Мостът при Рибник тотално се разпадна

Въвеждат се обходни маршрути в района, обясни Лиляна Павлова
Обновена: 23 май 2012 14:20 | 23 май 2012 13:00,
64
Мостът при Рибник тотално се разпадна
Павлова е доволна, че няма жертви. Снимка: БТА

Мостът на Струма при петричкото село Рибник тотално се разпадна, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Още по темата

По рано днес от МВР съобщиха, че мостът е бил повреден от придошлата река.

Павлова заяви, че са изпратени екипи на Областното "Пътно управление" и на централно управление на Пътната агенция, които да огледат и заснемат съоръжението.

По думите на министъра мостът е сериозно разцепен.

Павлова допълни, че пътят към Петрич ще бъде временно затворен и ще се създаде временна организация на движението.

Има обходни маршрути за всичките населени места, заяви министърът. По нейни думи най-важното е, че няма жертви, след като сутринта придошлата вода отнесе кола. Шофьорът обаче се измъкна и остана невредим.

От МВР пък съобщиха, че поради срутването движението по посока от София към Петрич ще се извършва през моста, намиращ се между Сандански и с. Вълково.

Движението от ГКПП "Кулата" към Петрич ще се извършва през с. Тополница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе то един мост не пада туко така, от кога не е проверяван и правен ремонт, всичко е на самотек.
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се намери кои са копали там и да им се връчи сметката за моста. След това да се глобят още веднъж със същата сума и да им се забрани да извършват стопанска дейност.
51
4
 
7
 
! Отговори
До №10 преди 12 години
Ми да, то почти е вярна приказката на бай Тошо "Ние това което сме построили, вие не можете и да боядисате" ... с малката разлика, че тия неграмотници дори не си и помислят да боядисват (поддържат) построеното!!! Тия са за стадиона - в една редица!!!
50
1
 
3
 
! Отговори
инженер преди 12 години
Нещо не е наред конструктивно,гредите не лягат в/у устоите.
49
1
 
5
 
! Отговори
.... преди 12 години
Аз мисля, че този с Корсата, който щастливо се е измъкнал и останал (почти) невредим, е карал без колан.Мислите ли и Вие така?
48
4
 
4
 
! Отговори
vca преди 12 години
По скоро с тази ПРО дето я пуснаха преди няколко дена .Откакто я пуснаха над Бг.от тогава взеха да падат мостове и земетресения да стават .Ама ще стане и по зле.
47
5
 
5
 
! Отговори
Сеизмични бомби преди 12 години
Покрай търсенето на шистов газ, сигурни ли сме, че Американците не поставиха под земята ни Сеизмични бомби. Това е напълно в техен стил. Където и да отидат само разрушения и смърт сеят.
46
3
 
3
 
! Отговори
подробности преди 12 години
Ей най после ги откъснахме от България тия кефали,сега ще си направят губерния,и без това тоя мост го подкопават от дълги години комунистически фирми и след,като над 35г.не му е правен ремонт а македонските тирове минават редовно оттам,крайно време беше да се срути добре,че колегата не карал бързо,че Аз там минавах минимум с 80км/ч щеше да се нацепи в колоната и финито а той се озовал в един момент в водата и тя омекотила удара та има само драскотини,и добре че водата е била до 1.20м висока...
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквата окраде 6 милиарда, като два от тях лично за себе си. А Пиги за кво е там? Да не би да поправи моста? Щото ако е за друго - то и от София може да се свърши, ама нали свинския пиар трябва да върви! Въздухари!
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимус преди 12 години
Ах Лиляно моме...ако знаеш какво ти мисля....само да ми паднеш...ще те треса като текезарска джанка...
43
4
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Другарката Павлова го е повредила. Как да издържи такава '"фиданка"!
42
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТЕЗИ МЕЧКИ ФИДОСКА И ПАВЛОВКА СА МИНАЛИ ПО МОСТА И ЕТО ТИ РЕЗУЛТАТА!
41
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Тая гуца и плондира Бойко дали се тункват? "С тая маса те могат само да кръжат по точно определена орбита един окло друг.
40
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СРАМ И ПОЗОР ЗА БОКО ТИКВАТА И НЕГОВАТА ДОЛНА СБИРЩИНА ОТ ГЕРБ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗПАДА И РУХВА, МИЛИОНИ ХОРА ХЛАДУВАТ, СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЕЗРАБОТНИ , СТОТИЦИ УМИРАЩИ ОТ ГЛАД, ТОТАЛНО СКАПАНА И РАЗБИТА ИКОНОМИКАХИЛЯДИ ФАЛИРАЛИ ФИРМИОГРАБЕНИ ФОНДОВЕ РЕЗЕРВИ И ХАЗНАА *** ДЕБЕЛОВРАТО *** РИТА МАЧЛЕТА И ПРАВИ НЯКАКВИ СИ СКАПАНИ МАГИСТРАЛКИ
39
10
 
15
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
Лилянчето има вид на голяма натегачка в училище, няква зубрачка, която всички са мразели, защото се е натискала на даскалите за шестица. Вдигала е първа ръка в час, не е давала да се преписва от нея. Сякаш имитира Бойко като дава интервю - все успокоява, все се прави на много начетена и знаеща, а говори общи приказки. Подмазвачка. Въобще не ми стои сериозно на екран.
38
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министрите сноват напред-назад като гламави, къде са службите, експертите държавните служители, има ли пилот у самолету.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещата не са нито добри, нито лоши-нашето мислене ги определя като такива.
36
6
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Тая гуца и плондира Бойко дали се тункват?
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да говориш за бикове и да бъдеш на арената не е едно и също поне така казват.
34
0
 
9
 
! Отговори
напред преди 12 години
Към Консултативния /пореден/ съвет,който се създаде към правителството създаде Консултативен съвет в областта на защитата при бедствия - някои насоки и препоръки от Народа !!! Време е МРРБ да се събуди от чиновническия си сън и да предприеме ефективни действия относно превенция на старите сгради! ПЪРВО: Законови промени: -срок на годност на покривите максимално 60 години. Всички сгради над 60 години автоматични предписания за пълна подмяна на покрива,без документални усложнения. -всички покриви над 40 години - задължителна техническа експертиза от строителни инженери относно състоянието на покривите. -данъчни облекчения за всички които са си подменили покривите, например 10 години освобождаване от данък сгради и 50% от такса смет. -където има съсобственост на покривите да има стимули за тези дали парите и наказания за тези които са се услушали,вкл. отнемане на собственост при отказ да приемат схема за разсрочено плащане. ВТОРО: -задължителни технически паспорти финансирани от държавата, но първо нека държавните сгради да ги направят и покажат в публичен регистър. -премахване на всички незаконни климатици и сателитни чинии от фасадите на сградите. Първи обаче да го направят държавните администрации, кметства и съдилища...навсякъде са нацвъкани с незаконни климатици ТРЕТО: -спиране на ГОВОРЕНЕТО за саниране преди да се узаконят остъклените балкони на хората и опростяване на законовите процедури това да се извършва законно по един нормален ЗУТ! -смяна на министърката Лилито Павлова със Специалист с житейски и професионален опит, а тя да остане, но в отдел връзки с обществеността и медиите, пи-ар и конференции... Дано този консултативен съвет няма нищоправенето на другия консултативен съвет на Плевнелиев,който от 1.1.2011г. го чакаме да интегрира правилата за остъкляването на балконите...и до сега си останахме само с чакането и плащането на заплати на "експертите" от консултативния съвет на МРРБ... .....тъй като всичко ще си остане по старому и само си помечтах малко да завърша с нещо РЕАЛНО: Бог да пази България и българите!