Верижна катастрофа затвори пътя Разград - Шумен

Ударили са се седем автомобила, няма пострадали
Обновена: 7 фев 2012 12:55 | 7 фев 2012 10:11,
19
Верижна катастрофа затвори пътя Разград - Шумен
Снимка: Булфото

Верижна катастрофа със седем автомобила затвори пътя Разград – Шумен към 8 часа тази сутрин.

Инцидентът е станал близо до разклона за Радинград, малко преди село Ушинци. Пострадали няма.

Метеорологичната обстановка в Разградска област е силно усложнена. Силните снегонавявания водят до почти нулева видимост.

Около 9:30 часа бе въведена забрана за движение на всички превозни средства в областта. Властите призовават гражданите да не тръгват на път.

Около 05.20 часа по пътя Кубрат - Беловец е закъсал лек автомобил, който по-късно е бил изтеглен.

В преспите останал и бус, пълен с работници на "Тракция" - Самуил, който също е изтеглен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: снягзатворени пътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Draiver преди 12 години
Минах малко преди да стане тази верижна катастрофа, глупаците на 5-метра видимост бяха спрели почти на средата на пътя . Бяха две коли , Едва избегнах удара . Жена ми много се уплаши ама се разминахме , за съжаление следващите автомобили обаче не са успели. Единствените виновници бяха шофьорите защото докато ги изпреварвах останах с впечатлението че просто си приказват, удар бежду двамата нямаше. Лошото е че заради неадекватни и лоши шофьори страдат невинни хора.
15
0
 
1
 
! Отговори
сабр преди 12 години
е то вие може да искате и некой да ви пресуши морето, ама природа! Като вали толко сняг и великите ви германци и японци не могат да изчистят. Като спре тогава се чисти. Иначе е даване на пари да се изгребва морето
14
0
 
5
 
! Отговори
Разград 1 преди 12 години
Тука в нашия край все едно че ние сме друга общност,все софия,ама софия не е българия.И ние плащаме данаци,винетки и така нататък а неможе да мръднем никаде,тока спира,ту идва,а пак абсолютно никой не чисти,и миналата седмица сащата работа,е кво да се молим да не вали ли,ами то зима е бе
13
0
 
1
 
! Отговори
of преди 12 години
Abe hora kakvo stava s taq nashata darjava, vseki den bedstviq :((((
12
0
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
А ти излизал ли си навън или говориш на изуст ? Няма значение дали ще изчистят пътя, тяхната работа е ДА ГО ЧИСТЯТ, а не да си бъркат в носа! Вчера пътувах от от София до Варна и участъка около Шумен беше най-зле. Като тогава сняг не валеше!
11
0
 
2
 
! Отговори
do 12 преди 12 години
В момента когато ББ и Герб обявиха номинацията за кмет на Варна, ми стана ясно какви ментета са! Кирил Йорданов - *** на ***! Елате да видите улиците! А снегопочистването е провал в цялата страна ! Аз НЕ гласувах за Герб и Кирил Йорданов!
10
0
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Оплачете се на Бойко Борисов, негов човек ви е кмет!Ха-ха,голям цирк! Повечето нови,стари управници са от едно и също тесто.Жалко за обикновения българин,който винаги е потърпевш!
9
0
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Стоиш си на топло в къщи,пред монитора и си лафиш! Може и червено вино!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
7, а при твоята ситуация, при нулева видимост, при изчистен път и с летни гуми през зимата, какво става? И при силен снеговалеж снегорините как да ти изчистят пътя, като за 10 мин. натрупва и навява 2-3 см.?
7
0
 
14
 
! Отговори
Simo преди 12 години
Тука в Варна не знам кое е по зле....ако почистят пътищата потъваш в ОГРОМНИТЕ ДУПКИ на варненския кмет.....ако не ги почистят не можеш да караш колата ?!Общо взето управниците и е през оная работа,важното е да се плащат винетки,данъци и т.н.Крадци гадни !!!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато се *** ветровете и Господ не може да ти помогне
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам при това навяване,при нулева видимост какво ще ти помогнат гумите. Пътя се затрупва,няма видимост и вероятността от верижна катастрофа е на 100%.Много лесно се дава акъл,на топло пред компа.
4
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вечно мрънкащите, сменете си летните и всесезонните гуми със зимни и ще видите разликата!
3
7
 
17
 
! Отговори
гражданин-Разград преди 12 години
Ало,къде е областният щаб за реакция при кризисни ситуации ? Ние сме ГЕРБ,много сме силни, шменти и капели!!!
2
3
 
15
 
! Отговори
Разград преди 12 години
Много е страшно извън града,видимостта е нулева,има големи навявания.Принудени бяхме да се върнем обратно в града.Почистващите машини се движат,но не чистят,шофьорите пушат в кабините си.
1
3
 
14
 
! Отговори
CTaH4o преди 12 години
Не е проблем само при вас тук в Плевен от една седмица са минали 2 ,3 пъти ,а от сутринта още никои ,а снежната покривка расте.Избрахме нов кмет ала горкия още незнае каде е