Полицаи на изборен инструктаж в ГЕРБ – Белоградчик

БСП заснели случката пред секция 8, където гласуват ромите
22 юли 2012 13:50,
175
Полицаи на изборен инструктаж в ГЕРБ – Белоградчик
Инструктажът. Снимка: БСП

Представители на ГЕРБ - Белоградчик инструктират струпаните полицейските части в града, съобщиха от БСП.

От червената централа пуснаха и снимка, на която се вижда как областният директор на МВР Марчо Марков и началникът на РПУ – Белоградчик Слави Славчев получават инструктаж за действията си в изборния ден от координатора на ГЕРБ – Белоградчик Венелин Йорданов.

Случката се разиграва пред секция 8 в града, където гласуват ромските избиратели от кв."Карловица".

"Представете си докъде са стигнали в наглостта си", възмути се зам.-председателят на ПГ на "Коалиция за България" Михаил Миков.

"Въпреки струпването на множество полицейски служители, се наблюдава видимо бездействие от органите на реда, особено по отношение на натиска на който са подложени ромите - да гласуват за определена партия", допълни той.

Миков припомни, че на фона на изборния ден в града в секция номер 8 се констатира изключително висока избирателна активност.

По-рано днес от местната ОИК съобщиха, че избиретелната активност към 10 часа е 21%.

Пет жалби от политически партии бяха постъпили до този час, но от комисията констатираха, че изборният процес протича нормално.

Още по темата

Общо 6225 избиратели в общината гласуват днес за избор на 13 общински съветници на днешните частични избори, след като през март ВАС отмени резултатите от проведените местни избори през октомври 2011 година.

В тях бяха посочени допуснати нарушения на избирателния кодекс като невписване в избирателните списъци на ЕГН и данни от документи, които биха могли променят изборния резултат.

За участие в изборите сега са допуснати 12 партии и Коалиция "На чисто".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам следната реакция на полицаите във връзка с гласуването:бой с палки на всички дошли да гласуват последователно преди и след влизане в урната. Преди: за да избирателя мисли внимателно за кого ще гласува, след - да не се оплаква после, той си го е избрал!
134
9
 
6
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
На калпавата ракета, космосът и бил крив. Та така и с БСП. не разбраха ли, че хората не ги искат? не разбраха ли, че историята ги отхвърля като чуждо тяло. Не ви искаме товарищи комунисти. Вървете на м.. си Райна, на бунището на историята където ви е мястото.
133
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО КОГА ХОРА КОИТО НЕ ПЛАЩАТ И ЕДНА СТОТИНКА ДАНАЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ГЛАСУВАТ?
132
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дива тиква (Bryonia) е род тревисти многогодишни растения. У нас се срещат два вида: бяла (Bryonia alba) и черна дива тиква (Bryonia dioica). Бялата дива тиква е разпространена из храсталаци, по влажни места и край реки, като бурен край населени места. Корените са масивни и с причудлива форма. Запарка от корените се използва за медицински цели.Черната дива тиква е рядък вид и е установяван у нас само в Софийско по точно в Банкя.
131
2
 
46
 
! Отговори
топала преди 11 години
каква работа има областния директор на мвр в белоградчик при провеждане на частични местни избори или ще кажете същата каквато цветанов оглави изборния щаб на герб долнопробни мръсници4 начело с боко тиквата
130
1
 
45
 
! Отговори
алоу преди 11 години
Смърди на нас*али се ГЕРБерасти!
129
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Позната история,,селски пазарлъци,кой кого и как да прецака ,това е в стила на на Герб,,видял съм го,с очите си,,,няма демокрация в тази държава,,всичко се купува ако не с пари ,с лъжа...ето това сме България,,съвземете се хора,.Така е нагласено ЧЕ,който знае по много ,може и да му се случи случка.
128
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а Румен Петков като обсъждаше с Мургина как да източват ДДС , защо не ги снимаха , че те може да си са разговаряли и на някоя тема , защо БКП са решили точно това че си говорят ,на света няма ли и други теми ,и овцете от веднага се тиражира това като истина , в Университета това си се водеше умишлена манипулация на общественото мнение
127
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
интересно ми е тези от днес.бг ,защо не пишат това че са махнали трудовите ограничения за Ирландия , преди това не писаха когато Норвегия махнаха трудовите ограничения , а глупостите на БСП веднага се пишат или коментарите на серГЕЙ , БСП ли ви плащат заплати или някой друг , който ви забранява да пишете добри новини , то има и една песен на Слави Трифонов ,,Нема такава държава" в която се пее и за такива журналисти като вас , и това си е самата истина
126
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не бе , обсъждали са колко процента ще вземе БСП , 8 процента , това си заслужавате ,прави се снимка и интерпретациите на БСП , комунистическата *** пак се опитва да манипулира , ама няма кой , избирателите й почти измряха
125
3
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
гастритът по-скоро е еквивалент на т.нар. гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)
124
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поздрави на всички *** от Белоградчик.Сещате ли се какво ви чака догодина на изборите?Ха ха ха ха.Ще спечелите избори,ама на някоя другя планета
123
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Данъци плащам за автомобила и апартамента в който живея или си мислиш, че като гълтам може и без храна да мина?
122
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
използвани са БеСеПарски разузнавателни средства
121
3
 
35
 
! Отговори
До "007" преди 11 години
Коя е тая "комунистическа мафия"? За ГЕРБ ли става въпрос? Те са най-върлите комунази управлявали България след промените 1989-та.
120
15
 
6
 
! Отговори
Мима преди 11 години
Аз съм *** и работя в района на катедралата в центъра на Варня, разговарях със свещеник по повод кръщенето на детето ми и ми направиха снимка, че седим заедно- според хората, той се е интересувал от услугите ми- аз нямам нищо против да подкрепя онзи който ми плати повече. Когато си плащам данъците в Приморски влизам в касата по ред- забавих се повечко и ... снимка не беше нужна! Имам колега гей, той веднъж ползва обществен тоалет- после онези които бяха вътре ги подиграват и до днес!
119
2
 
29
 
! Отговори
ттттуууууутт преди 11 години
да се забрани със закон да нямат право на глас лица без основно образование . и проблема ще се реши
118
2
 
31
 
! Отговори
По Алеко преди 11 години
Бай Милиционер прави избори.
117
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сбогом БСП!не човек, а ламаринт!
116
34
 
9
 
! Отговори
"007" преди 11 години
СРЕЩУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ ВСИЧКИ СРЕДСТВА СА РАЗРЕШЕНИ.БРАВО НА ГЕРБ.