли - Азия е нашия дом.
72
1
 
13
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
*** да не би да е радикален ислямист та допуска пропаганда на вражда към християните?Всеки религиозен фанатизъм, включително войнстващия атеизъм са вредни за човечеството. Вярата в Бога не може и не трябва да бъде повод за омраза към хората които мислят по друг начин или са родени и закърмени с друга религия. Виновни са фанатиците евреи и фанатиците ислямисти. Християните отдавна са цивилизовани хора.
71
0
 
8
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Организаците вероятно са няколко. Много е важно да се разбере как са влезли в страната, би могло да помогне за неутрализирането на следващите, които искат да дойдат насам.
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам дали вярващите в Бог (в смисъла на Създател) ще са в незавидна позиция, но със сигурност в такава ще са хората мерещи света единствено с материалистичен аршин.
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само едно малко допълнение - нискообразованата *** както я нарече вече е повсеместен феномен навсякъде по света независимо от етноса
68
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма.Казват от ДПС!
67
0
 
5
 
! Отговори
jivko преди 13 години
koi ste vie?
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На света право на живот имат само хората, които проповядват исляма.Казват от ДПС!
65
0
 
8
 
! Отговори
jivko преди 13 години
tochno taka,i ako ima radikali da gi likvidirame kakto praveshe Arkan v Bosna i Kosovo,
64
3
 
0
 
! Отговори
tetko преди 13 години
следващия голям дивайд между хората ще е не на база на пари а на база на това дали схващат за какво става дума в тожи живот и в тази вселена. което определя незавидна позиция на всички вярващи в бог (един или повече)..
63
3
 
6
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Осман Паша, още едно глупаво изказване и ще ти махна простащините. Всички мюслими с незначителни изключения сте много ниско образована ***, от която, повярвай ми, света няма НИКАКВА НУЖДА.
62
10
 
2
 
! Отговори
Осман Паша преди 13 години
Гръмнете се вие,атакистки ***....Бойко ще бие скоро шута на фюрерчето ви и ще се съюзи с нас и с БСП!!!